icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
10. jan 2012

@jasin hej hej, 27.12 som mala 30tku 😒 no mrcha urcite dorazi, prave sa mi ohlasila migrena, tak to uz je jasne.. mimo toho ze som vyhadzana 😠 ale tak tento cyklus som s tym ratala, ja dufam, ze do leta sa nam podari otehotniet.. ked, nie, tak to budeme riesit vysetreniami aj muza, aj mna..

ktore
10. jan 2012

ahojte baby ja mam takyto graf.este necitim prsia ale ak zacitim tak to bude uz naznak ms http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

vladka1828
10. jan 2012

ahojte žienky, akú máte skúsenost s testami RapiClear? sú spolahlive?

ktore
10. jan 2012

@vladka1828 myslim ze ano,to by vedeli povedat uz tehulky a akymi testami robili testy.skus ist na forum kde su napr augustovky a ich sa opytaj

vladka1828
10. jan 2012

@ktore diky....už som si medzitým urobila aj test inej značky a tiež vyšiel pozitívny, tak snád to bude pravda 🙂 .....ja som sa len bála, lebo niektoré baby písali, že im vyšiel pozitiv. no nakoniec teot. neboli....tak preto 🙂

ktore
10. jan 2012

@vladka1828 no test moze z roznych pricin ukazat pozit.je to v navode pisane

ktore
10. jan 2012

@vladka1828 ba aj to moze byt ze vajicko oplodnene moze byt slabe a odíde menzesom

ktore
10. jan 2012

@vladka1828 ale gratulujem ti.kolky den si po ovulacii

vladka1828
10. jan 2012

@ktore tak už 4 dni mi mešká....a som zhruba 16 dní po ovulácii 😉

ktore
10. jan 2012

@vladka1828 tak a je to tam moja.tesim sa .je to dobra sprava.dufam ze aj ja budem mat taku tento mesiac.este napis ako sa citis.ci mas nejake bolesti ci priznaky a tak

vladka1828
10. jan 2012

@ktore okrem citlivých prsníkov a meškajúcej mrchy nič iné 😀 preto som ani nejak nedúfala, že to vyjde 😉

ktore
10. jan 2012

@vladka1828 ja som mala kazdy cyklus citlive bolestive prsniky a teraz nic no zacinam citit uz daco a myslim ze to bude asi priznak ms.vecsina zien spomina citlive bradavky.zato som sa pytala.ja som z dcerou mala akurat zvysenu teplotu do 4 mesiaca pod pazuchou asi tak 37.1 inak len pichanie v brusku na viac si nepametam uz to bolo davno ani som nevedela ze som tehotna tak som si to nevsimala

vladka1828
10. jan 2012

@ktore ja som mala prvý mesiac snaženia skoro všetky príznaky tehot. a nakoniec nič....a teraz som nič necítila a ono to možno nakoniec aj vyšlo.....inak ked spomínaš to pichanie v bruchu, tak asi tri dni som mala sem-tam bolesti v bruchu ako pred MS.... 🙂 a tebe už mešká?

ktore
10. jan 2012

@vladka1828 nie este mi nemeska .som 8 den po ovu asi podla grafu.predvcerom a vcera a dnes ma pichalo.inak vobec nic.takze este len cakam kedy urobim prvy test

vladka1828
10. jan 2012

@ktore no ja som dnes ani neplánovala testovat, chcela som až zajtra ráno, ale poslala som manžela kupit test a on kupil taký, kde sú 2 testy v jednom balení, tak som si povedala, že to využijem a testnem hned 😀 ...a po tom pozitiv. teste som si šla kupit ešte dalšie 2 druhy, aby som mala istotu 😀 a držím palce, aby ti to tiež vyšlo 😉 😉

ktore
10. jan 2012

@vladka1828 no teraz ti uz test ukaze pozit urcite aj kedykolvek cez den ....uz tam je dost hcg hormonu...on to uz vie????uch to bola radost co,

vladka1828
10. jan 2012

@ktore hej vie to aj manžel - skoro mu aj slžička vyskočila 🙂 stále tomu nemožem uverit....asi až ked to budem od doktora potvrdené - prepukne ozajstná radost.....ráno si urobím ešte test s citlivostou 25...len neviem či sa mi podarí zaspat 😀

ktore
10. jan 2012

@vladka1828 no ktovie ako budes spat.ja si pametam ze som mala vzdy sny o babetku.aj pekne ale hlavne take obavane.nejak som sa vzdy on bala.a casto som si snivala ze kope a ze rodim.heh.myslim ze sa hovori ak sa objavi v prvom sne pohlavie dietata tak bude to.

vladka1828
10. jan 2012

@ktore pekný večer ti prajem....idem sa venovat budúcemu ockovi 😉 ......a nech pri testovani // 😀

ktore
10. jan 2012

@vladka1828 no len sa venujte a hladkajte pa pa

asemilka
10. jan 2012

@jasin 😵 dakujeme 🙂 dnes uz aj manzel skonstatoval, ze uz tehu nezapriem... rano to uz vidiet celkom pekne 😵 🙂 vecer neratam 😀 lebo to som uz ako balon 😀 ale to bude aj travenim inym... 🙂

asemilka
10. jan 2012

@vladka1828 ja som si prvy test robil tiez rapid clear a boli // 😵 o dva dni som robila druhy taky isty test a tiez boli //, len ta testovacia vysla skor. ale boli rovnako silne, ako tie dva dni dozadu... tak manzel kupil mamatesty a pri tych mi druha palicka skoro oci vypichla 😀 obrovsky rozdiel oproti rapid clear 🙂

asemilka
10. jan 2012

ahojte babule. dnes bolo v robote nejako rusno... a tusim to tak ostane uz do konca tyzdna... idem rovno do postele... tak som vas aspon pozdravila 🙂

vladka1828
11. jan 2012

@asemilka ja som už medzitým skúsila aj dalšie 2 druhy testov a tiež sú pozitívne..... 😀 😀 ...takže dokopy som od včera večera urobila 4 tehot. testy a všetky s rovnakým výsledkom // 😀 😀 😀 ...wuáááá tešíííím sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monika2712
11. jan 2012

@vladka1828 tak to ti gratulujem!!!

vladka1828
11. jan 2012

@monika2712 dakujem....no stále to nemám od doktora potvrdené, tak mám ešte trocha strach 😝 ....zistila som to len včera večer, tak ešte neviem čo a ako....nejak tomu stále nemôžem uveriť 😀 😀 😀

mukesina
11. jan 2012

@vladka1828 blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 🙂

monika2712
11. jan 2012

@vladka1828 ja viem, sak potichucky sa mozes tesit uz 😉

vladka1828
11. jan 2012

@mukesina dakujem....ja som tomu ani nejak nemohla uveriť, kdeže okrem meškajucej mrchy skoro žiadne príznaky 😉 ....štefanská zábava - bola asi fakt vydarená zábava 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vladka1828
11. jan 2012

@monika2712 no ozaj len tak potichučky sa teším 🙂 ...na budúci týžden sa mi snad podarí ísť k doktor. a potom sa to môže už aj oslaviť 😀