icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
12. jan 2012

@ktore suhlasim s tebou... je zbytocne cakat.. kto vie, mozno keby sme my zacali hned, tiez uz by som bola tehu znova.. ved na kontrole som bola zrovna po druhej ms akurat v case ovulky a vsetko vyzeralo dobre.. len sme sa bali.. ale dokonca dokina sa mi vtedy tak tvarila, ze sak co, skusit mozte..ale muz sa bal viac ako, ja by som to riskla uz vtedy... a neriskla a mozno to bola chyba.. 😉

monika2712
12. jan 2012

@katie1 vies co, riad sa instiktom, a manzelovi povedz to iste, co sme ti tu napisali.. ze priroda to zariadi.. proste ak maternica nie je pripravena, tak sa vajicko ani neuhniezdi, a ak je, tak sa to podari, a cim skor tym lepsie.. 😉

ktore
12. jan 2012

@katie1 doktor ti nemoze povedat aby si zacala hned.on nemoze zobrat na seba riziko.vies.on len ti moze nejak podstrcit ze volakedy .................atd.on musi dodrziavat to co musi.aj ked vie ze to tak nemusi byt.kludne chod dalej.necakaj.robte skusajte akoby len meskala.ja som po laparke tiez mohla a nie som sama su ktore otehotneju hned.hm? 😉 kludne chod do toho.nie si sama a mozno o mesiac budes patrit medzi tehulky.ber vitaminy a chod do toho.akoby nic a muzovi priloz sekeru ku krku ze ak nebude tak o minutu bude neskoro lebo bude bude vtacik dole..........srandujem 😀

katie1
12. jan 2012

@monika2712 tiez ma brzdi jedine strach a pripadne vycitky, ze som neposluchla dr. (keby to dopadlo zle). Psychicky som inak uz OK. A fyzicky asi tiez (dr. mi nekazala prist po tejto MS na kontrolu). Skusim s tym na draheho dnes vyjst 🙂

katie1
12. jan 2012

@ktore 😀 😀 Ok, pouzijem tieto argumenty 😉

ktore
12. jan 2012

@katie1 😀 ok

monika2712
12. jan 2012

@katie1 ja by som to riskla.. naozaj.. proste ak to ma vyjst tak to vyjde.. nemusite to nejak extra silit este, keby sa to muzovi nezdalo, tak si dajte len 1-2krat pred ovu a cez ovu a staci.. alebo iba raz den pred ovu .. aby nemal pocit, ze to nejak velmi silis a ponahlas..

esmemia
12. jan 2012

@katie1 aj ja som sa sama vycistila v 7 tt a lekarka mi len pockala,ze ked dostanem prvu MS,tak mozme hned po nej pokracovat dalej,kedze sa nic neskomplikovalo,tak aj sme zacali a v marci minuleho roku som bola tehu takze za chvilku to uz bude rok od potratu a stale nic,podla mna nemate na co cakat

nufacikmi
12. jan 2012

Ahojte kočky 🙂 prvá kontrola úspešne za nami, mala by som byť vraj už v 8.týždni, srdiečko pekne bije, ďalšia kontrola až 15.2.

esmemia
12. jan 2012

@nufacikmi Jeeeeeeeeej to je super,tak sup sup zmenit info v pase :D

nufacikmi
12. jan 2012

@esmemia 😉 v pase si to zmením až po 3.mesiaci, mám totiž medzi priateľkami dve sesternice a to by sa hned roznieslo po rodine a to zatiaľ nechceme...veď ešte ani moji rodičia to nevedia, s nimi budem až za dva týždne a cez telefon im to oznamovať nechcem
včera sa mm bratrancovi narodila malá Vaneska, tak ju ideme pozrieť, manžela hlavne zaujíma ako vyzerá pôrodnica 😀

esmemia
12. jan 2012

@nufacikmi Jasne ,tak to chapem,juj male vonave babatko idete pozriet a muzik je podareny :D

nufacikmi
12. jan 2012

@esmemia 😉 bratranec chcel, aby sme prišli pozrieť, tak to už dnes bude druhé malinkaté čo uvidím 😀 teraz je celkovo taký zlatý, od kedy som tehu...že on ešte nebol v tej nemocnici, tak chce vidieť ako vyzerá z vnútra...aj keď ešte vôbec nie je isté, že v ktorej pôrodnici skončím ja

monika2712
12. jan 2012

@ktore pocuj moja, mozem jednu otazku? ako tebe zistili ten nizky progesteron? hormonalnym profilom z krvi?
troska sa tym teraz zaoberam, ze ci zlte teliesko produkuje dostatok pregesteronu, ty si to aj nejak citila ten deficit? alebo sa na to prislo len nahodne bez nejakych vonkajsich priznakov?

ktore
12. jan 2012

@monika2712 no nevedela som ostat tehotna asi pol roka tak vzhladom na to ze som brala antikoncepciu,mam vyssi vek tak mi urobila hormonalny profil z krvi.povedala ze to mozem mat nizke aj vekom ale od dlhodobej antikoncepcie.potom mi povedala ze by som mohla ist na laparoskopiu aby sme vedeli ci tam nieco take nieje co by branilo tehotenstvu.tak som isla.mala som zrasty.odstranili ich.a urobili priefuk vajecnikov takze som bola komplet pripravena na otehotnenie.progesteron inak nezistis len hormonalnym profilom z krvi.

monika2712
12. jan 2012

@ktore oki super, no mna to len tak napadlo, tiez som dlhe roky brala HAK, a tak ze ci nahodou nebude s tym u mna tiez problem, co som citala, sa to vraj prejavuje aj kratkou lutealnou, ale tu mam v poriadku.. no sak uvidime, ked sa dlho nebude darit, tak si to vyziadam aj ja. dikes 😉

jasin
12. jan 2012

Ahojte, bola som dnes u dr., moja jednodnova mrcha bola mrcha. Vsetko je v poriadku. 🙂 ..
Inak zienky ake vitaminy, prostriedky cajiky odporucate uzivat pred tehu? Resp. je neico o com viete ze pomaha?

linuska1
12. jan 2012

@jasin ja odporucam e vitamin.. a celaskon.. moja doktorka hovorila ze je to zazracna kombinacia.. brala som ju mesiac...🙂
@monika2712 uz mas nejaku poradnu co odpovedaju?.. ja jednu mam.. tak ak .. napis.. poslem link...

monika2712
12. jan 2012

@linuska1 to bolo pre katie neviem ci je to aktualne

jasin
12. jan 2012

@linuska1 Dakujem ja asi zacnem skusat vsetko mozne 🙂

katie1
12. jan 2012

@linuska1 ahoj, jasne posli link, dakujem 😉

katie1
12. jan 2012

@jasin ahoj, tak som rada, ze to bola MS 😉 Ja beriem len vitaminy Femibion 800.

linuska1
12. jan 2012

@jasin len aby nevylucovalo druhe...🙂

@katie1 http://www.gynda.sk/gynekologicka-poradna
odpovedaju jeden den doktorka a druhy den doktor.. striedaju sa vecer... ale odpoved zvykne byt do niekolko malo hodin..🙂

katie1
12. jan 2012

@linuska1 dakujem!

jasin
12. jan 2012

@linuska1 preto sapytam studujem 😉

@katie1 femibion som brala aj pred prvym tehu.. este mi z neho ostalo cize ho zacnem brat urcite ale este nieco k tomu by som hccela..

dajaja
12. jan 2012

@jasin chces otehu? 🙂

linuska1
12. jan 2012

@katie1.. inak j asom tiez samovolne potratila v 5 tt... kyretaz nebola nutna... a o babatko sme sa mohli pokusat hned... 🙂

jasin
12. jan 2012

@dajaja nie som si uplne ista. Mame pred sebou tri mesiace casu, tak uvidime 🙂

rysauka
12. jan 2012

čaute baby, spíte už? ja som včera volala moje gynek. o výsledky a že mám nejaký zápal tak mi nasadila antibiotiká len vedľajší účinok sú kvasinky takže super, už sa na ne teším

monika2712
12. jan 2012

@rysauka zapal?? a to co z coho? prechladnutia? no super, tak preliecis zapal ale dostanes kvasinkovu? 😠 😠 😠