icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
28. dec 2011

@orchis dakujem moja. 😉

monika2712
28. dec 2011

@mukesina dakujem a gratulujem k fazulke!

orchis
28. dec 2011

@linuska1 no inac ty si to mala tiez take vselijake tento mesiac 😀 ze prepasla ovulku potom ti meskala mrcha no test stale biely..... 😀 a nakoniec predsalen... 🙂 GRATULUJEM a mozno k druhemu dievcatku, vsak? 😉

bambi2
28. dec 2011

@orchis ja som tu tiez 😉 my sa teraz sice chystame na vec a viem, ze to klapne ale budem tu zatial 🙂

alyce
28. dec 2011

@monika2712 Moni, aj ja ti gratulujem, tak vitaj medzi nami 30-tkami a nikomu to nepovieme 😉 Odteraz mame stale len 29.

asemilka
28. dec 2011

@alyce 18! 😉

orchis
28. dec 2011

@alyce veru, priatel je francuz a svokra tym padom..... 😀
1 zacali sme s foie gras ( tusim husacie pecen z husi ktore sa napchavaju umelo aby im pecen paradne narastla, ono sa to potom pripravuje roznymi sposobmi) plus rozne druhy salam s chlebikom, popijali sme porto k tomu
2 hlavne jedlo: boeuf bourguignon (hovadzina) so zemiakmi a k tomu popijali cervene vino,
3 zeleny salat s klasickym nalevom (vinaigrette) plus chlebik
4 rozne syry a chlebik
5 zakusok
ono sme jedli zo vsetkeho len trosku, ale nakoniec som aj tak bola strasne plna 😅
len tak mimochodom, jedlo som zo vsetkeho asi dvakrat tolko ako moja svokra, ta baba ma na svoj vek postavicku ako lusk, ma vyse 60siat rokov a skoro ziadne vrasky a tiez skoro ziaden sivy vlas 😕 no nechapem....

alyce
28. dec 2011

@asemilka 😀 ty mas narok tvrdit aj 18, este nemas 30... Ja som bola v lete na diske a zrazu sa ma jedno ucho pyta, ze kolko mam rokov a ja ze 22.A on ze super,ze aj on 😀 Normalne mi to zozral.

alyce
28. dec 2011

@orchis to bude tou pecenou 😀 Fujha, tak ja by som predjedlo vynechala... Ako si sa zoznamila s priatelom?

esmemia
28. dec 2011

Ahojte babulky,no ja neviem kde sa ta moja MS flaka,mohla by sa uz laskavo dostavit,aby som stihla do narodiek este ovulku a aby sme mohli nzacat dalse kolo.Citim sa tak,ze stale citim prsia,sice dnes z nie az tak velmi ako dva dni dozadu a stale citim podbrusko a chodim na zachod ci uz neprisla a to najdolezitejsie je asi to,ze test opat biely minula som ich uz 6 vsetky biele a uz nemam ani jeden,takze na to kaslem :D a cakam kedy sa milostivej uraci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja take stastie ako mala linuska1 mat nebudem fnuk a grafik http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2

linuska1
28. dec 2011

@orchis veru.. tento ,mesiac som tomu nedavala ziadnu sancu.... snazilkovali sme sa len 2x... ani nie cez ovulku..🙂) ale 2-3 dni pred....🙂 dakujem.. urcite to bude druhe dievcatko.. co ma neskutocne tesi..🙂) 😉

@esmemia aaale budes..🙂))

alyce
28. dec 2011

@esmemia ale graf nenaznacuje, ze sa chysta prist 😉

orchis
28. dec 2011

@alyce zoznamili sme sa v irsku, ja som si dala rok off zo skoly odisla do Dublinu a tam sme byvali v jednom dome, dokonca sme mali susedne izby 😅 hned sme si nejako padli do oka, z mojej strany ziadne iskrenie skor sympatie a do cca 2 tyzdnov sme boli spolu a sme doteraz, v januari oslavime 5 rokov spolunazivania 😉 stale je nam spolu velmi dobre 🙂

orchis
28. dec 2011

@esmemia nedojde a HOTOVO! 😉 ved teplota je este stale vysoka 🙂

orchis
28. dec 2011

@linuska1 a aj mnzelik si konecne oddychne 😀 chuda, ten sa pri tebe teda poriadne namakal 😀 😀

alyce
28. dec 2011

@orchis tak to je dobre, ze v Irsku. A skolu si potom dokoncila? Ci si frcala potom rovno do Francuzska? Aj svadbu planujete?

esmemia
28. dec 2011

@orchis
@alyce
@linuska1 No ved je,ale co tie testy zase,kedy mi akoze uracia aspon ducha ukazat????Ani nejdem kupovat dalsie,ak nepride do nedele,tak mozno potom,inak to necham tak,ved to je na nervu :D novy rok je tu co nevidiet a ja stale neviem na com som

monika2712
28. dec 2011

@esmemia no takze zase nic nove!! 😀 ale kukam ze si len 29 a minule si mala tiez neskor nie? no som zvedava..
Baby ja som prave rezervovala taky mily penzion v Starej Lesnej, tak sa tesim jak male decko, sice ideme tam len na jednu noc, ale sto rokov sme neboli na horach, ja sice nie som ani lyziar, a sneh velmi nemusim, ale milujem ten pohlad na zasnezene hory... no spravime sice asi 400km zajtra, ale nevadiiii... potom v piatok uz len odtial smer zilina a potom domov.. jooj to bude vyletik..
Inak mne dako nechodi ovulka 😕 nechapem, predvcerom som mala hrozne bolesit krizov a podbruska ale hlien nebol, ani nie je, tak neviem mozno pre zmenu zase vynechala.. alebo pride neskor..

esmemia
28. dec 2011

@orchis jej vy ste spolu 5 my ideme v marci oslavit 6 rokov :D

monika2712
28. dec 2011

@esmemia a my vo februari 7!! 😀 😀 pekne sme si to podelili. 😎

tweetyna
28. dec 2011

aj ja sa k vam pridavam

esmemia
28. dec 2011

@monika2712 No ano mala,len to som mala ovulaciu na 17-18 DC a tym padom plu mojich 14-15 dni Lutealnej fazy a cyklus bol vzdy okolo tych 30 dni a viac,len teraz bola ovulka uz 13 DC a uz tych mojich 15 dni lutealnych dni mam za sebou dnes je 16 ...tak preto sa cudujem

esmemia
28. dec 2011

@monika2712 Veru velmi pekne :D a ktory datum? My 3.3. :D

alyce
28. dec 2011

@esmemia veru aj ja kukam, ze ovu bola skorej.. A co si to mala za testy? Ovulacny neskusis?

esmemia
28. dec 2011

@tweetyna vitaj snazilkaaaaaaaaaaaa 😉

tweetyna
28. dec 2011

@esmemia dakujem velmi pekne 🙂

orchis
28. dec 2011

@alyce skolu som dokoncila, mala som uz len 5 rocnik pred sebou 😉 no a potom som frcala do fr, ale po roku na niekolko mesiacov som sa vratila na sk kvoli praci a potom spat do fr.....no bolo to take vselijake, az teraz v juli som sa rozhodla, ze tu zostavam 🙂 tak preto sa teraz pasujem s franinou 🙄 svadbu velmi neplanujeme, len ak by som otehotnela tak sa vezmeme, ale aj to len sup, sup na urade 😉 😀 ja som nikdy nechcela mat svadbu, chuda moja mamina, jedina dcera a nesprava sa ako prava baba 😀

esmemia
28. dec 2011

@alyce z anglicka,uz nemam ani jeden test doma,ani ovu ani tehu,tak uvidime co nam prinesu najblizsie dni....ale nechapem tym prsiam a podbrusku,lebo vsak MS mavam od 12 a v zivote som nemala bolesti pred,len jedenie a nervozitu a v prvy den take krce,ze som umierala a teraz uz treti den toto tak preto je pre mna cely tento cyklus zahadou

linuska1
28. dec 2011

@orchis vsak ked som mu ukazala test tak tomu poriadny kamen spadol zo srdca..🙂))) ani neviem z coho mal vacsiu radost..)))) z toho ze budeme mat druhe..alebo pretoze to znasilnovanie konci...🙂))

orchis
28. dec 2011

@tweetyna veru, vitaj medzi nami 🙂 len ste zacali so snazilkovanim alebo uz snazilkujete dlhsie?