Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ved toto keby sa dalo castejsie chodit k doktorke. Tak cely mesiac trpnut ci je vsetko ok. Niekde som citala, ze ked mi je zle od zaludka, ze pomaha nieaky zazvorovy cajik, nevies nic o tom?lebo ja stale vecer umieram ☹ .V dnesnej dobe uz by mali byt urychlovacky vsetkeho.Aj od ovu po zistenie ci nie si tehu, aby sme tie 2 tyzdne nestresovali nie? 😉 Konecne mam 2 dni volna tak si uzivam pohodu domova
@ivuss01 na jej fotoblogu klikni na clanky.
@ivuss01 beriem spat, uz to tam nevidim ani ja, asi to vymazala.
@monika2712 aha, tak asi tak, uz napadlo, ze ci nemusim byt medzi priatelmi, aby som videla jej prispevky, a bolo toho vela?
@ivuss01 bolo toho dost, v podsate vela linkov na rozne stranky, a potom take veci, ako ktore vitaminy na co su dobre, caje, pre muzov pri roznych problemoch so spermiami a podobne, ved mozno to nahodi znova.
@monika2712 idem jej napisat ip, ci by to aj tu dala 🙂
caute babule 🙂 u nas v robote sa to nejako pomaly zacalo rozbiehat... uz to nie je take leharo, ako pred tyzdnom 😀
caute babenky ako ?... v novom roku.. mi dnes 18 DC tak som zvedava co tento mesiac.. ale zase nemam pocit ze by cosi.. a este som okolo ovu bola trochu (dost) nachladnuta
co vy .. nejake novynky vianocne ??
Caute zienky...
tak ja som si super oddychla tento predlzeny vikendik....mohlo by to takto byt stale...ze 3 dni volna... 😎
...dnes mi uz pomaly konci mrcha...takze mozeme ist na dalsie kolo... 😀 😀
@ivcek no inak suhlasim, mohli by to konecne zaviest, ze budeme mat 3 dni vikend..alebo aspon presunut vsetky statne sviatky na pondelok, ako to maju inde.. to by bolo 😉
@monika2712
no veru...moj drahy v praci to tak maju...vzdy ked vychadza sviatok cez tyzden hodia im to ku vikendu...bud piatok alebo pondelok... 😀
A ty ako? uz ti je lepsejsie? 😉
tak dnes som bola u doktora... tehotenstvo potvrdene.. 🙂 srdiecko zatial nie je...:(
@ivcek cakam do 20 januara ci nebudu // ak by boli tak sa prihlasim a odhlasim ku tomu dnu hned ak nie tak sa odhlaism a prihlasim sa az ku 31.1... lebo aby som nemala potom stres ak nahodou motika vystrelila tento mesiac a ja sa nahlasim az na 31.1 ze ci to budem stihat... este som stale nezistila ci ozaj plati ten subeh aj pri minime.. akosi sa nemozem dopatrat :D... ale mne je to uz aj tak jedno len ak budu // tak budem happy... a ak aj nebudu nezblazdnim sa ved to snazilkovanie nieje zase az taka drina :D...
@linuska1 moja tak dufam, ze srdiecko bude co najskor 😒 plodik ale bol vidiet nie?
@ivcek ale hej, uz poctivo zarezavam v praci, sem tam este smrknem ale inak OK.
@monika2712 ano.. aj to ledva ledva.. dost dlho hladala... snad to bude pretoze som mala neskoro ovulku...
dnes ma meniny môj budúci synček 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀
@rysauka neries tety ja som hlavne zistila ze to musis mat poriadne nastudovane lebo oni tam niektore su schopne ta presvedcit uplne o opaku ako vravi zakon... (stalo sa jednej kamoske...) ale ked vidim ako su niektory u nas na urade znaly veci co robia tak sa ani necudujem.. cest svetlim vinimkam .. ja sa napriklad nebojim lebo u nas v meste mame tam na tom oddeleni taku milu sikovnu dievcinu.. tak verim ze tam este stale je...
btw kup mu cokoladu :D.. pripadnie nieco ine na co ma on urcite chut (a hlavne ty) ;) :D a dopraj mu ved uz to vajicko z ktoreho bude je v tvojom tele tak nech si da ;)

@katuch30 moja skus to este troska upravit, niektore llinky nezobrazilo cele, neda sa na ne kliknut, a je to troska rozhadzane.
ja asi najblizsie poriesim vitaminy pre muza, ostatne nemam velmi co..