icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

nufacikmi
18. jan 2012

@ktore ale veď kľudne si to nechaj...ja to nemám preto, že medzi priateľkami mam 2 sesternice, to by sa hneď roznieslo po rodine, čo ešte nechceme, lebo rodine a kamarátom to chceme oznámiť až po skončení 1 trimestra

oskvarka
18. jan 2012

@nufacikmi aj mi sa takto chystame ak sa zadari... dufam ze februar bude plodny mesiac 🙂... hehe uz by mohol konecne byt 🙂

nufacikmi
18. jan 2012

@asemilka to vážne sa sťažuje? 😀 no teda...môj sa ma minule pýtal, že keď bude malinké v brušku väčšie, či sa mu môže prihovárať 🙂 a že budeme mať 2 problémy, dohodnúť sa na mene a vybrať krstnú ( tá by mala byť z jeho strany, ale nemáme nikoho)

nufacikmi
18. jan 2012

@oskvarka no hlavná vec, že to už stihol vykecať takmer všetkým svojim kolegom 😉 neboj, bude

asemilka
18. jan 2012

@nufacikmi malinkemu v brusku sa kludne moze prihovarat aj teraz... ono uz vnima 🙂 a to stazovanie... ja pri nom niekedy neviem, kedy si robi srandu a kedy to mysli vazne... on stale nad niecim vtipkuje... 🙂 krstna... no... to ani my nevieme... musime porozmyslat 🙂

katie1
18. jan 2012

baby co mavate bolestivu ovulku – tiez vas boli vsetko ako pri MS? A kolko dni? Mna boli od 10DC...uz som 14DC a stale to trva... Je to normalne tak dlho? Nikdy predtym som to nemala, preto sa pytam. Bolia ma uz 5 den vajecniky, podbrusko, krize.

nufacikmi
18. jan 2012

@asemilka však som aj hovorila, že môže už aj teraz...ale jemu sa to zdá byť asi ešte malinké...tak môj je tiež taký, niekedy niečo povie s úplnou vážnosťou, no v skutočnosti sranduje...

ktore
18. jan 2012

@nufacikmi ja tu chvalabohu nemam nikoho znameho.aspon dufam.

ktore
18. jan 2012

@katie1 ja som mavala tiez tak dlho bolesti.ako kedy skvor tak poviem.niekedy som dala ibalgin.

asemilka
18. jan 2012

@nufacikmi on moznoze potrebuje nejaky hmatatelny dokaz, ze tam babo je.. a ten dokaz prenho bude asi az vacsie brusko... 🙂 chlapi to inak beru, ako my... 🙂

oskvarka
18. jan 2012

@nufacikmi no a ze chlapi niesu klebetnice ale poznam to aj moj je taky :D

asemilka
18. jan 2012

@oskvarka chlapi su viac klebetni, ako zeny 😉 😀 ale ani za joba to nepriznaju...

ktore
18. jan 2012

@monika2712 uz sa ma vylituju kamaratky ci som neni nahodou tehotna lebo mam inu tvár a som pribrata.zatial sa vyhovorim ze priberam uz dva roky.uf ako je tazke klamat.

nufacikmi
18. jan 2012

@asemilka zrejme ano 🙂 ale na druhej strane, teraz bol u nás jeho bývalý kolega a s takou hrdosťou mu povedal, že som už v 9.tt, taký bol podarený 😀

ktore
18. jan 2012

@asemilka aj moj to bude brat inak az bude brusko rast.

nufacikmi
18. jan 2012

@oskvarka on to odôvodnil tým, že sú nestranní a viac menej cudzí ľudia

asemilka
18. jan 2012

baby... az sa mi iskricky pred ocami robia, ako ma hlava boli...

monika2712
18. jan 2012

@ktore no mna sa to vcera pytal jeden pan, nejak sa sekol, si myslel ze som mu uz hovorila ze cakame.. tak som mu musela povedat, ze nie necakame, len sa snazime.. a sef mi vcera dvakrat povedal ze vyzeram nejaka podozrivo stastna, tak som ho tiez musela uzemnit ze sa nic nedeje 😀

alyce
18. jan 2012

@asemilka kava by ti nepomohla? to ta boli asi z nizkeho tlaku. Alebo cierny caj skus

asemilka
18. jan 2012

@alyce kavu som si zvykla robievat, ale teraz ju nemozem ani citit... babu asi nechuti... a cajik cierny nemam... asi si budem musiet ist kupit do potravin ze obed...

activia
18. jan 2012

@katie1 presne viem o com hovoris, ja som 12 den cyklu a tiez uz od 10 teho dna bolesti, hlavne krize, podbrusko a sem tam sa mi zda, ze mam aj nohy bolave-klby. mam to kazdy mesiac. nedavam si nic od bolesti, snazime sa otehu, takze nechcem do seba nic davat. len keby sa nam to uz podarilo, hadam tento mesiac 🙂

alyce
18. jan 2012

@asemilka ani ja kavu zatial nemusim, hoci som bez nej nevedela zit. No podla mna by ti pomohla. Zapchaj nos a sup s nou dnu 😀

alyce
18. jan 2012

@asemilka som zvedava, ako ti bude robit sono, ci znutra alebo cez brusko. Ja idem zajtra, tak uvidime, co uvidime 🙂

ktore
18. jan 2012

@monika2712 monci vychadza ti termin rovnako aj z grafu aj z tehotenskej kalkulacky?

asemilka
18. jan 2012

@alyce ked ja po nej grcam 😀 a to by som v robote nechcela... 😀
@alyce dnes k veceru podrobne zreferujem 😉 🙂

alyce
18. jan 2012

@asemilka no to veru radsej potom nepi... 😉 ja uz od zaciatku tyzdna negrciam, len mi je zle ked som hladna, ale to sa da prezit. Uz mam pocit,ako by sa to zlepsovalo. Este som nepribrala ani gram, iba pupok mi trci 🙂 No tesim sa na tvoj referat, ja podam hlasenie zajtra 😀

monika2712
18. jan 2012

@ktore vies co mne vsade vychadza plus minus jeden dva dni, okolio 22-23 september..ale neriesim.. uvidime co z toho bude este.

ktore
18. jan 2012

@monika2712 mne vychadza presne.som zvedava ako ukaze druhy utv.lebo podla tohto sa to asi nebude dat.ci ano?

ktore
18. jan 2012

@alyce podla mna uz bude sono zvonka.som zvedava... 🙂

alyce
18. jan 2012

@ktore myslis,ze zvonka? Neviem ako sa mam obliect... Ani mne este nepovedala termin, dufam,ze uz zajtra podla velkosti povie, lebo podla kalkulacky mi to vychadza na 19.8 ale podla minuleho sona to bolo 16.8. No nic, zajtra sa dozviem 😀