Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ahojte baby ja mam takyto graf.este necitim prsia ale ak zacitim tak to bude uz naznak ms http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
ahojte žienky, akú máte skúsenost s testami RapiClear? sú spolahlive?
@vladka1828 myslim ze ano,to by vedeli povedat uz tehulky a akymi testami robili testy.skus ist na forum kde su napr augustovky a ich sa opytaj
@ktore diky....už som si medzitým urobila aj test inej značky a tiež vyšiel pozitívny, tak snád to bude pravda 🙂 .....ja som sa len bála, lebo niektoré baby písali, že im vyšiel pozitiv. no nakoniec teot. neboli....tak preto 🙂
@vladka1828 no test moze z roznych pricin ukazat pozit.je to v navode pisane
@vladka1828 ba aj to moze byt ze vajicko oplodnene moze byt slabe a odíde menzesom
@vladka1828 ale gratulujem ti.kolky den si po ovulacii
@ktore tak už 4 dni mi mešká....a som zhruba 16 dní po ovulácii 😉
@vladka1828 tak a je to tam moja.tesim sa .je to dobra sprava.dufam ze aj ja budem mat taku tento mesiac.este napis ako sa citis.ci mas nejake bolesti ci priznaky a tak
@ktore okrem citlivých prsníkov a meškajúcej mrchy nič iné 😀 preto som ani nejak nedúfala, že to vyjde 😉
@vladka1828 ja som mala kazdy cyklus citlive bolestive prsniky a teraz nic no zacinam citit uz daco a myslim ze to bude asi priznak ms.vecsina zien spomina citlive bradavky.zato som sa pytala.ja som z dcerou mala akurat zvysenu teplotu do 4 mesiaca pod pazuchou asi tak 37.1 inak len pichanie v brusku na viac si nepametam uz to bolo davno ani som nevedela ze som tehotna tak som si to nevsimala
@ktore ja som mala prvý mesiac snaženia skoro všetky príznaky tehot. a nakoniec nič....a teraz som nič necítila a ono to možno nakoniec aj vyšlo.....inak ked spomínaš to pichanie v bruchu, tak asi tri dni som mala sem-tam bolesti v bruchu ako pred MS.... 🙂 a tebe už mešká?
@vladka1828 nie este mi nemeska .som 8 den po ovu asi podla grafu.predvcerom a vcera a dnes ma pichalo.inak vobec nic.takze este len cakam kedy urobim prvy test
@ktore no ja som dnes ani neplánovala testovat, chcela som až zajtra ráno, ale poslala som manžela kupit test a on kupil taký, kde sú 2 testy v jednom balení, tak som si povedala, že to využijem a testnem hned 😀 ...a po tom pozitiv. teste som si šla kupit ešte dalšie 2 druhy, aby som mala istotu 😀 a držím palce, aby ti to tiež vyšlo 😉 😉
@vladka1828 no teraz ti uz test ukaze pozit urcite aj kedykolvek cez den ....uz tam je dost hcg hormonu...on to uz vie????uch to bola radost co,
@ktore hej vie to aj manžel - skoro mu aj slžička vyskočila 🙂 stále tomu nemožem uverit....asi až ked to budem od doktora potvrdené - prepukne ozajstná radost.....ráno si urobím ešte test s citlivostou 25...len neviem či sa mi podarí zaspat 😀
@vladka1828 no ktovie ako budes spat.ja si pametam ze som mala vzdy sny o babetku.aj pekne ale hlavne take obavane.nejak som sa vzdy on bala.a casto som si snivala ze kope a ze rodim.heh.myslim ze sa hovori ak sa objavi v prvom sne pohlavie dietata tak bude to.
@ktore pekný večer ti prajem....idem sa venovat budúcemu ockovi 😉 ......a nech pri testovani // 😀
@vladka1828 no len sa venujte a hladkajte pa pa
@vladka1828 ja som si prvy test robil tiez rapid clear a boli // 😵 o dva dni som robila druhy taky isty test a tiez boli //, len ta testovacia vysla skor. ale boli rovnako silne, ako tie dva dni dozadu... tak manzel kupil mamatesty a pri tych mi druha palicka skoro oci vypichla 😀 obrovsky rozdiel oproti rapid clear 🙂
ahojte babule. dnes bolo v robote nejako rusno... a tusim to tak ostane uz do konca tyzdna... idem rovno do postele... tak som vas aspon pozdravila 🙂
@asemilka ja som už medzitým skúsila aj dalšie 2 druhy testov a tiež sú pozitívne..... 😀 😀 ...takže dokopy som od včera večera urobila 4 tehot. testy a všetky s rovnakým výsledkom // 😀 😀 😀 ...wuáááá tešíííím sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vladka1828 tak to ti gratulujem!!!
@monika2712 dakujem....no stále to nemám od doktora potvrdené, tak mám ešte trocha strach 😝 ....zistila som to len včera večer, tak ešte neviem čo a ako....nejak tomu stále nemôžem uveriť 😀 😀 😀
@vladka1828 blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 🙂
@vladka1828 ja viem, sak potichucky sa mozes tesit uz 😉
@mukesina dakujem....ja som tomu ani nejak nemohla uveriť, kdeže okrem meškajucej mrchy skoro žiadne príznaky 😉 ....štefanská zábava - bola asi fakt vydarená zábava 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@monika2712 no ozaj len tak potichučky sa teším 🙂 ...na budúci týžden sa mi snad podarí ísť k doktor. a potom sa to môže už aj oslaviť 😀

@jasin hej hej, 27.12 som mala 30tku 😒 no mrcha urcite dorazi, prave sa mi ohlasila migrena, tak to uz je jasne.. mimo toho ze som vyhadzana 😠 ale tak tento cyklus som s tym ratala, ja dufam, ze do leta sa nam podari otehotniet.. ked, nie, tak to budeme riesit vysetreniami aj muza, aj mna..