icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

nikol.l
13. jan 2012

@monika2712 moni jasné , ale je to úžasný a skvelý začiatok 😉 určite to tentokrát bude až do úplného konca..moc ti držím palce 🙂

monika2712
13. jan 2012

@ktore ja nemam tiez dako velmi vytok ale dnes rano som skusala krcok v sprche a bol nejaky iny. neviem to opisat, proste na pocit bol iny, asi zavrety alebo co.. a hlien taky mliecny, a brucho vobec necitim praveze.. pichal ma pravy vajecnik par dni dozadu, som to tu aj pisala, ze co to moze byt.. tak len dufam, ze fazulka sa zahniezduje kde ma 😒

nikol.l
13. jan 2012

@monika2712 to ti verím , že to nejde...ja by som od šťastia svietila ako slniečko 😀 určite hej , počko je otrasné ešte ráno som sa tešila ako je nádherne a teraz prší ☹ Ja na piatok 13 tiež neverím pre mňa to bol vždy úplne normálny deň...

nikol.l
13. jan 2012

@orchis úplne s tebou súhlasím...tá správa mi úplne tak zlepšila deň som taká happy za Moniku 😀

jasin
13. jan 2012

@monika2712 ta ciarocka je fakt krasna🙂

@ktore krasna zbierka testikov 🙂
zienky ja sa z vas tak tesiiim.. budem vam drzat palceky ako a ostatnym tehulkam z tejto temy🙂

ktore
13. jan 2012

@monika2712 ja som krcok nepozerala ale pozriem .

ktore
13. jan 2012

@monika2712 inak aj som rozmyslala ci ukazam sem testy ale tiez mi to nedalo.

jasin
13. jan 2012

Inak krasny dnik prajem, dnes mam konecne volnejsi den tak lietam..bola som u rodicov, poobede stretko zo strednej ach.. ale nech zije piatok 13teho😅

esmemia
13. jan 2012

@monika2712 No moja to su krasne carecky....gratulujem tfuj tfuj,nech je vsetko v poriadku a dotiahnete to do uplneho konca
Babulky ved to tu ostanem uplne sama Ach jaj

ktore
13. jan 2012

@esmemia neostanes ver tomu ze teraz mi tu mi narade!!!!

ktore
13. jan 2012

@monika2712 monci este mi napis aku kyselinu listovu máme brat

nikol.l
13. jan 2012

@esmemia neboj nezostaneš ešte som tu aj ja 😉

esmemia
13. jan 2012

@nikol.l No ale ked vsetky tak krasne otehu som zvedava kedy ja pridem na rad,tento mesiac oslavujem,tak taky pekny darcek by padol vhod :D

nikol.l
13. jan 2012

@esmemia neboj určite čoskoro, teraz sme na rade my 😉 nooo tak ja oslavujem zase budúci mesiac a tiež som si povedala , že to by bol najkrajší darček pre mňa 🙂

marcovka1
13. jan 2012

@monika2712 prajem ti to s celeho srdca drzim palce ,aby vsetko bolo ok 🙂 to ked na to nemyslis tak vtedy to pride 😀 davaj na seba pozor moja 😉
@esmemia ja tu budem s tebou strasit 😀 😀

minusko
13. jan 2012

@monika2712 jeeeejko Monika ja ti zo srdiečka gratulujem 🙂 Teším sa s tebou 🙂 To je super správa 🙂

minusko
13. jan 2012

@marcovka1
@esmemia
Baby ahojte,ja sa pridavam k tomu strašeniu. Ako sa mi máte? Čo rok 2012,beží v poriadku?

esmemia
13. jan 2012

@marcovka1 tak som rada,ze nebudem sama :D
@minusko bezi uplne v poriadku,nic nove a hlavne je klud :D a ako vy???

minusko
13. jan 2012

@esmemia Ja som okrem preklinania tohto roku nič ine nepovedala. Zatiaľ sa deju len zle veci. Dufam že teraz sa potvrdi že všetko zle je na niečo dobre.... A ako si na tom teraz ty? Ktory DC si? Ja som tu maločo bola tak neviem. Ale teraz ked som nezamestnana tak nakuknem viac.

esmemia
13. jan 2012

@minusko No az taky zly rok mas???Zjavne si prisla o pracu a dufam,ze nic vaznejsie sa nestalo. No ja som dnes 15 DC a uvidime co tento mesiac prinesie,lebo zatial sme boi spolu na 9 DC a na prelome 13-14 DC ,este by som chcela zajtra,aj ked fakt neviem kedy bude ovu a ci vobec bude :D

minusko
13. jan 2012

@esmemia Jaj moja keby len to, babka moja najlepšia nam umiera na rakovinu, pokazilo sa mi autko a oprava vraj 2009 euro, odišla mi žehlička a aj som stratila pracu. No mne ked sa niečo pokašle tak na poriadok. Ja som dnes 18DC a tiež sme s manželom veľa neboli. Dva krat čo sa asi neda počitať lebo som vliezla do sprchy hned a raz normalne. No uvidim. Nakoniec tu asi zostanem len ja a budem pisať sama sebe 🙂.

monika2712
13. jan 2012

@minusko ahojky, dakujem, no nejak sa nam nahodne postastilo, len raz sme skusili, a to sme mali mat pauzu aby som sa preliecila.. tak len dufam, ze to nebude mat negativny vplyv .. inak sa citim zatial uplne normalne, len prsia som si teraz vsimla ze su predsa len naliate a akoby mi zilky vystupili na nich.. a stale som smadna..
mrzi ma ze mas taky nepodareny rok, ja som taky zly mala ten minuly, tak dufam, ze tento rok uz bude iba dobre 😉

monika2712
13. jan 2012

@ktore zlatko listovu hocijaku si kup co budu mat, ja mam teraz` Biofolic a vraj je dobra aj Jamiesona.

minusko
13. jan 2012

@monika2712 tak po takom zlom roku si to teraz zaslúžiš. A dufam,že všetko bude ok. Pri mojej Nicole,ked som bola tehotna som sice nebrala lieky ale na moje narodeniny som sa opila(trošku) a o dva tyždne na kamaratkine narodeniny trošku viac. Priznaky som nemala žiadne tak som nevedela. A teraz mam krasnu dcerku tak či tak. Ja si myslim že ak ma babo prísť a je silne tak príde.

asemilka
13. jan 2012

@monika2712 krasna palickaaaaaa 😵 ja som ti to hovorila, ze jeden krat staci... ze motyka vystreli 😀 😉 gratulujem 😉

asemilka
13. jan 2012

caute baby.. ja som vcera nemala vobec cas... vecer som prisla az neskoro domov a bola som vyflusnuta.. len som sa najedla a vyvalila pred telkou... a potom som isla spat. rano skoro do roboty... a az doteraz sme robili na tom projekte. ale huraaaaaaa... vyzera to tak, ze cez vikend nemusim ist do roboty 😀 inac, dnes mi veduca povedala, ze uz dlho brusko nezakrijem ani tymito mojimi kosielkami... 😀 este mi aj prezradila, ze ona ma z tehu upodozrievala uz dva tyzdne skor, nez som jej to prezradila ze som sa jej zdala insia, len nevedela povedat, cim insia jej som to povedala len dva dni neskor, nez emilovi a vam.. ale uz dva tyzdne som vraj bola podozriva 😀

ktore
13. jan 2012

caute tak dnesne testy zmazem z hlavy a zajtra to napravim mamatestom,uz mi ho nesu.takze rano ho robim

linuska1
13. jan 2012

@ktore co sa deje?.. zmena statusu???...

ktore
13. jan 2012

@linuska1 ani nehovor rano som si urobila iny test ako mamatest a bola tam len slaaaabulinka ciarocka.som sa naplasila.bol to asi 25 tkovy test tak som isla do lekarne a urobila som dalsie dva testy inej znacky ale uz desiatkove ale tak isto slaba ciarka.takze to zahodim za hlavu a dala som si kupit mamatest a urobim uz len ten.

linuska1
13. jan 2012

@ktore kazdy test je iny .. mne ukazalo slabuckeho ducha 31 dc.... hlavne ze bol duch.. neplas sa..🙂 urobis zajtra mamatest a uvidis ze bude ok..🙂