icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
8. jan 2012

@katuch30 moja skus to este troska upravit, niektore llinky nezobrazilo cele, neda sa na ne kliknut, a je to troska rozhadzane.
ja asi najblizsie poriesim vitaminy pre muza, ostatne nemam velmi co..

mukesina
9. jan 2012

@monika2712 ved toto keby sa dalo castejsie chodit k doktorke. Tak cely mesiac trpnut ci je vsetko ok. Niekde som citala, ze ked mi je zle od zaludka, ze pomaha nieaky zazvorovy cajik, nevies nic o tom?lebo ja stale vecer umieram ☹ .V dnesnej dobe uz by mali byt urychlovacky vsetkeho.Aj od ovu po zistenie ci nie si tehu, aby sme tie 2 tyzdne nestresovali nie? 😉 Konecne mam 2 dni volna tak si uzivam pohodu domova

mukesina
9. jan 2012

@dajaja ano ano spolu cakame na 23 🙂 🙂 🙂 a uz ti je lepsie?Ja stale vecer mam zaludok hrozny, hnede musim ist spat, lebo mi je strasneeeeeeeeeee zle ☹ .Hadam, ze faz ☹ ☹ ☹ lka sa ma dobre.

ivuss01
9. jan 2012

@katuch30 ahoj, aj ja by som chcela vidiet clanok, len ho v tvojom fotoblogu nevidim 😕

monika2712
9. jan 2012

@mukesina ten zazvorovy sme radili @dajaja na chorobu, a vraj jej pomaha aj na zaludok, normalne nastruhat koren zazvoru, zaliat vriacou vodou, iba malinko toho korena, pridaj med a citron

monika2712
9. jan 2012

@ivuss01 na jej fotoblogu klikni na clanky.

monika2712
9. jan 2012

@ivuss01 beriem spat, uz to tam nevidim ani ja, asi to vymazala.

ivuss01
9. jan 2012

@monika2712 aha, tak asi tak, uz napadlo, ze ci nemusim byt medzi priatelmi, aby som videla jej prispevky, a bolo toho vela?

monika2712
9. jan 2012

@ivuss01 bolo toho dost, v podsate vela linkov na rozne stranky, a potom take veci, ako ktore vitaminy na co su dobre, caje, pre muzov pri roznych problemoch so spermiami a podobne, ved mozno to nahodi znova.

ivuss01
9. jan 2012

@monika2712 idem jej napisat ip, ci by to aj tu dala 🙂

nufacikmi
9. jan 2012

@mukesina ahoj moja 🙂 takže Ti býva zle? ☹ mna tiež stále napína, nemôžem ani len chladničku otvoriť a vôbec mi nechutí jesť... k doktorke idem poprvýkrát až štvrtok, tak mám trochu obavy, či je všetko ok

asemilka
9. jan 2012

caute babule 🙂 u nas v robote sa to nejako pomaly zacalo rozbiehat... uz to nie je take leharo, ako pred tyzdnom 😀

oskvarka
9. jan 2012

caute babenky ako ?... v novom roku.. mi dnes 18 DC tak som zvedava co tento mesiac.. ale zase nemam pocit ze by cosi.. a este som okolo ovu bola trochu (dost) nachladnuta
co vy .. nejake novynky vianocne ??

asemilka
9. jan 2012

@oskvarka moja najvianocnejsia novinka bolo oznamenie tehu rodicom... mamina teraz rozmysla, ze kto bude krstny... 🙂 a najradsej by uz kocik kupovala 😀

ivcek
9. jan 2012

Caute zienky...
tak ja som si super oddychla tento predlzeny vikendik....mohlo by to takto byt stale...ze 3 dni volna... 😎
...dnes mi uz pomaly konci mrcha...takze mozeme ist na dalsie kolo... 😀 😀

oskvarka
9. jan 2012

@asemilka jeeej to muselo byt pre nu pekneprekvapko ;) 🙂

monika2712
9. jan 2012

@ivcek no inak suhlasim, mohli by to konecne zaviest, ze budeme mat 3 dni vikend..alebo aspon presunut vsetky statne sviatky na pondelok, ako to maju inde.. to by bolo 😉

ivcek
9. jan 2012

@oskvarka
...a ozik..ako si to poriesila s tym DNP? prihlasila a odhlasila si sa uz?

ivcek
9. jan 2012

@monika2712
no veru...moj drahy v praci to tak maju...vzdy ked vychadza sviatok cez tyzden hodia im to ku vikendu...bud piatok alebo pondelok... 😀
A ty ako? uz ti je lepsejsie? 😉

linuska1
9. jan 2012

tak dnes som bola u doktora... tehotenstvo potvrdene.. 🙂 srdiecko zatial nie je...:(

asemilka
9. jan 2012

@oskvarka bolo 🙂 tesi sa 🙂 ale musime ju nejako ukludnit trosku 🙂 lebo vykupi obchod 😀
@linuska1 gratulujem 🙂 neboj, nase tiez este nebolo pri prvej kontrole vidiet.. buducu stredu ideme na kontrolu zase...

oskvarka
9. jan 2012

@ivcek cakam do 20 januara ci nebudu // ak by boli tak sa prihlasim a odhlasim ku tomu dnu hned ak nie tak sa odhlaism a prihlasim sa az ku 31.1... lebo aby som nemala potom stres ak nahodou motika vystrelila tento mesiac a ja sa nahlasim az na 31.1 ze ci to budem stihat... este som stale nezistila ci ozaj plati ten subeh aj pri minime.. akosi sa nemozem dopatrat :D... ale mne je to uz aj tak jedno len ak budu // tak budem happy... a ak aj nebudu nezblazdnim sa ved to snazilkovanie nieje zase az taka drina :D...

oskvarka
9. jan 2012

@asemilka no radsej nech babka vykupi ako by ste vy mali :D... budete mat este dost vydavkov teraz.. 😉 jooj aj ja chcem..

monika2712
9. jan 2012

@linuska1 moja tak dufam, ze srdiecko bude co najskor 😒 plodik ale bol vidiet nie?

monika2712
9. jan 2012

@ivcek ale hej, uz poctivo zarezavam v praci, sem tam este smrknem ale inak OK.

asemilka
9. jan 2012

@oskvarka neboj, dockas sa 🙂 ani nebudes vediet a zadari sa 🙂

rysauka
9. jan 2012

@oskvarka aj ja to chcem tak urobiť s tým DNP, len sa bojím či nebudú tety na soc. nepríjemné

linuska1
9. jan 2012

@monika2712 ano.. aj to ledva ledva.. dost dlho hladala... snad to bude pretoze som mala neskoro ovulku...

rysauka
9. jan 2012

dnes ma meniny môj budúci synček 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀

oskvarka
9. jan 2012

@rysauka neries tety ja som hlavne zistila ze to musis mat poriadne nastudovane lebo oni tam niektore su schopne ta presvedcit uplne o opaku ako vravi zakon... (stalo sa jednej kamoske...) ale ked vidim ako su niektory u nas na urade znaly veci co robia tak sa ani necudujem.. cest svetlim vinimkam .. ja sa napriklad nebojim lebo u nas v meste mame tam na tom oddeleni taku milu sikovnu dievcinu.. tak verim ze tam este stale je...

btw kup mu cokoladu :D.. pripadnie nieco ine na co ma on urcite chut (a hlavne ty) ;) :D a dopraj mu ved uz to vajicko z ktoreho bude je v tvojom tele tak nech si da ;)