icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

dajaja
30. dec 2011

@oskvarka
@alyce
@mukesina dakujem vam dievcata.. je to hrozne ako sa vsetko zmeni v priebehu par minut ☹ najhorsie to bude pre maminu, teraz ju budeme musiet velmi podrzat..

alyce
30. dec 2011

@dajaja aspon ze sa moze tesit na vnucatko, to jej bude kratit cas aj ju rozveseli. Ci vy nebudete byvat na Slovensku?

dajaja
30. dec 2011

uz aj ja mam konecne po prvej prehliadke. vsetko zatial vyzera v poriadku. podla velkosti embria som 6tt + 5. uz bolo vidiet akciu srdiecka, tak sa tesim. trosku ma doktorka na zaciatku vyplasila, lebo prve co mi povedala, ze mam cystu na vajecniku. ale zevraj je to v tehotenstve normalne a casom sa to vstrebe. na prvu poradnu pojdem 23. januara 🙂

dajaja
30. dec 2011

@alyce my uz zostavame na slovensku, len mamina byva od nas 100km. ale to nie je take hrozne, budeme sa snazit chodit k nej, co najcastejsie. mamina sa zatial nedokaze z nicoho tesit. aj ked uz vedela, ze som tehotna, tak stale na to zabudala ☹ casom sa to zlepsi a ked sa drobec narodi, bude urcite stastna 🙂

dajaja
30. dec 2011

@alyce inac ty si nas riadne natahovala s tym tehotenstvom. som cakala, ze sa ozves ako dopadlo testovanie a teba nikde.. 🙂

alyce
30. dec 2011

@dajaja super, tak to sme narovnako s tyzdnami 🙂 natahovala, lebo som sa bala. A sme si s drahym povedali, ze to do 3mesiacov nikomu nepovieme. Ale potom som zacala spinit a doktorka mi kazala lezat, tak sme to rodine museli povedat, aby mi mohli pomahat s malym a s domacnostou.. Tak to uz viete aj vy 🙂

dajaja
30. dec 2011

@alyce ved aj ja som chcela pockat este par tyzdnov, kym to oznamime rodine, ale kedze isli sviatky, tak sme sa rozhodli, ze to povieme nasim na sterdry den. aj tak by sa kazdy cudoval, preco nechcem nic pit a stale mi je zle.
a to spinenie ti uz prestalo? este stale musis lezat?

alyce
30. dec 2011

@dajaja to spinenie bolo len nejake 3 dni, nastastie to zacalo vecer pred tym ako som mala ist k doktorke. Ale to mi asi len praskla nejaka cievka, lebo doktorka ma pozerala zvnutra a ze je to tam ciste.. A dala mi Duphaston. A hned to prestalo. Musim mat kludovy rezim... Ale od 9.1. zacinam pracovat 2 hodiny denne, tak to snad bude v pohode...

dajaja
30. dec 2011

@alyce som rada, ze to dobre dopadlo. teraz sa hlavne setri a oddychuj..

linuska1
30. dec 2011

a tu je co tak mrtvo??.. haaaaaa???.🙂)

jasin
30. dec 2011

@linuska1 vsetky asi snazilkuju 😉

katuch30
30. dec 2011

Velmi pekne 🙂
Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.

katuch30
30. dec 2011

A inak vsetky baby tuto pozdravujem...vidim tu aj nove tehulky aj usilovne snazilky tak je dobre 🙂 Dufam ze ste mali pekne sviatky a prajeme este krajsi a hlavne uspesny novy rok 2012

marcovka1
30. dec 2011

@linuska1 tak ja neviem ,ale keby ze som prechladena tak mam aj bolesti v podbrusku,ale mne ani brucho neboli ... 😕 ked sa nedostavy tak po novom rok idem k dokymu nech kukne ze co 😎

marcovka1
30. dec 2011

@esmemia a tebe kolko meska ?ja som mala dostat v sobotu 😢

esmemia
30. dec 2011

@marcovka1 No moja,mne uz nemeska,dnes dorazila v plnej krase,teplota mi klesla na 36,5 a bola tu ☹ a od teraz ,netestujem ovu ani tehu testy,nemeriam a nesledujem a mesiac co mesiac bude vzruso ci pride,ci nie :D taaaaaaaaak 😀 😀 😀 😀

marcovka1
30. dec 2011

@esmemia stasna to zena vies na com si 😀 tak ja sa vobec nasleduje ani nemeram teplotu ,ale ja od porodu vzdy presne jak hodinky ... 😕 uz som prisla nato moja mrcha asi isla na chatu oslavit silvester 😀 😀

monika2712
30. dec 2011

@esmemia moja tak predsa ti prisla? no teda.. tak ideme dalej 😉 ja teraz vobec neviem ci uz bola ovu alebo nie.. z hlienu som somar, ale mam dojem ze uz asi je po.. zajtra skusim len pre istotu zmerat teplotu ze ci uz je hore... tak tento mesiac je asi pase, lebo sme sa vobec nesnazili.. len 11 dc a to asi bolo aj skoro.. nevadi.. citim sa dako uvolnenenjsie ked nemeriam teplotu a nesledujem sa tolko...

inak sme sa vrratili z vyletu a bolo super! akurat ze sa tam nedalo oneee.. lebo skoro ziadne sukromie, cez dvere bolo vsetko pocut.. tak neva, dozenieme zajtra doma 😀

rysauka
30. dec 2011

@monika2712 tak kde ste nakoniec nocovali?

monika2712
30. dec 2011

@rysauka no nakoniec som rezervovala este pred odchodom jeden penzion v Starej lesnej, 5km od tatranskej lomnice, a nakoniec bol aj o 20 eur lacnejsi ako povodne pri rezervacii cez internet... len izba a postel nic moc, a nastastie sme mali so sebou vlastne vankuse, lebo by sme sa vobec nevyspali na tych co tam mali, ale za to fajn majitelka, velmi rodinna atmosfera a vyborne ranajky v cene 😉
a dnes sme dali lanovkou Skalnate pleso, chceli sme aj na Lomnicak, ale prislo nam to aj drahe, a zacalo sa kazit pocasie, tak sme ostali len na skalnatom, aj tak super zazitok, vcera Strbske, tak sme sa troska nabazili snehu a zimy a sme opat u nas v nizine 😉

esmemia
30. dec 2011

@marcovka1 No som ,aj napriek takemu grafu nie som sklaman,ale ze vobec asi ma tie bile testy uzemnili :D no moja a co testy????
@monika2712 veru dosla,tak aspon zvysujem pocet snaziliek,ktore pokracuju do noveho rocku :D ...dufam,ze ste si poriadne oddychli a zajtra to dozente :D

monika2712
30. dec 2011

@esmemia no velmi sme si nestihli oddychnut..spravili sme za dva dni skoro 1000km, takze chudak manzel unaveny zo soferovania, a aj sme dost nachodili,a zle sme spali, takze unavena som riadne, ale tak prijemne 😉 bolo tam nadherne, tie nase tatry su fakt krasne...

no som rada ze pokracujeme dalej spolu, my sme boli este v ziline u kamosov, maju 9 mesacneho synka, a ten je taky smejo krasny, a uz caka kedy mu splodime frajerku 😀 tak som sa zase nabudila na babatko a zas to vo mne zobudilo tu hroznu tuzbu... dufam ze takto o rok uz naozaj bude babatko doma so mnou 😝

rysauka
30. dec 2011

baby neviem či sa tu zajtra dostanem tak Vám prajem šťastný Nový rok, nech sa každej z nás splní ten najväčší sen čo si prajeme a aby sme to všetky úspešne dotiahli do konca

monika2712
30. dec 2011

@rysauka aj tebe... takto o rok uz s babatkami doma!!! 😉

rysauka
30. dec 2011

@monika2712 presne tak 🙂

marcovka1
30. dec 2011

@esmemia ja som vcera testovala to som bola 34dc a ukazalo by mi aspon ducha ne? ci .. 😕 ja som uz stoho salena 😎 este mam jeden test tak skusim..

rysauka
30. dec 2011

@marcovka1 a akým testom?

marcovka1
30. dec 2011

@rysauka ako nazov testu myslis ? 😕 women sicret 10 citl.tak neviem ..

esmemia
30. dec 2011

@monika2712 nooooooooooo moja,som zvedava,kedy konecne najdeme tie vytuzene // :D snad coskoro
@marcovka1 no malo by,ale ak si pripad ako linuska tak skus rovno ten digi test
@rysauka MOja aj tebe

monika2712
30. dec 2011

@esmemia no ja ti neviem... ale ja mam taky pocit, ze bud to bude teraz ked to najmenej cakam, ked muz ani nevedel ze uz mame plodne dni, a ja ani neviem ci uz je po ovulke, alebo az marec.. neviem preco.. tak len dufam, ze sa nemylim 😎
och ale obzrata som zase po tychto dnoch, tak zajtra asi zadelim ocistny den nech sa v utorok vlezem do gati do roboty 😀