icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ivcek
5. jan 2012

@monika2712
mojaa...tak sa hadam uz preliecis....pred sebou 4 dni - mozes oddychovat...🙂
Inak aj tu je uplne otrasne pocasie...fuci...snezi....
Vazne mi chuti.... 😀 ja mozem taketo cajiky... 😀
A ako Jozko?

monika2712
5. jan 2012

@ivcek no ja dufam, ze do pondelka som uz fit, lebo mna toto nic nerobenie moc nebavi.. dnes asi aspon poupratujem a caka ma zehlenie, ale tak to az poobede, nechapem inak ze tolko kycham,vcera vecer som sa citila uz celkom fajn.. a dnes zas akoby horsie, no nic, tak trcat doma a cajikovat, nic ine mi neostava.
Jozko uz vyzera byt oK, papa, nie az tak vela ako zvykol, ale hlavne ze papa, k veterinarovi pojdeme v januari aj tak,kvoli ockovaniu, tak sa ho pripadne spytam, ze cim to mohlo byt ze nechcel jest, a inak je jak zvonec, kam sa pohnem, tam ide za mnou, sme marodovali spolu tieto dni, furt bol vsade pri mne truhlik maly 😉
aj teraz lezi pri posteli v spalni so mnou.
U nas nesnezi, hlasili tusim len dazd na juhu ale pocujem jak fuci vonku. urcite mi uz aj smetiak prevratilo pred domom.

asemilka
5. jan 2012

@ivcek alchemilka ma taku celkom jemnu nevtieravu chut nastastie 🙂 ja som ju asi len preto vydrzala pit 😀

asemilka
5. jan 2012

@monika2712 ja som v noci nemohla ani spat, ako fucalo...

monika2712
5. jan 2012

@asemilka no ja beriem na spanie lieky, takze spim jak zabita..ale uz druhu noc sa mi snival divny sen... mala som problem s rovnovahou, stale som padala ako som chcela daco zdvihnut, vsetci ludia si mysleli ze som opita, ale nebola som, lebo som proste nevedela stat, stale som mala zavrate... je toto normalne, dve noci po sebe taky sen? 😕

asemilka
5. jan 2012

@monika2712 mozno to suviselo nejako s tym, ze si sa cez den citila zle a slaba..

monika2712
5. jan 2012

@asemilka hm no neviem... nechapem co to ma byt za sny...normalne som asi 10 krat spadla na zem, stale som chcecla nieco pozbierat. ale nedalo sa... a ci je to nemam zrovna z tych liekov.. hmm

asemilka
5. jan 2012

@monika2712 to moze byt aj tym... mne sa tiez v poslednom case hovadiny snivaju..

zasha
5. jan 2012

ahojte baby, co si myslite o tomto? http://www.zlavos.sk/zlava/ukaz/13716.html/?ref... pocul niekto nieco o tom?

monika2712
5. jan 2012

@zasha pocula som o nom, aj ho nejake baby pouzivaju, ale ci to pomoze otehotniet, to ti nikto nepovie..

asemilka
5. jan 2012

@zasha kamoska ho spominala 🙂 ze kupila v lekarni 🙂

anastacia242
5. jan 2012

@zasha teeeda ja to vidím a počujem o tom poprvý krát, ale za vyskúšanie nič nedáš...skús a povieš, či pomohlo 😀

zasha
5. jan 2012

@asemilka a ta kamoska je tehotna uz? 🙂

zasha
5. jan 2012

@anastacia242 aj ja to vidim 1.krat

asemilka
5. jan 2012

@zasha coskoro bude rodit 🙂 tusim na druhy cyklus, ako pouzivali ten gel, sa mi zadarilo 🙂

ivcek
5. jan 2012

hmmm... sranda ten gel... 😀
Mozno skusime neskor... 😀 😀

lujza25
5. jan 2012

ahojte,
ja o tom gele pocujem tiez 1 x....
ja som uz vyskusala vitaminy, bylinky, zabaly na podbrusko, stojky, lezat hodinu po sexe a stale nic.....
my sa snazime uz skoro 3 roky

kukucg
5. jan 2012

@zasha Ja som o tom pocula a aj zhanam info v poslednych dnoch, lebo mavam plodny hlien tak od 11dc do 14 dc a ovu 16 dc ale to uz mam uplne sucho tak si myslim ze by pomohol, asi vyskusam 😵 😵

monika2712
5. jan 2012

@kukucg ahojky moja, dlho si nebola, ako sa mas? ja som tiez dneska v ramci nudy doma kukala po nete rozne pripravky na podporu plodnosti u muza, tak asi nabuduce daco pozriem v lekarni, ale odporuca sa hlavne selen a zinok, este je nejaka Maca, nejaky koren ci co,ale neviem ci to stoji za tie prachy.

kukucg
5. jan 2012

@monika2712 Ahojky 🙂 no moc nemac cas, vies cez sviatky sme tu mali rodinu, potom sme zase boli u nasich a simonko mi mal kiahne takze veselo 😅 aj ja chcem nieco poriesit tento mesiac z toho nic nebude, som 16DC a ovu zatial nikde aj ked plodny hlien uz bol, no n nervy, mavam ju neskoro, potom mam kratku lutealnu fazu, cele zle 😒 tak buduci mesiac skusime ten gel, a mam od lekarky lutenyl, to je ako dufaston, na predlzenie lutealnej fazy tak snad sa potom za dva, tri cykly podari, dufam 😒
A ty ako, tusim som tu postrehla ze si chora alebo co?? A ako nakoniec dopadli sviatky, kde si bola??

monika2712
5. jan 2012

@kukucg jaj no jasne, citala som ze mate kiahne, ja som na novy rok ochorela, tak teraz troska marodim, ale uz je mi lepsie, dneska som nebola v praci tak mi to pomohlo, sak furt len spim.
Sviatky boli ok, boli sme o druhej u svokrovcov, tam sa aj jedlo, darecky, potom cintorin a potom vecera doma iba s muzikom, aj ked vela sme uz nezjedli, lebo on sa najedol uz tam a ja som potom daco dala doma, a inak OK, boli sme na vylete v tatrach a asi tam som prechladla alebo co, inak bolo super, stihli sme vela za tie dva dni pochodit, len sa nedalo snazit ani lebo nebolo tam dost sukromia kde sme spali, takze sme ovulku premrhali v podstate, ale nevadi, lebo sak kopec liekov teraz papam, tak by to ani nebolo dobre.
Ja verim ze do nejakeho marca aprila sa nam hadam zadari uz 😉

kukucg
5. jan 2012

@monika2712 Tak super, celkom dobre ti to dopadlo, aj vyletik, az na tu chorobu teda, a veru je dobre ze ste sa ani nesnazili mala by si stresy ci jest lieky alebo nie a tak... tak uz len rcyhlo sa poliec a dame sa pekne na to a ako pises do jari to hadam bude 😉 😵 😵 😵

monika2712
5. jan 2012

@kukucg no este musim na kontrolu k imuno ze ako dopadli testy co mi robili pred vianocami, tak som zvedava ci nieco nove, a beriem aj tie lieky na imunitu, tak snad pomozu, herpesy sice teraz nemam,ale pre zmenu zas afty, to je klasika, furt sa mi to strieda, tak tie lieky by prave na toto mali pomoct, akurat ze ich musim brat 3 mesiace 😒

kukucg
5. jan 2012

@monika2712 aha tak snad pomozu. a pri nich nemozes otehotniet, ci sa mozu aj v tehu?? Ja budem musiet ist tiez k dr. stale krvacam obcas pocas cyklu a netusim preco ☹ ☹ ☹

monika2712
5. jan 2012

@kukucg no nemali by sa v tehu, takze jedine ze ich vysadim hned ako budem vediet ze som tehu a len dufat, ze to neuskodilo plodu.. testov mam doma nakupenych vela, takze ked bude nejaka sanca ze som tehu, tak budem asi testovat cim skor, ale este to moze dopadnut tak, ze z tych krvnych testov mi zistia daco ine a dostanem nakoniec ine lieky, uvidime, necham sa prekvapit.. hlavne na tu alegiu som zvedava, dali mi vraj aj to testnut, na pliesne ci co, lebo to mi vyslo aj davnejsie, ze ci teda fakt som smrkala z toho..
no ty sa daj tiez vysetrit, mozno nejaka hormonalna nerovnovaha... inak ja som tento cyklus ani ovulacne bolesti nemala, ze super, tak uz vobec netusim ze kedy je ovu, som sa aspon tym vedela riadit doteraz. 😒

kukucg
5. jan 2012

@monika2712 hej aj ja som bola na tych testoch a vsetko ok, ani alergiu vraj nemam, tak drzim palceky nech to mas vsetko ok 😉
ja tento cyklus som testovala a vcera som mala pozitivny test, no ovu podla teploty zatial nebola ale asi to jedno aj tak je to vsetko cele zle nejako, aj to kravcanie, po MS pojdem k dr.

monika2712
5. jan 2012

@kukucg no ja tento cyklus ani nemeram, ani netestujem, nechala som tak, a citim sa veru akosi kludnejsie, aj ked som tvrdila ze ma to meranie nijak nestresovalo, len teraz mam pocit, ze to vobec nemam pod kontrolou a ze vlastne ani neviem ci ovu prebehla, no sak uvidim dalsi cyklus co zas bude, hlien som sice mala,ale bolesti ziadne, takze kto vie ci zas nebol anovulak..
inak z tych testov predpokladam ze mi vyjde klasicky znizena bunkova imunita, to mi vychadza stale. 😉

mukesina
5. jan 2012

Ahojte babulky moje, juuuuj teraz vobec nemam cas tu chodit ☹ ☹ ☹ .Chodim do pracicky a taka unavena pridem domov, ze som rada, ze lahnem k telke. Zajtra mi uz moj muzicek odchadza ☹ ☹ ☹ ☹ .SMutno nam je s fazulkou.
Nechapem od kedy som prisla domov tak som schudla kilo a to papam riadne.

monika2712
5. jan 2012

@mukesina jeeej ahojky, a pracujes kde? si tusim spominala daco s mamou ze? mala by si viac oddychovat asi, ked si vela unavena, moc to neprehanaj ak nemusis, tak radsej pracuj menej, teraz fazulka potrebuje vela energie na vyvoj.
inak chudnutie na zaciatku tehu je normalne, obcas sa to stava, kvoli nevolnostiam a tak, ako to inak zvladas? byva ti zle?

barbora21
5. jan 2012

Ahojte, dlho som tu nebola. V prvom rade vsetkym tehulkam gratulujem. A vsetkym prajem vsetko dobre v Novom roku 2012 a hlavne vsetkym snazilkam uspesny rok. My mame za sebou tri neuspesne pokusy, prestala som merat bazalnu teplotu a uz len registrujem datum planovanej mrchy. Snazilkujeme sa kazdy druhy den a zatial sa nam to dari a manzel si to velmi chvali 🙂 V mojom okoli same tehulky, ale zatial som v pohode, psychika je uz nastavena na kazdomesacny neuspech, takze prichod mrchy v porovnani s tou prvou pri snazilkovani nie je uz taky depresivny...