Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ahoj Moni, tak len sa lieč nič nezanedbaj a poriadne vypoť 😒 😒 v posteli, čajík, cesnak, hrianky, cibulovy čaj,....a boli ste na tom vylete, co si planovala? Ako ste s mužom silvestrovali? my sme Silvestrovali doma v pohode pri telke a dorazila mrcha :( tak dnes lezim v kŕŕčoch..
@anastacia242 ahoj, no hej vylet sa podaril, boli sme dva dni v tatrach a tam som asi aj ochorela.. silvestrovali sme u susedov, len tak decentne ja uz s kaslom, tak nic moc..
@monika2712 jeee, ja by som tiez sla do Tatier... ja som Tatry nevidela asi od skoly v prirode na zakladke 😀 😀 😀 , takze to bude cca 16rokov ☹ ☹ ☹ ☹ hmmmmm tak asi si podchladla a už to ide...alebo nejaky virus...tak skoré uzdravenie ti prajem...
@anastacia242 no my sme tiez neboli dlhe roky a bolo to super, len sme na to neboli uplne najlepsie obleceni a asi ma to skolilo.. ten studeny vzduch.. ☹
neviem ako dneska zaspim, stale ma dusi kasel.. aspon ze nejdem do roboty zajtra, mam cas to este vylezat, vypotiti..
@monika2712 skus ten cibulovy caj...hnusny, ale zabera velmi je účinný....vyvar cibulu bez supky vo vode..
Ahojte dievčatá. Všetko dobré v Novom roku vám prajem 🙂
@anastacia242 moja dakujem, ale toto mi raz dala mama vypit a pogrcala som sa z toho, takze to ja nezvladam., neznasam cibulu 😒
dnes uz ma tak nedusi ale citim sa stale choro, tak uvidim ako to pojde dalej...
caute baby.. 🙂 Šťastny Novy rok všetkym.. a inak Januar to isti ... u nas konkretne hrubim odhadom tento tyzden tak dufam ze bude cas a chut a aj trochu stastia konecne 🙂
@oskvarka tak drzim palce... ja som tuto ovulku premrhala chorobou, takze nic.. dalsia az koncom januara.. 😒
@monika2712 ahojko tak prajem skore uzdravenie.ja este ovu nemam.neviem co sa deje tento mesiac monika my tu budeme aj vo februari cakat. http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@ktore dakujem, snad do tyzdna dako vyzdraviem... no je to mozne, ze tu budeme este niekolko mesiacov..ale uz som s tym tak nejak vyrovnana... ono to pride, len to chce cas..
Caute kocky... 😎
Vsetko dobre do noveho roku prajem....nech sa nam splnia vsetky nase sny... 🙂
My sme boli od piatku s mm na chate s partiou 😝 bolo super.....kamoska doniesla karaoke - par hviezd do hviezdnej roty by sa tam naslo (vratane mna..)... 😀 😀
Kazdym dnom ocakavam prichod mrchy....tak uvidime 😉
teda... tu je dnes zivo 😀
Ahojte babule, moja mrchca sa našťastie spamätala a odišla, ale aj tak bola veľmi slabá takže neviem či celý cyklus nebude taký pomiešaný a neviem či príde ovulka, tak pekný deň
@ivcek najblizsie ideme 18,01,... dnes rano som si musela prehodit termin... mali sme ist 19,teho,ale nemozem vtedy... a teraz sa citim relativne ok 🙂 len som zistila, ze ked vstavam rano pred 10tou, tak mi je zle... cize do roboty chodim s tym, ze je mi zle a okolo desiatej sa to zacne zlepsovat... a menia sa mi nalady 😀 manzel sa na mne zabava 😀 ale niekedy je uz zufaly 😀
Ahojte kocky..prajem vam len to naj naj naj v Novom roku...snazilkam nech sa rychlo zadari a tehulkam nech ste zdrave a kliestiky nech sa drzia kde maju 🙂
inak ja nic noveho..mrsku cakam piatok 13teho - magicky den (smolu mi zatial nepriniesol🙂 tak dufam ze cervena nedorazi 🙂)
Baby ja som v kome cele dni... akurat som sa naobedovala a som naspat v posteli... neviem ci mam ist k lekarovi, lebo na antibiotika to asi nie je, ale na chodenie do prace sa tiez necitim ☹
No a aby nebolo malo tak este aj kocur je asi chory lebo uz 3 dni nechce nic jest... sice chodi von, ale pochybujem ze by jedol tam.. a tiez furt len spi.. tak asi vecer s nim zbehneme k vet len neviem ani ci uz ordinuje dneska..
@monika2712 nasa o takomto case mala prvu ruju... ci ako sa tomu pri mackach hovori... proste nepapala, bola nekludna, mraucala... nasich kocur ocikaval predmety... znackoval si uzemie 🙂
@asemilka ale on je vykastrovany tak to by nemalo mat vplyv nie?

Babule aj aj nam vsetkym zelam, nech je rok 2012 rokom nasich splnenych priani!