Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore moja zlata, nestresuj, ja verim ze je to sok, ale zachovaj klud, neboj ciarka bude urcite, ta za den nezmizne 😉 dolezite je aby bolo vsetko ok, bilo srdiecko atd.. tak klidecek, este si len na zaciatku, nemozes sa stresovat uz pri testoch 😉
ja mam dnes nakupnu maniu, po vitaminoch pre muza a mna som zakupila prave nejake tinktury, na ocistu organizmu a kotvicnik, co je na vselico mozne, vratene tvorby spermii, a dozrievani vajicok, a aj nejaku tinkturu na travenie, ocistu pecene, detox atd.. huraaa do toho 😎
@monika2712 citala som ked si pisala ja moj ma tie iste vitaminy co si kupila pre svojho.monika chcem aby si bola teho.zajtra ja urobim test znova a aj teplotu zase odmeriam.vlastne este par dni budem merat teplotku iba tak
@ktore moja neboj, budem, raz.. ked budem fit, ked muz bude fit. ked budeme zdravi, stastni, potom babatko pride aj k nam 😉
@katie1 uz som aj dokrvacala..a tyzden presne neviem...
@katussska24 takze po tyzdni si zacala krvacat? Tzn., ze v 6tt si asi bola... A dr. Ti co povedal o dalsom tehotenstve? Mate tiez pockat?
ahojte dievky dnes som urobila dalsi test a moje moje obavy skoncili.aj dnes sa to potvrdilo.ciarka sice nezosilnela ale je taka ako vcera http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@katie1 no cele to bolo prazvlastne... 😖 ale co uz... a pockat nemusime, kedze som nemala kyret. aspon to 😒
@katussska24 moja to mi je luto , tsk si pekne uzivajte jeden druheho a snad sa Vam skoro zadari,v nasich snazilkach je volako vela zienok co potratilo ,ach jaj
@ktore aj ja chcem take ciarkyyyyyyyyyyyyyy
@esmemia dakujem moja. uz je ok...trocha placu ...ale bolo to skoro a asi Boh vedel preco...
teraz sa hlavne zdravotne davam dokopy, lebo sme mali take tazsie obdobie...ale verim, ze to tazke a smutne ostalo v starom roku 😉
@katussska24 moja jasne ze ostalo, aj tvoje aj moje, a 2012 je nas, a bude super! 😉 budeme mat aj my coskoro bruska.. a nie len tie nase sunkove ale teholkovske.. verim tomu ze do leta sme tehu uvidis! 😎
@ktore ja viem moja,no my sa snad niekedy trafime,lebo mm nenahovorim na take cudo a teraz ani neviem kedy bude ovulka tak uvidime :D
@katussska24 moja tak tomu verim aj ja a snad u bude len dobre
@ktore no dufam, ze si kludnejsia, na to ze si len 10dpo je to naozaj pekne vidiet, takze vsetko je dufajme na dobrej ceste. 😉
btw...ja teraz vobec neviem kedy mam ake dni...tak to je celkom sranda. vraj cca o 6 tyzdnov bz malo prist Mko.
to by bolo zaujimave keby sa hned zadarilo...to by ma az stvalo, ze aky paradox, hehe 😠
@monika2712 no monika ja neviem ake budem mat brucho ked zacne rast lebo uz teraz som jak sud aj sa hanbim povedat kolko som sa poslednu dobu pribrala.cca za dva tyzdne zase asi tri kila.uz mam dost.takuto vahu som mohla mat ked som bola tehotna volakedy v siestom siedmom mesiaci
@monika2712 aaale jasneze. aj ked musim povedat ze po tychto vianociach chcem hlavne zdravie. vsetko ostatne pride ...som si ista 🙂
@katussska24 ahoj moja co to citam co s a stalo akosi nestiham sledovat ??..
@katussska24 mne povedala lekarka, ze mame pockat 3 cykly aj ked som nebola na kyrete 😒 Ja som zacala krvacat v 7tt...
Baby, ako to vlastne je? Cakanie sa odporuca po potrate kvoli kyretu alebo prosto tym, ze maternica zazila tehotenstvo?
@katussska24 jejda, zase ma picha ten pravy vajecnik 😒 mrcha zatial nikde, teplotu som dnes zabudla zmerat, chcela som len tak zo zvedavosti.. uz som aj uvazovala nad testom, ale asi zbytocne.. je mi jasne ze aj tak urcite pride 😉
@oskvarka fuh..nic take 😅 zaciname odznova. potratila som, ale vo velmi vcasnom stadiu...takze ziadna prestavka ani nic..len toho bolo celkom dost zleho okolo....ten potrat bol len jeden kusok zo skladacky. ale uz je to prec a zaciname odznova...mudrejsi 😉
hlavne si uzivam to ze neriesim, fakt. neviem kedy je aky den, nic neviem 😀
@monika2712 mna vcera pichlo zo 3x... Ved testni, clovek nikdy nevie 😅
@monika2712 joj moja co sa to deje???ze by ovulka bola inokedy???dnes si mala dostat?juuuj
@katie1 ja co som citala, pocula, tak ked sa vycistis sama tak netreba cakat... lebo tym krvacanim sa maternica vlastne zregeneruje.
@katie1 ja som sa specialne na to pytala, idem este aj na take krvne testy, tam budu vysledky cca o 3 tyzdne a povedal mi ze v klude. aj keby sa hned zadarilo, mamm byt v pohode 🙂 nemala som bolesti, tazkosti, nic take...
@monika2712 inak kupila som si nove kvapocky -podporujuce cinnost vajecnikov }kvapky femi -valovic. nech sa tie moje troska zregeneruju a funguju jak maju 🙂 |

baby ja sa tak bojim ze ta ciarka tam rano nebude.ale modlim sa ze bude.boze ak je to tak ze som tehu tak dakujem doktorke ze ma poslala na laparku len pre istotu.