icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

linuska1
5. jan 2012

ja ked neprestanem vyzierat chladnicku.. zle dopadnem...🙂)

linuska1
5. jan 2012

@marcovka1 a ty moja si ako nakoniec dopadla?...

jasin
6. jan 2012

Ahojte, stastny novy rok prajem..
Slubila som si ze sem nebudem chodit kedze nepatrim k snazilkam a mk vo mne vyvolava spomienky na babo ale moja mrcha ma stve, tesne pred novym rokom ma boleli prsia, preslo to, na novy rok som slabucko spinila- myslela som ze sa mrcha konecne rozbehne a nic 😔
myslite si ze je to v poriadku? ci radsej ist za dr?. dnes je presne 31dni od..
ď.

monika2712
6. jan 2012

@jasin ahojcek moja, neboj spinenie je OK, len cakaj na poriadnu mrchu, ta ma casu a casu este, do tych 6-8 tyzdnov by ti mala prijst normalna, ale inak ani ta nemusi byt nejak extra silna, ja som mala tiez len tak 2-3 dni, slabunke krvacanie a trocha spinenie, a az ta dalsia bola normalna.
Bola si inak na kontrole po kyrete?

jasin
6. jan 2012

@monika2712 asi tyzden po kyrete som bola na kontrole,vsetk obolo ok.. na dalsiu mam ist po mrche..len som zvedava kedy pride 😔

monika2712
6. jan 2012

@jasin neboj ved ona pride, a kolko to trvalo na novy rok? len jeden den?

marcovka1
6. jan 2012

@linuska1 ahoj,tak nic s toho mrcha este stale nedosla dnes som robila test digital.a bola - ☹ ☹ asi nejaka porucha alebo neviem co zasa sa deje z mojim cyklom 😖 doteraz super ako hodinky a uz som sa tesila ze som tehu..uz 2 tyzne co mi meska tak urcite by mi test ukazal ci? 😒

marcovka1
6. jan 2012

@linuska1 zabudla som dopisat ja tapa ze si dam vecer s mangelom cervene vinko a dufam ze sa mrcha rozbehne.. 😀 😀

esmemia
6. jan 2012

@marcovka1 No moja,to je na figu,ked tam bolo minusko,ktovie co je,ja byt tebou,tak idem na navstevu v pondelok ku doktorke :D

jasin
6. jan 2012

@monika2712 len jeden den take slabucke 😔 dufala som ze na druhy den sa to rozbehne viac ale to uz po spineni nebolo ani stopy..

marcovka1
6. jan 2012

@esmemia tak ja som uz nachystana na pondelok k dokymu 😒 tak uvidime co povie asi mi da injekciu na vyvolanie mrchy.. 😝

monika2712
6. jan 2012

@esmemia zena ahoj, ako? si sa dlho neukazala... ja som dnes troska upratovala, zajtra pokracovanie, a este troska marodim, ale uz sa to lepsi konecne.

linuska1
6. jan 2012

@marcovka1 no ved uvidis co ti povie... ja tiez rozmyslam ze pojdem v pondelok. este som vobec nebola..🙂)

katie1
6. jan 2012

@jasin ahoj, ja som dostala vcera, 34DC od potratu, tiez velmi slabucka, stacilo to na intimku...a dnes rano som sa uz zobudila s riadnou MS. Ale citala som, ze prva MS moze byt cela slabucka a kratka, takze je to OK si myslim. Dalsia uz bude normalna uvidis.

natalinda88
6. jan 2012

@katie1 @jasin ahojte, každá z nás je na tom individuálne, ja som mala po kyrete prvú riadne silnú a aj druhú, no a teraz čo som mala tretiu tak bola silná 2 dni a potom už v pohode... každé telo potrebuje rôzne dlhý čas na zotavenie...., síce ja som mala 2 kyretáže kvôli zlému vyčisteniu, ale aj tak je to u každej inak....

mukesina
6. jan 2012

@monika2712 nooooo, pracujem u nas na hoteli ako recepcna.je to fajn robotka nie je narocna, ved vlastne vkuse sedim 😀 😀 😀 ,len oci ma bolia z pC 😒 . No zle mi teraz byva stle vecer, az na z........, ale este som nez......... Aspon sa nebudem nudit doma, manzel uz je prec 😢 , tak som samucka, tak aspon pracicka. a ty ako?este marodujes?

monika2712
6. jan 2012

@mukesina no ja este doliecujem, este trocha smoklim, vykasliavam, ale aspon uz nie som v kome 😀 tento cyklus sa mi strasne vlecie, to je neskutocne, uz by som chcela byt tehu konecne, ale citim ze az teraz sa zacinam davat dokopy psychicky po tom vsetkom, poliecim imunitu a snad sa do leta podari 😉
kedy mas dalsiu kontrolu?

esmemia
6. jan 2012

@monika2712 tak to som rada,ze sa uz choroba berie na ustup,no ja sa snazim tento mesiac,len tak striedmo sem chodit,ale spehujem :D a inak nic nove som dnes 8 DC cakam na ovulku ale ako kedy a ci bude a ci bude tutu mutu neriesim :D mam tu rodinku,tak sa venujem im 😉
@marcovka1 No som zvedava,co ti povie doktorka :D
Pekny vecer dievcence

mukesina
7. jan 2012

@monika2712 no tak to je super, ze si o chvilu fit a potom sup na snazilkovanie.Dalsiu kontrolu mam 23.1. uz sa neviem dockat.to cakanie na kontrolu je vecnost. Mala by som uz dostat aj tehu knizku 😉

monika2712
7. jan 2012

@mukesina tak super, no verim, vlastne furt len na nieco cakame, ty budes cakat este dalsich 7 mesiacov alebo kolko kym porodis 😉 😉 ale tak caka ta krasne obdobie, snad aj bezproblemove tehotenstvo, ono tehotna zena si zazije vela stresov ked sa caka na vselijake vysledky, je to hrozne, ze to tak trva este v dnesnej dobe,ale tak snad bude vsetko OK, a budete sa v auguste vytesovat z malinkeho vonavuckeho 😎

@esmemia moja na ja tiez tak striedmejsie uz chodim, lebo sak nic nove nemam, aj nas tu dost ubudlo, tak co uz no.. snad ked zas pribudnu nejake nove tehulky sa to tu troska rozprudi... zaujimalo by ma ktora z nas bude dalsia 😝

dajaja
7. jan 2012

@monika2712 ahoj, som rada, ze sa uz citis lepsie. aj mne je konecne dnes trosku lepsie. vcera som si robila ten zazvorovy caj a asi zabral 🙂 aj teraz si z neho usrkujem a normalne mi chuti 🙂 dufam, ze sa uz konecne doliecim, lebo ten kasel musi byt riadne zemetrasenie pre fazulku..

dajaja
7. jan 2012

@mukesina no cakame spolu na toho 23. januara. aj ja by som mala dostat knizku, ak bude vsetko ok. trosku mam obavy, lebo som ochorela uplne v najhorsom case, ale hadam to drobcek so mnou zvladne..

ktore
7. jan 2012

@monika2712
@mukesina
@esmemia caute baby tu mam graf ukazal mi len pribliznu ovu....ale staci aj to. http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

esmemia
7. jan 2012

@monika2712 ved to,ze ani ja nemam nic nove,stale na nieco cakam,najskor na ovulku,potom na MS a potom na koniec MS a zas na ovulku a tak,nove inak voooooobec nic ....zvedava som aj ja :D
@ktore No moja zaujimavy grafik a to tie kriziky tam to ste mali vtedy sexik ???Den co den???? uff pekne

marcovka1
7. jan 2012

@linuska1
@esmemia tak kocky menzes dorazil konecneee 😅 😢 aj som rada ze nemusim k dokymu...cervene vinko pomohlo 😀

monika2712
7. jan 2012

@ktore pekny maraton !!! 😀 😀 😀 vy sa neviete jeden druheho nabazit ci ako?? no tak toto ste museli urcite trafit ovulku uz... takze predpokladam ze mozno budes prva tehu v novom roku 😎

@dajaja moja no som rada ze zazvorovy cajik pomohol, a ze ti aj chuti.. ja este vykasliavam, ale tak uz je fajn, konecne sa mi aj chutove bunky prebudili, tak uz aj viem co jem.. 😉 neboj fazulka to nejak zvladla urcite, ved tam je v bezpeci, nejake otrasy z kaslu mozno ani neciti..

monika2712
7. jan 2012

@marcovka1 no slava, kolko si DC? supni alchemilku nech sa ti to upravi alebo co...

rysauka
7. jan 2012

Čaute baby. Mne začínajú plodné dni a moj mm ide od pondelka na týždeň preč. Včera som mala už hlien ale dnes nič a ani bolesti. Zajtra posnažilkujeme a uvidíme. Tento mesiac to nechávam na náhodu. Pekný deň

asemilka
7. jan 2012

caute babule 🙂 vcera sme boli na navsteve... 🙂 a dnes sa navsteva chysta k nam... nejako nemam cas tento vikend... 🙂 tak som vas aspon chcela pozdravit 🙂

monika2712
7. jan 2012

@asemilka ahojky, a ja ze prides na cesnacku 😀 uz je hotova, aj krutonky sme spravili, ale este sme ju nejedli, nechame odstat troska a dame neskor. 😲
Drahy sa drzi, od pondelka nejedelol maso..