icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

cicimon
17. jan 2012

@monika2712 no ako by sa nemala ani bryndza napr... ale zas mensi tanier raz za pol roka neublizi.... asi sa hlavne vyvarovat surovym rybam a plesnivym syrom

ktore
17. jan 2012

@monika2712 nooo prsicka uz zase citim.slabo ale citim a aj vajecnik ma pichol takze to tam pracuje ja ma dufam

cicimon
17. jan 2012

@asemilka naj sa chlapom oplati ist kuknut na morfo - v 20tt alebo na 3D, tam je najviac vidno, na inych utz uz vela nevidno

asemilka
17. jan 2012

@cicimon ja som mu hovorila... ale ked je zvedavy, nech ide aj teraz. aj tak podla mna nerozozna, co vidi.. 🙂

cicimon
17. jan 2012

@asemilka no vtedy som ani ja velmi nevidela co je co 🙂)

asemilka
17. jan 2012

@cicimon on podla mna uvidi len ciernobielu machulu... ale ked mu to k spokojnosti staci, tak preco nie 🙂

monika2712
17. jan 2012

@cicimon jejda ani bryndzu nesmiem??

cicimon
17. jan 2012

@monika2712 no nemala by sa, ale asi ju nejes na kila kazdy den, tak z casu na cas..

monika2712
17. jan 2012

@cicimon no nie nejem, ale zas bryndzaky by som si raz za cas rada dala.. 😉

cicimon
17. jan 2012

@monika2712 no ved raz za cas ok 🙂

asemilka
17. jan 2012

@monika2712 podla mna ked nieco z potravin jes v malom mnozstve raz za cas, tak sa nic nestane... okrem plesnovych syrov. to by som si netrufla, hlavne, ked bude teplejsie... ale bryndzu aj ja lubim...nedavno sme robili bryndzove halusky. vsetko ok, len mi brblalo v crevach 🙂

linuska1
17. jan 2012

@cicimon
@monika2712

bryndza sa moze.. len treba kupovat taku co sa vyraba z pasteizovanych surovin..🙂 ta je v pohode raz za cas... klasicka.. vraj obsahuje vela mliecnych bakterii... ale ja bryndzu nemusim vobec.. takze pre mna ziadna zmena... 🙂)

monika2712
17. jan 2012

@asemilka no jasne, uz ziadne sushi a plesnove syry moc nejedavam, tak to je ok.. akurat to sushi mi bude chybat.. to ja velmi mozem.. to jedine ze si dam iba bez ryb.. 😉

linuska1
17. jan 2012

@asemilka brblalo v crevach..🙂) si ma rozosmiala...)) pre teba by mala byt v pohode..🙂 len pre vyvoj plodu sa nedoporucuje..🙂 moja doktorka je v tom precizna.. a upozornovala ma na vsetko..🙂)

asemilka
17. jan 2012

@linuska1 ja ju lubim.. a hlavne majovu 😝

asemilka
17. jan 2012

@linuska1 tak hadam tych 10 deko co zjem raz za cas nic nespravi...

linuska1
17. jan 2012

@asemilka ja vobec.. mne smrdi...🙂))) si nemozem pomoct..🙂))

asemilka
17. jan 2012

@monika2712 a nie je aj tepelne upravene sushi? nejedla som to este... tak skusam iba.. 🙂

linuska1
17. jan 2012

@asemilka to ja neviem... ci spravi ci nie..🙂 ja som clovek.. ze ked ma na to upozornila doktorka.. tak si to radsej nedam... vsak 9 mesiacov zbehne ako voda..🙂 nechcem riskovat.. aj ked riziko je malicke.. nahodou sa nieco stane. a budem si vycitat.. ci to nie je nahodou kvoli tomu malicku... keby som o tom nevedela.. tak pohoda.. .ale takto ... ja osobne radsej nie.. 🙂) aj ked aj mne sa to zda niekedy prehnane... ale....🙂 nebudem pokusat..🙂 po deviatich mesiacoch si urobim pecenovy tyzden..🙂)) a tiez ma ide porazit z toho.. ze co neodporucaju... na to mam nenormalnu chut..🙂))

monika2712
17. jan 2012

@asemilka no sushi je hlavne so surovou rybou. tepelne upravena ryba sa do sushi nedava.. takze jedine co si mozem dat je sushi s redkovkou, uhorkou, avokadom a take podobne kombinacie 😉 ale ja to s rybou najradsej.

asemilka
17. jan 2012

@linuska1 no to mas ako s dietou... dala by si si prave to, co nemozes 😀
@monika2712 mno.. tak to asi budes musiet pockat nejaky cas... ale neboj, pre vonavy uzlik doma spravime vsetko 🙂

monika2712
17. jan 2012

@asemilka ale jasne, vydrzim ale potom... to bude sushi party! ! 😀 😀
baby neda sa nejak posunut cas?? ja uz chcem buduci piatok.. aj to mam obavy ci vobec bude daco vidno uz.. ach jaj.. ono sa to tak vlecie..

dajaja
17. jan 2012

@linuska1 to vazne aj bryndza? akurat som dojedla chlebik s bryndzovou natierkou 😝 ja som bola pri prvom tehu v Uk, tak tam som sa riadila ich priruckami. bryndza sa tam nespominala 😀 😀 ale este sa pamatam, ze sa nemaju jest velke ryby, teda tie, ktore jedia tie mensie, lebo maju velky obsah ortute v sebe. potom sa nesmie nic z tepelne dostatocne neupravenych vajec, cize ani prazenica, majoneza atd.. uz spominane plesnive syry, pecienka.. na co som zabudla?

asemilka
17. jan 2012

@monika2712 ja som bola 5+1a vidno bolo... 🙂 krpec mal 2 mm 🙂
@dajaja napr. exoticke ovocie ci zelenina.. teda take, co nejedavas bezne... resp. ktore nie je typicke pre tvoju krajinu... to napr. z tych odporuceni zaujalo mna 😀

monika2712
17. jan 2012

@asemilka no ja budem 6tt plus 5, tak snad aspon machulka tam bude uz.

dajaja
17. jan 2012

@asemilka to tak skoro bolo vidno aj srdiecko? ja som bola v 6+5tt a ta akcia srdiecka sa mi zdala taka jemnucka, ze by som si to sama nevsimla. ale podla doktorky vsetko v poriadku.
no nic exoticke sa nechystam ochutnat, ale take bezne exoticke ovocie, ktore jedavam a nemam na neho reakciu mozem, vsak?

asemilka
17. jan 2012

@dajaja nebolo. srdiecko vidno az najskor koncom siesteho tyzdna. ale dokina videla plod, videla, ze je na spravnom mieste, potvrdila, ze velkostou zodpovedame podla poslednej ms...
@monika2712 6+5 uz je koniec 7.tyzdna... to uz bude vidno aj srdiecko 😉 🙂

linuska1
17. jan 2012

@dajaja myslim ze vsetko hlavne je spomenute..🙂 a bryndza sa moze.. len ma byt z pasterizovanych surovin... kvoli bakteriam...) nic ine ma nenapada..🙂

@asemilka vidis.. o tom ovoci som nevedela zase ja..🙂)) ale teraz to mam ako pri malej.. pri malej som ho nejedla vobec... nemohla som ho do seba dostat... snad sa to napravi... a budem jest toto tehotenstvo zdravsie...

dajaja
17. jan 2012

@monika2712 to uz urcite bude vidiet. ja som bola presne v tom istom tyzdni a dni a bolo vidno 🙂 babetko bolo len taka fazulka, ale srdiecko uz jemne mihotalo 🙂

ktore
17. jan 2012

@asemilka ano urcite mu to staci ved je to aj jeho tak chce vidiet to iste co vidis aj ty.je to zalte a mile