Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka no moja, ja tomu furt neverim, som dosla domov, kukam zase na test a uistujem sama seba, ze to je pravda, ze sa mi to iba nesniva 😀 normalne sa musim presviedcat aby som tomu uverila.. asi ze nic extra necitim, len tie zilky na prsiach som si vsimla.. a tusim troska zacinam citit take tahanie v brusku, tak dufam, ze bude vsekto v poriadku.
@monika2712 to tahanie kludne mozes citit dlhsie... to sa maternica pripravuje. ja som to citila tie prve dni. a potom raz za cas citim tam dole tiez nieco.. ale kym to nie su bolestive krce, tak je ok vsetko 🙂
@monika2712 tahanie je v pohode..🙂 ja stale niekedy citim ako keby som mala mrchu dostat..🙂
@monika2712 aj ja som vcera pozerala na testy ako uz na hotove dieta.furt som ich mala v ruke.ja som mala dnes v ruke v lekarni kyselinu lystovu ale nezobrala som ju lebo bolo na nej ze nevhodne pre deti a tehotne.ale neviem preco pritom obsahovala 400 kyseliny listovej a dalsie vitaminy a b komplex
@asemilka hej viem, uz to poznam z prvehu tehu, vtedy ma brucho bolelo ako pred mrchou, teraz skoro vobec.. dufam, ze nebudem mat tie stahy maternice zase, pre istotu si naordinujem magnezium, este mi ostalo od minula, mi ho vtedy nakazala gynda lebo som mala v noci stvrdnutie bruska.. uz vtedy sa mi to nezdalo, ze to asi nie je dobre, tak dufam, ze nic take nebude teraz.
@monika2712 nepripustaj si monika.. musime verit ze bude vsetko ok... 🙂
@ktore no sak ja tiez kukam na ten test ze ci sa mi nesniva.. normalne rano som bola asi v tranze alebo co... si len pamatam ako som kukala na tu palicku ako nasiakava a najskor tam nic nebolo, tak som sa otocila, ze splachnem a potom zrazu kukam na test a tam ciarka... nechapacky este teraz 😀 😀 😀
Inak baby ja by som furt spala, to je hrozne.. cely tyzden sa tak citim ze poobede uz od tej tretej stvrtej zacnem zyvat a som zrela do postele.. teraz lezim pred telkou a uz to na mna ide..
@monika2712 to poznam 🙂 Aj ja som sa tak cítila. Len som robila a spala. Len pekne oddychuj!!!
@monika2712 no aj ja som sa z toho sna dostavala cely den ze ci nesnivam nahodou.potom vecer strasny sen ze som kravacala.s tym spanim som si vsimla vcera.inak nic.ziadne zavrate nic.to este asi caka ale nemala som to ani z malou.ani si nechcem zacat namyslat.a hladat.ale treba oddychovat urcite viac ako doteraz.takze veget.a do roboty budes chodit?ja ani neviem ako dopadnem som tri mesiace nezamestnana a prave som chcela nastupit do prace aj mi volali ze mi daju vediet kedy bude pohovor,takze to uz nezoberem.som teraz na urade prace a neviem ako to bude z materskou.urcite ma doktorka vypise na rizikove.ale co bude potom neviem.chcela som si trochu privirobyt este na nasu spalnicku ale asi sa nebude dat urobit.ale tak kupim na splatky.a prerabku nam urobia kamarati
@esmemia Ďakujem moja za podporu. Ja len nerozumiem prečo sa to takto nakopilo. A dufam že ked sa všetko vyrieši,tak bude zasa dobre. Dnes mi ale @monika2712 zlepšila naladu tým pozit. testíkom. Veľmi sa tomu teším. Aspoň mam nad čím rozmýšľať 🙂
@minusko nebooj, ja som stale tu aj ked nie tak casto 😀 najblizsi cyklus to nevidim kedze je cely rozhadzany .. 😖
@ktore ja som normalne zamestnana uz xy rokov, takze do prace musim, pokial ma dokina nevypise na PN, co dufam ze nie, ale tak ked bude velmi zle, dohodnem sa so sefom na praci z doma.
@monika2712 no ked nemas stresujucu a tazku pracu tak v poho.tak aspon daco este zarobis do materskej.to je dobre.
@monika2712 pametas ako sme tu zacali?nikdy nezabudnem na prve "priznaky" 😀 cakali sme jak na spasenie
...o.k...baby tak ja sa pomaly s Vami lucim...zachvilku idem z roboty a doma na net moc nechodim...no a buduci tyzden, ako som uz spominala, pride nova kolegyna...a kym sa ako tak neotukame nebudem radsej chodit na MK...budem sa tvarit, ze stale len pracujem... 😀 😀
Tak sa majte krasnucko.. prajem pekny vikend 😝
...tehulky vy krasne oddychujte..netehulky sup sup snazilkovat... 😀 😀 😀
paaaaa
@ktore nie velmi stresujuca nie je, momentalne mame dost klud, takze pohodka, ja by som sa doma zblaznila od nudy, chcem pracovat tak dlho ako sa bude dat.
no akoze haluz, jak sme sa na zaciatku sledovali, vsetky mozne priznaky mali. a teraz sme tehu a necitime skoro nic 😀
@ivcek tak sa niekedy zas ukaz, aspon vecer nakukni 😉 a pekny vikendik prajem.
@monika2712 jeeeeeeej moni co to vidim a citam?blahozelam ti mooooooooooooc 😉 😉 😉 😉 ,dalsia tehulka nam pribudla. Vidis nertreba sa snazot a to vyjde, ,aj my sme ten mesiac co som otehotnela poriadne nesnazilkovalia tiez nam to vyslo.este raz mooooooc blahozelam 😉 😉 😉 😉 😉

@linuska1 aj ja si myslim ze to bude ok.verim tomu................uz sa tesim na rano.