Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore no hlien by si pro tej intenzite asi ani nerozpoznala podla mna.. to sa neda ked ste stale boli spolu kazdy den..
no tak som zvedava kedy pribudne dalsia tehulka, ja som dnes 21dc, takze o tyzden je tu mrcha.
@monika2712 bojim sa ze aj mne pride mrcha velmi silny pocit mam.som dost nervozna teraz na sviatky....
@ktore ja sa nebojim, kedze som si tym viac menej ista tento cyklus sme sa totiz nestihli snazit 😉 a je to vcelku fajn pocit, ze nestresovat ci to vyslo... ale tak dalsi cyklus chceme urcite poskusat viacej ak sa podari.
@monika2712 tento mesiac ani ja na to moc nemyslim.iba tak letmo.nesledujem vobec nic.iba meriam.nestresujem ze nastihnem ovu a to je dobry pocit.teraz je doma tak je dobre.nestiham sa zaoberat len tehotnostou a ovulaciou.hladam si pracu takze dufam ze sa cim skvor zamestnam a mozno uplne ma prejde sledovanie sa lebo nebudem mat cas.
@monika2712 dnes 43dc dobre ne 😖
@ktore no moja ale pri tom vasom maratone, ste ovulku urcite trafili 😀 ja ani nemeriam, a citim sa akosi lepsie 😉 aj ked trochu mi chyba to sledovanie sa 😀
@marcovka1 no tak to je dost 😒 to uz je pomaly tak na dve mrchy.. uff.. no nic, jedine skusit nejake prirodne veci na upravu cyklu..
@monika2712 ale doteraz to klapalo ako hodinky 😕 tak neviem...moze to byt aj tym ze v novembri som mala dvakrat menzes 1 a 27 a jeden mesiac vynechalo to som nemala asi ani ovulku 🙄 no musim alchemilku niekedy som ju pila pravidelne ...
@marcovka1 hej skus opat alchemilku, kto vie co sa porobilo, pripadne pre istotu na kontrolu..
@marcovka1 No pekne,al etak hlavne ze prisla a naozaj supni si alchemilku aj mne to o par dni upravilo cyklus a neviem ci som sisi alebo co,ale dnes som 9 DC a uz zacinam slabunko citit pravy vajecnik,tak som zvedava a bolo aj tutu mutu a dalsie uz bude asi na 100 pro az po ovulke,tak radsej sa tvarim,ze nic :D
pekny vecer
@monika2712 kuuurnik... takuto sancu som presvihla? 🙂 aka bola?
@asemilka no celkom fajn bola, len drahemu sa zdala malo kremova lebo bola z mlieka robena, musela by byt so smotanou aby bola taka, musim najst iny recept este.
@monika2712 neboj, druhy pokus uz bude tip top 🙂
@asemilka no neviem ci bude nejake nabuduce.. ten smradecek z toho cesnaku.. ufff... 😀 uz radsej nie.. 😀
nabuduce robim brokolicovu asi. 😉
Caute babulky, tak som vas sem prisla len pozdraviť, dnes nedela, takze sladke nicnerobenie, mrcha uz odisla tak uvidíme, čo nam prinesie tento mesiac... 😉
@anastacia242 ahojky, ja som dneska dako v kome, spala som skoro do 12tej pri telke, teraz som daco porobila v kuchyni, ale citim sa nejak zvlastne, asi blby tlak je 😒 tak varit este nejdem kym ma to neprejde... stale cakam kedy sa dostavia PMS, kedze mrcha tak o 6 dni by mala dorazit, ale zatial nic, len trocha prsia citim, co je fajn, snad sa mi konecne cyklus dava do poriadku a uz nebudem tak trpiet uz tyzden pred mrchou. 😉
@monika2712 ahojky, tak mys me si tiez tento vikend fajne pospali vcera do 10ej a dnes do pol 10ej 😀 😀 po tych stresovych sviatkoch treba zrelaxovat a oddychnut cele telo, vcera sme mali romantikus vecer, ale este to je skoro na ovu, tak chcem merat BT tento mesiac, no inak mna uz tyzden pred mrchou boleli prsia, tak asi aj u teba to takto začína 😠
@anastacia242 hej hej, mna uz tiez zvyknu tyzden pred boliet, ale viacej, takze som celkom spokojna s tym ako sa teraz citim, az na ten tlak, fakt som jak mechom uderana, rano svietilo slnko a teraz sa zmraka na dazd asi, toto ja neznesiem, ani kava nepomohla.. no nic, sak upratene mame, len ma caka pozehlit vecer.
No ja nebudem asi merat ani dalsi cyklus, necham to na nahodu, zase mi vychadza ovu nejak cez tyzden,ak mrcha pride ako ma, takze uvidime kedy sa nam podari byt spolu, ale nebudem robit ziadne natlaky, lebo aj tak to nutene snazenie sa k nicomu neviedlo, tak len sa budeme snazit dako trafit.. 😉
@monika2712 ved hej napr.prve tehu som vobec nesledovala ovu, akurat sme nedavali pozor a zadarilo sa....takze to je take vselijake ked to ma prist pride, niekedy ani cez vou sa nezadari, tak ti prajem prijemny zbytok vikendu, oddychuj 😉 U nas na východe konecne nasnezilo, vsade bol sneh len v kosiciach nie az dnes rano konečne, tak dufam ze aj vydrží...
@anastacia242 dakujem, aj tebe peknu nedelu este, ja ju asi prespim pred telkou jak sa poznam 😀
u nas sneh nic, ale buduci tyzden uz hlasia aj tu snezenie a ochladenie, co ma velmi netesi.. ja uz chcem jaaaar! 😎
@monika2712 monika kde si minule našla ten pobyt keď si chcela ísť preč?
@rysauka fuuuha ja uz neviem, ale na niektorej z tych zlavovych stranok, ale take pobytove su hlavne na travelix.sk 😉
@monika2712 Monika ahooooj, videla som ze si mi dala like na fotku 🙂 Ako sa dari? Co nove? Cakas na hosta do domu? 😀
Baby kamoska mi dala cely wordovsky dokument s trikmi na otehotnenie...neviete ako by som vam to sem mohla zavesit?
@katuch30 ahojky, ano dala.. 😉 uz sa neviem dockat takej fotecky aj ja.. bohuzial v nedohladne, tento cyklus sme prepasli vdaka mojej chorobe, takze uvidime ako sa podari dalsi..
s tym wordom, skopiruj cely text a potom to hod normalne ako prispevok vo fotoblogu.
@katuch30 teda pridaj to ako clanok vo fotoblogu, nie ako kratku spravu.
@rysauka skus aj www.zlavynasbavia.sk taaam ich najdes plno plno plno 😀 😀 😀
@katuch30 tak sem s tymy trikmi 😀 😀 neviem sa dočkať 😲
@anastacia242 @monika2712 Pozri moj clanok...tabulky nesli tak som to tam volajako skopcila 🙂

@monika2712 no tak nevieme sa nabazit to je pravda.uz som hovorila ze by sme mali trochu zriedit ked sa blizila ovu aby stihali dozrievat spermijky ale nedalo sa.ale uz teraz bude zase po starom ide do roboty zajtra vecer tak uz len cez vykendy.dufam ze ovulky budu pasovat ak sa teraz nepodarilo.lebo hlien som nemala vobec....