icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

dajaja
17. jan 2012

@linuska1 ja som zjedla na konci tehotenstva kazdy den cely ananas. to jedine mi aspon trosku pomohlo od zahy. to som si uzila celkom dost exotiky nakoniec 😀

linuska1
17. jan 2012

@dajaja zaha je otrasna... aj ja som si s nou uzila.. nakoniec mi uz nepomahalo vobec nic... nemohla som kvoli nej spat..

ja neviem co sa deje.. ale ja mam brucho ako som pri malej mala v 4-5 mesiaci... :(((
a to nejem o nic viac... skor menej...

asemilka
17. jan 2012

@linuska1 ja som to tiez netusila... len som to niekde citala... 🙂

monika2712
17. jan 2012

@asemilka baby ja som to pomotala, ja budem 5 plus 5.. cize koniec siesteho.. furt ma to myli 😠

asemilka
17. jan 2012

@monika2712 ja som bola 5 + 1a bolo vidno babo 🙂

dajaja
17. jan 2012

@linuska1 no ja som si posledny mesiac tej zahy uzila. tiez som nemohla spavat.. a to brucho mam aj ja uz velke. uz si to kazdy vsimol. presne ako pises, aj ja som take mala az v 4-5 mesiaci. asi je to normalne pri druhom tehu, tie svaly boli raz povolene, brusko rychlejsie vypuci..

monika2712
17. jan 2012

@asemilka tak snad tam bude nieco viac ako gestacny vak, ale tak keby aj iba ten, budem vediet ze aspon ten je OK.. minule tehu som ho mala zahadne od zaciatku, uz vtedy to bolo podozrive, dokine sa to nezdalo.. takze hlavne nech mam aspon nejake sono za sebou, nech mozem kludne spavat..
Jejda ten Jozo nas ma vytaca... 😠

linuska1
17. jan 2012

@dajaja ale taku rychlost som necakala..🙂) az sa niekedy hanbim povedat... ze som len na konci druheho..🙂)))

linuska1
17. jan 2012

@monika2712 ani potom kludne spavat nebudes..potom budes cakat na srdiecko.. potom ci je vsetko ok.. to sa uz povezie cele tehu..🙂)

monika2712
17. jan 2012

@linuska1 ja viem, len ked teraz mam fakt mrle, lebo sa bojim toho isteho.. proste viem ze ma to aspon troska ukludni, ze je vsetko ako ma byt, ze to zodpveda tomu tyzdnu.. jasne ze cakanie na srdiecko bude zase hrozne, ale aspon budem zas o krocik blizsie. neviem si predstavit cakat teraz 3 tyzdne na prve vysetrenie.. to mi pride cela vecnost.

linuska1
17. jan 2012

@monika2712 ja viem.. to cakanie je hrozne. ja idem v pondelok a neviem sa dockat.. snad uz srdiecko bude...

monika2712
17. jan 2012

@linuska1 jejda ty si tiez este nemala srdiecko? no tak drzim palce.. a inak sa ako citis?

asemilka
17. jan 2012

@monika2712 bude vsetko ok 🙂 a co robi jozi? nasa liza, odkedu som tehu, je pritulna ku mne 🙂 stale sa pri mne tmoli 🙂 spi pri mne... 🙂
@monika2712 @linuska1 to cakanie a strach uz ostane nafurt...

monika2712
17. jan 2012

@asemilka ale provokoval, bol vonku, kukal dnu do obyvacky, tak som ho isla trikrat pustit dnu a zakazdym zdrhol, jak keby sa bal ist dnu alebo sa chcel nahanat neviem.. posledny krat som sa uz nastavala, isla za nim von, a jak som sa po nom vrhla, tak az potom rychlo vbehol dnu.. no robi si prdel zo mna.. dilino.. a rano nas budi, ked my chceme spat..

linuska1
17. jan 2012

@monika2712 nie este som nemala.. aj ked som podal poseldnej mrchy bola v 6tt...ale mala som ovulku o tyzden neskor. .tak s na to spolieham... ze teraz uz bude..ked nie tak pruser....
a citim sa celkom dobre.. nezvraciam.. to je hlavne..🙂) je im blbo.. ked som hladna.. je mi blbo ked sa najem.. trebalo by asi len zobat... ale pri malej tazko..🙂) ale som nenormalne unavena.. spim kazde poobedie s malou 3 hodiny...

@asemilka veru..🙂

monika2712
17. jan 2012

@linuska1 no unavena som aj ja uz teraz, ku veceru uz len zyvam, zacnem uz poobede v praci, a v noci mam zas problem spat..
Baby poznate topinambur? otec mi to dnes doniesol, tak rozmyslam ze to idem skusit osupat a zjest. nejaka som dneska dohladovana.. 😀

asemilka
17. jan 2012

@monika2712 nam to liza tiez robila, ked bola krpec... o pol piatej vstala, tak sme aj my museli 😀 kolko krat este ani sest nebolo a mi sme strasili na nakupe v tescu, lebo doma nas z nej islo svihnut 😀 ale naucili sme si ju a ona si casom zvykla. ked ideme my spat, ide aj ona, ked mi vstavame, vstava aj ona 🙂
@linuska1 ten pocit poznam 😀 ked sa najem, je zle... ked sa nenajem, je zle 😀 pride obed a mne sa usta otvaraju, co furt zivam... vecer devat hodin a ja zaspavam.. co som mala predtym problemy so spankom 😀
@monika2712 ja ani netusim, co to je 😀

asemilka
17. jan 2012

@monika2712 ahaaaaaaaaaa 🙂 uz som si to nastudovala 😀

linuska1
17. jan 2012

@asemilka veru.. vstavam o osmej.. a o dvanastej uz nefunguje.. vstanem o tretej.. a ledva cakam na koniec panelaka... aby som sa odtiahla do postele..... uz mi muz hovoril ze ani nevie ze ma ma..🙂))
@monika2712 aj ja som si to musela vyhladat... nikdy som to nejedla..🙂

monika2712
17. jan 2012

@asemilka no zjedla som dva kusky ale chuti to jak surovy zemiak.. grr.. dam to muzovi nech to tlaci on, je to vraj dobre aj na chudnutie.. no nic, ja si idem asi dat dalsi kus chleba lebo hlad nejak neodchadza 😀

asemilka
17. jan 2012

@monika2712 mne strasne idu polievky... odkedy som tehula, tak ovela viac... to mozem stale papat 🙂

asemilka
17. jan 2012

@linuska1 zo mna sa tiez smeje 😀 ze zvycajne bol problem dostat ma do postele. ale teraz z postele 😀

ktore
17. jan 2012

@monika2712 sranda s tym jozim.aspon ti robi radost.xi xi

linuska1
17. jan 2012

@monika2712 skus pozriet nejaky recept z toho..🙂

@asemilka nevieme vymaknut ten stred..🙂)) ja som polievky nikdy velmi nemusela.. ale odkedy mam malu.. .a tej varim pravidelne.. zvykla som si popri nej na ne... a terz na ne nedam dopustit..🙂) tiez ich mozem... cez vikend som robila paradajkovu ale z cerstvych paradajok.. som s nou behala cely den v hrnceku..🙂))

monika2712
17. jan 2012

@ktore no radost, ked nas o 4tej rano budi, ze chce ist von.. trdlo male.. to uz mam prax na babatko. vstavat k nemu v noci..
ale na toto by ho bolo, lezat na mne... 😉

monika2712
17. jan 2012

neviem preco mi pretocilo tie fotky dole hlavou.. no to je jedno.. dnes som slamena vdova, muz je na futbale, v telke nic nedavaju.. tak co so mnou? asi jedine ist spat..

anastacia242
17. jan 2012

ahojte, prisla som vas sem precítat a kuknut, ale uz asi spinkate vy tehule, jak tak pozeram na tuto stranku c.558 budem jedina, ktora nema napisane.."čaka babatko, termín, má.......". 😠 😠 😠 😠 do frasa 😖 😖 😝 😝 😝 😝

monika2712
17. jan 2012

@anastacia242 moja neboj, nie si jedina.. este tu vcelku dost bab ostalo.. neboj, aj u vas to pride.. ja som dnes vynimocne nezaspala pri telke, ale uz sa chystam do postele, len som sama doma, a troska sa tu bojim, muz je na futbale neviem kedy dorazi ☹

katie1
18. jan 2012

@monika2712 jeeej, krasny je Jozo, ako mu svieti ten ruzovy nostek 😵 Ja som mala tiez kocura - modreho perzskeho - volal sa Nikolas. Ale zomrel mi pred 3,5 rokmi na rakovinu, mal uz skoro 8 rokov, bolo to hrozne...kludne mohol este potiahnut...strasne mi chyba 😔 (Na to budenie o 5h rano nikdy nezabudnem 😀)

ivuss01
18. jan 2012

@anastacia242 ahoj, nie, nie si jedina, ja tu tiez patrim, stale patrim medzi snazilky uz od augusta...