Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
baby co mavate bolestivu ovulku – tiez vas boli vsetko ako pri MS? A kolko dni? Mna boli od 10DC...uz som 14DC a stale to trva... Je to normalne tak dlho? Nikdy predtym som to nemala, preto sa pytam. Bolia ma uz 5 den vajecniky, podbrusko, krize.
@monika2712 uz sa ma vylituju kamaratky ci som neni nahodou tehotna lebo mam inu tvár a som pribrata.zatial sa vyhovorim ze priberam uz dva roky.uf ako je tazke klamat.
baby... az sa mi iskricky pred ocami robia, ako ma hlava boli...
@ktore no mna sa to vcera pytal jeden pan, nejak sa sekol, si myslel ze som mu uz hovorila ze cakame.. tak som mu musela povedat, ze nie necakame, len sa snazime.. a sef mi vcera dvakrat povedal ze vyzeram nejaka podozrivo stastna, tak som ho tiez musela uzemnit ze sa nic nedeje 😀
@katie1 presne viem o com hovoris, ja som 12 den cyklu a tiez uz od 10 teho dna bolesti, hlavne krize, podbrusko a sem tam sa mi zda, ze mam aj nohy bolave-klby. mam to kazdy mesiac. nedavam si nic od bolesti, snazime sa otehu, takze nechcem do seba nic davat. len keby sa nam to uz podarilo, hadam tento mesiac 🙂
@monika2712 monci vychadza ti termin rovnako aj z grafu aj z tehotenskej kalkulacky?
@ktore vies co mne vsade vychadza plus minus jeden dva dni, okolio 22-23 september..ale neriesim.. uvidime co z toho bude este.
@monika2712 mne vychadza presne.som zvedava ako ukaze druhy utv.lebo podla tohto sa to asi nebude dat.ci ano?

@ktore ale veď kľudne si to nechaj...ja to nemám preto, že medzi priateľkami mam 2 sesternice, to by sa hneď roznieslo po rodine, čo ešte nechceme, lebo rodine a kamarátom to chceme oznámiť až po skončení 1 trimestra