Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mukesina dakujem a gratulujem k fazulke!
@monika2712 Moni, aj ja ti gratulujem, tak vitaj medzi nami 30-tkami a nikomu to nepovieme 😉 Odteraz mame stale len 29.
@alyce veru, priatel je francuz a svokra tym padom..... 😀
1 zacali sme s foie gras ( tusim husacie pecen z husi ktore sa napchavaju umelo aby im pecen paradne narastla, ono sa to potom pripravuje roznymi sposobmi) plus rozne druhy salam s chlebikom, popijali sme porto k tomu
2 hlavne jedlo: boeuf bourguignon (hovadzina) so zemiakmi a k tomu popijali cervene vino,
3 zeleny salat s klasickym nalevom (vinaigrette) plus chlebik
4 rozne syry a chlebik
5 zakusok
ono sme jedli zo vsetkeho len trosku, ale nakoniec som aj tak bola strasne plna 😅
len tak mimochodom, jedlo som zo vsetkeho asi dvakrat tolko ako moja svokra, ta baba ma na svoj vek postavicku ako lusk, ma vyse 60siat rokov a skoro ziadne vrasky a tiez skoro ziaden sivy vlas 😕 no nechapem....
Ahojte babulky,no ja neviem kde sa ta moja MS flaka,mohla by sa uz laskavo dostavit,aby som stihla do narodiek este ovulku a aby sme mohli nzacat dalse kolo.Citim sa tak,ze stale citim prsia,sice dnes z nie az tak velmi ako dva dni dozadu a stale citim podbrusko a chodim na zachod ci uz neprisla a to najdolezitejsie je asi to,ze test opat biely minula som ich uz 6 vsetky biele a uz nemam ani jeden,takze na to kaslem :D a cakam kedy sa milostivej uraci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja take stastie ako mala linuska1 mat nebudem fnuk a grafik http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2
@alyce zoznamili sme sa v irsku, ja som si dala rok off zo skoly odisla do Dublinu a tam sme byvali v jednom dome, dokonca sme mali susedne izby 😅 hned sme si nejako padli do oka, z mojej strany ziadne iskrenie skor sympatie a do cca 2 tyzdnov sme boli spolu a sme doteraz, v januari oslavime 5 rokov spolunazivania 😉 stale je nam spolu velmi dobre 🙂
@esmemia no takze zase nic nove!! 😀 ale kukam ze si len 29 a minule si mala tiez neskor nie? no som zvedava..
Baby ja som prave rezervovala taky mily penzion v Starej Lesnej, tak sa tesim jak male decko, sice ideme tam len na jednu noc, ale sto rokov sme neboli na horach, ja sice nie som ani lyziar, a sneh velmi nemusim, ale milujem ten pohlad na zasnezene hory... no spravime sice asi 400km zajtra, ale nevadiiii... potom v piatok uz len odtial smer zilina a potom domov.. jooj to bude vyletik..
Inak mne dako nechodi ovulka 😕 nechapem, predvcerom som mala hrozne bolesit krizov a podbruska ale hlien nebol, ani nie je, tak neviem mozno pre zmenu zase vynechala.. alebo pride neskor..
@esmemia a my vo februari 7!! 😀 😀 pekne sme si to podelili. 😎
aj ja sa k vam pridavam
@monika2712 No ano mala,len to som mala ovulaciu na 17-18 DC a tym padom plu mojich 14-15 dni Lutealnej fazy a cyklus bol vzdy okolo tych 30 dni a viac,len teraz bola ovulka uz 13 DC a uz tych mojich 15 dni lutealnych dni mam za sebou dnes je 16 ...tak preto sa cudujem
@monika2712 Veru velmi pekne :D a ktory datum? My 3.3. :D
@alyce skolu som dokoncila, mala som uz len 5 rocnik pred sebou 😉 no a potom som frcala do fr, ale po roku na niekolko mesiacov som sa vratila na sk kvoli praci a potom spat do fr.....no bolo to take vselijake, az teraz v juli som sa rozhodla, ze tu zostavam 🙂 tak preto sa teraz pasujem s franinou 🙄 svadbu velmi neplanujeme, len ak by som otehotnela tak sa vezmeme, ale aj to len sup, sup na urade 😉 😀 ja som nikdy nechcela mat svadbu, chuda moja mamina, jedina dcera a nesprava sa ako prava baba 😀
@alyce z anglicka,uz nemam ani jeden test doma,ani ovu ani tehu,tak uvidime co nam prinesu najblizsie dni....ale nechapem tym prsiam a podbrusku,lebo vsak MS mavam od 12 a v zivote som nemala bolesti pred,len jedenie a nervozitu a v prvy den take krce,ze som umierala a teraz uz treti den toto tak preto je pre mna cely tento cyklus zahadou

@orchis dakujem moja. 😉