icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
18. jan 2012

@ktore ee. urcite nie.. ono sa to pocas tehu este upravuje ten termin porodu.. podla velkosti plodu atd.

asemilka
18. jan 2012

@ktore som citala, ze podla utv v 10 - 12 tyzdni ti stanovia termin a vraj byva najpresnejsi

ktore
18. jan 2012

@alyce zober si aj suknu u nas sa stale musime prezliect....som zvedava na ten zajtrajsok...mne na kazdej poradni srdce bilo ako zvon.

katie1
18. jan 2012

@activia presne...aj klby ma bolia - ruky, nohy, loptaky 🙄 A obcas mi je zle aj do zaludka...ale pritom jest mi chuti. Ja som si uz teraz dala paralen, lebo som uz vysilena z toho...

ktore
18. jan 2012

@asemilka no hlavne ze mi teraz povie dobru novinu.tesim sa som aj pripravena na horsie.to clovek musi byt.aaaleee uz sa neviem dockat no asi by sa krvi nedorezali taka budem stuhnuta...

linuska1
18. jan 2012

@ktore ako zistim termin porodu z grafu?...

oskvarka
18. jan 2012

baby kde je ta mrchaaaa... (ja viem ze neviem co chcem lebo ju vlastne nechcem aby prisla lebo mi ma prist najskorej az zajtra a normalne az pozajtra a uz chcem aby mi konecne chodila normalne) ale mne je dnes tak zle ze si normalne zacnem mysliem te nebodaj sa mi cosi stalo... ale takto bez mrchy ani neviem na com som ... 😠 a ani ibalgin nemozem dat aj ked uz nemam krce ako rano teraz mi je akosi od zaludka tazko... (asi zase zacina moja podvedoma simulacia 😝 )

katie1
18. jan 2012

@oskvarka a nechces si spravit test?

oskvarka
18. jan 2012

@katie1 rano som mala krce ako pred MS a aj ine bezne priznaky mam uz od vcera... to bude len MS obcas sa mi stava ze mi je do grcania... a mozno je to tym ze som hladna akurat idem na obed... (ja mam slabi zaludok strasne ja ked som aj hladna tak mi dojde zle) a som este len 27 DC takze nie ale ak mi do piatka do vecera nebodaj nedojde co pochybujem tak v sobotu rano robim..

activia
18. jan 2012

@katie1 ....takze sme na tom rovnako, tiez zle od zaludka ale jest mi chuti. Chodim ako matoha 🙂 ale celkom mi pomahaju prechadzky, hlavne teraz ked je snehu vela, nejako popri tom sankovani na to zabudnem. ale vecer pri telke si velmi rychlo spomeniem. nemavala som to vzdy, ovulaciu som zacala citit az po narodeni dcerky.

katie1
18. jan 2012

@activia tak som si vydychla, som si myslela, ze uz nieco nie je OK... A ako dlho sa teraz snazite?
Ja chodim 3 x denne na prechadzky so psom. Nas maly sa ide dnes sankovat so skolou, maju to dnes v programe 🙂 Aku staru dcerku mas?

katie1
18. jan 2012

@oskvarka som zvedava ako dopadnes! Dufajme, ze MS nepride 😉

activia
18. jan 2012

@katie1 .....teraz je to 7 mesiac, co snazilkujeme. Potratila som 8tt, potom sme si dali 2mes pauzu a skusali sme znova, lenze nejako som spinila mimo cyklu, tak som hned vedela, ze sa cosi deje, pretoze ja mam mrchu pravidelnu ako hodinky kazdych 28 dni. Tak som sla k lekarovi a nasiel mi polyp v maternici-takze dalsie cistenie a zase pauza........ale uz bude hadam dobre a februar bude ten stastny mesiac pre nas snazilky. Dcerka ma 3roky.

katie1
18. jan 2012

@activia tak vam prajem, nech sa zadari! 😉

katie1
18. jan 2012

@monika2712 Monci a kavu pijes?

monika2712
18. jan 2012

@katie1 nie vobec, ina bezkofeinovu som mala vcera. zatial sa drzim, vcera ma troska presla ta hrozna unava, dokonca som nezaspala pri telke a vydrzala do desiatej pozerat.

asemilka
18. jan 2012

@monika2712 ja som zo zaciatku nechapala, z coho mam taky zaludok na vode... a ze preco citim zahu... potom som si vsimla, ze sa mi to zhorsuje vzdy po kave... tak som skusala najprv robit len slabsiu.. z tej som ale letela na pokec s wc... tak som ju vysadila uplne a je mi lepsie 🙂 tak mam meltu ako nahradu... alebo caro ci ricore, ci co to pijem vlastne 🙂

monika2712
18. jan 2012

@asemilka ja uz dlhsiu dobu nepijem kavu.. iba vo vynimocnych pripadoch som si davala, ked som bola fakt nevyspata alebo co.. inak ju nejak nepotrebujem k zivotu.. ja radsej cajiky a cista voda, to je moje.. vypijem kazdy den v praci minimalne 1.5 rajec, plus caje, dzusy.. akurat tie dzusy som teraz vyradila..

katie1
18. jan 2012

@asemilka @monika2712 vidite...bezkofeinova je dobra nahrada na oblbnutie chuti 🙂 Ja nie som inak kavickar, najradsej mam 3 v 1- kazdy mi na to hovori, ze to si mozem rovno dat uz kakao 🙂

nufacikmi
18. jan 2012

@oskvarka no moja, ja som 2 dni pred mrchou mala tiež predmrchovské príznaky a nakoniec mrcha neprišla...akurát ma ešte v kuse hlava bolela, prsia som mala citlivé... 😉

monika2712
18. jan 2012

@katie1 ja si viem kavu vychutnat, ked je dobra, taka ta zo stroja z certvo pomletej kavy, aj mi to velmi voni.. ale bola som na nej dlhe roky zavisla, bez rannej kavy v praci som nevedela zacat den, bolievala ma hlava.. potom sme si s kolegynou povedali ze dost, a zacali sme si miesto toho robit rano zeleny caj.. a zvykla som si na to casom a kavu vobec nepotrebujem. je pravda ze ma obcas trapi nizky tlak, a vtedy by som si ju dat mala, ale radsej to riesim dostatok tekutin a opatrnostou pri vstavani z postele alebo gaucu. obvzlast teraz 😉

asemilka
18. jan 2012

@monika2712 preco si prestala dzusy?

nufacikmi
18. jan 2012

@katie1 tak ja som pila len capuccino, ale už som vyradilo lebo mi je z neho zle 😒

monika2712
18. jan 2012

@asemilka mam obavy zo zahy..

monika2712
18. jan 2012

@asemilka a dalsia vec su tie nektary, cize nie 100 percetne dzusy.. tie su tiez neni dobre v tehu.. ale take nepijavam, v praci mame 100 percentne, ale mne aj bezne z pomarancoveho nabehla kyselina..

oskvarka
18. jan 2012

@nufacikmi no mna hlava neboli a prsia som mala citlive iba par dni dozadu ale iba tak bezne ako vzdy a teraz ich nemam skoro vobec...

asemilka
18. jan 2012

@monika2712 a kebyze ich riedis vodou... ?nektare viem. vela cukru je v nich..

nufacikmi
18. jan 2012

😀 môj muž ma práve voľno a práve mi volal, že bol pozerať obchode kočíkovo, že čo tam všetko majú na výber

monika2712
18. jan 2012

@asemilka vies co, ked budem mat chut dam si.. ale teraz je dobre bez nich, nejak nemam chut na dzus proste.. skor by som si dala kofolu alebo pifko 😀

asemilka
18. jan 2012

@monika2712 tak kofola ma na mna este horsie ucinky, ako kava 😀 ale pivko... mnaaaam... aspon par glgov... 😝