icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

linuska1
3. jan 2012

@nufacikmi mozem si pospat jedine cez obed hodinku co mala spi.. inak mi nedovoli ani 10 min..🙂 a ja este vstavam 3-4 x v noci k malej... takze aj z toho som unavenaaa.... nie nebola som.. ja pojdem az tak okolo 12.-15.01.nech uz je srdiecko .. aby som tam nemusela behat ako na klavir..🙂)

linuska1
3. jan 2012

@marcovka1 ja na digitalny nedam dopustit..🙂 mne neukazoval biely nic.. len naznak ducha.. a digitalny mi hned vysiel pozitivny..)

linuska1
3. jan 2012

@ivuss01

Alchemilka
Čajík sa alchemilky žltozelenej si pochvaľuje mnoho žien a nie len tých, ktoré sa snažia otehotnieť. Mal by mať priaznivý vplyv na prekrvenie maternice, ktoré je dôležité pre uhniezdenie oplodneného vajíčka. Odporúča sa piť 2-3 šálky denne do termínu predpokladanej ovulácie. Potom už nie.

gretkav
3. jan 2012

ahojte 🙂 musim sa vam pochvalit/postazovat 🙂 do predvcera ma zacali dost boliet prsia a mm vravi ze sa zvacsili co som si aj ja kus vsimla ale nevenovala som tomu az taku pozornost...ale som len 19DC (sice ovulka neviem kedy bola) a prsia ma nikdy pred mrchou (ani pocas) nebolia a ani sa nezvacsuju..tento mesiac som nad otehu velmi nerozmyslala a tak som aj Novy rok oslavila ako sa patri 😠 .tak teraz cakat do bud.piatku.a ked mrcha pride tak sa moje hormony len blaznia a nejak sa s tym vyrovnam..ale musela som sa kus vyrozpravat lebo doma o tom nejdem nikomu zbytocne mutit hlavu 🙂

ivuss01
3. jan 2012

@gretkav a testik si uz robila?

rysauka
3. jan 2012

@ivcek odporúčajú sa 2-3 čaje denne

ivuss01
3. jan 2012

@linuska1 aha, tak ked som uz 12dc, tak dnes este ano, ale zajtra uz nie?

asemilka
3. jan 2012

@gretkav budem drzat palce 🙂 aby neprisla 😉 🙂

ivcek
3. jan 2012

@rysauka
dakujem...tak asi dnes idem kupit... 🙂
...zozeniem asi v lekarni, vsak? a to su sacky alebo sypany caj

gretkav
3. jan 2012

@ivuss01 nie nie ..este je skoro 🙂 necham to az na ten piatok 13teho 🙂

gretkav
3. jan 2012

ak to tento mesiac nevyjde dam sa aj ja na alchemilkovu kuru 🙂

rysauka
3. jan 2012

@ivcek aj aj

ivcek
3. jan 2012

@gretkav
piatok 13teho...magicky datum.... 😀

gretkav
3. jan 2012

@ivcek to hej..moja mrcha si vybera len vyznamne datumy 😀

ivcek
3. jan 2012

...tu to dnes zase zije... 😀 😀 😀
@monika2712 ako sa citis? uz je lepsie?
@gretkav 😉 tak hadam sa na tento uz nedostavi.. 😀

monika2712
3. jan 2012

@ivcek ahojte, bola som pol dna v praci, a zvysok zase prespala v posteli, kasel presiel do nadchy, co je este horsie, lebo s tym sa ani spat neda.
najhorsie je ze zajtra musim do prace, chcela som ostat marodit, ale ostali nejake neporiesene veci, tak musim.. snad ma sef potom pusti aspon skorej.

mawiya
3. jan 2012

ahojte dievčata. Môžete mi poradiť? Včera som testla 8 DC a na ovulačnom teste dúšik, a dnes nič. Znamená to niečo? Asi sa v tom nevyznam, myslela som, že bude silnejší, nechápem prečo sa mi tam včera objavil a dnes nič. :(

linuska1
3. jan 2012

@ivuss01 podla toho ked ybudes mat ovu.. ja som mala stale v iny den cyklu..

linuska1
3. jan 2012

@mawiya mohlo to byt zapricinene liekmi..alebo si pozrela v casovom rozpeti ako je na teste?... stava sa ze po niekolkych hodinach vidno ducha ale to je uz neplatne.. alebo si ho robila prilis skoro....

vynatok z clanku...

Nemôžeme Vám zaručiť zistenie tehotenstva 2 a viac dní pred očakávanou menštruáciou.

Hoci niektorí predajci tehotenských testov sľubujú preukázanie tehotenstva už niekoľko dní pred očakávanou menštruáciou, testy preukážu uspokojivo tehotenstvo spravidla až po dni očakávanej menštruácie, pretože po oplodnení vajíčka niekoľko dní (cca 3-5) trvá, než dôjde k jeho uchyteniu v maternici, tvorbe placenty a vylučovaniu hormónu HCG do krvi a následne do moču v potrebnom množstve.
Preto neodporúčame vykonávať tehotenské testy pred dátumom očakávanej menštruácie - predídete tak zbytočnému sklamaniu z prípadných falošne pozitívnych výsledkov testov.

ivuss01
3. jan 2012

@linuska1 len ako zistim ovulku, ked vo vajecnikoch ma picha od cca 5dc az po mrchu? teplotu sa mi merat uz nechce, minuly mesiac som merala, jedna zienka mi povedala, ze dom ovu mala no doktorka mi povedala, ze som bez ovu 😕

rysauka
3. jan 2012

Ahojte babule, tak tu je poriadne mrtvo, čo to čo to. Ja som od po 6 hore a vôbec sa mi nechce ísť spať. Bola som darovať krv ale nezobrali mi lebo mám málo železa. K tomu sa mi znova začali opakovať urologické problémy. Tak som sa rozhodla že sa najskôr preliečim a až potom budem rozmýšľať nad tehu. Aj by som veeelmi rada aspoň trošku chudla (najlepšie 10 kg 😀 ) . Takže sa už do ničoho nebudeme s mm nútiť a snažilkovať budeme vtedy keď bude chuť. A keď boh dá aj motyka vystrelí. Dobrú noc a sladké sny

linuska1
3. jan 2012

@ivuss01 neskusala si testy?.. ja by som merala.. aj nadalej...

ivcek
4. jan 2012

Caute kocky...
...tak mrcha sa uz ukazala v celej krase...je mi tak blbo, ze dnesny den v praci bude zaujimavy...☹
Takze sa hlasim do dalsieho kola...

@linuska1 a ty ako? ako sa citis? kedy ides k doktorke?

asemilka
4. jan 2012

dobre ranko 🙂 aj vam sa dnes tak nechcelo vstavat, ako mne? 🙂

ivcek
4. jan 2012

@asemilka
no mne sa vobec nechcelo vstavat... 😕
...ale skoda ze nie z takeho dovodu ako mas ty...🙂

monika2712
4. jan 2012

Caute zeny, ja som opat v praci, dnes sa mi nepodarilo vybavit volno, mozno aspon pojdem skorej ak ma sef pusti, inak uz troska lepsie, aj ked smrkam tolko ze nestiham servitky menit, kycham tak ze o tom vie polka budovy , tak snad sef pochopi ze dneska tu fakt nemam co robit a posle ma cim skor domov... a zajtra by som najradsej tiez ostala, len neviem ci mi dovoli..

@asemilka mne sa teda veru nechcelo vstavat vobec... Ozaj kocur dnes konecne zase daco malicko zjedol, vypil mlieko a ked sme odchadzali tak zjedol asi 5 granuliek...

asemilka
4. jan 2012

@monika2712 mozno mal z niecoho zly zaludok... hlavne, ze zacal papat a pit aspon trosku 🙂

monika2712
4. jan 2012

@asemilka no on vo stvrtok alebo piatok zvracal ked sme boli prec, a odvtedy predstal jest... tak neviem.. uz som ho dnes chcela vziat k dokimu, ale rano sa celkom do toho pustil, tak este uvidim vecer, ci daco viac zjedol..

nufacikmi
4. jan 2012

@asemilka veru, ťažké vstávanie 😉

asemilka
4. jan 2012

@monika2712 hlavne nech pije. ak je zvyknuty na mliecko, tak to.. alebo vodu. my nasej lize dakedy musime davat nasilu vodu striekackou... lebo potom nepije vobec, telo ma dehydrovane a pluca sa jej zaleju vodou... a potom len chrci... a ked jej ani liek vtedy nepomoze, tak rychlo k veterinarovi... uz tak raz pobudla na klinike dva dni kvoli tomu... odvtedy ked vidim, ze nepije vodu, tak jej davame striekackou... a tak to neznasa, ze radsej sa napije, ako by to mala dostat nasilu 😀