icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
18. jan 2012

@dajaja no ked tam otca ako modrookeho tak mi vyjde 50/50 zelena a modra. ale s jeho ocami je to fakt otazne.. 🙂

dajaja
18. jan 2012

@monika2712 tak ten mothercare ti zavidim. my tu poblizku nemame ziadny taky obchodik. ja budem tehu oblecko asi objednavat cez net. mam aj nejake veci odlozene z predosleho tehu, tak to vyuzijem. tiez mam jedny rifle z mothercare, ale tie sa mi moc nepacia. potom este jedny z nextu a tie su fakt super, uz sa na ne tesim. asi ich cez vikend vytiahnem z perinara a operem 🙂

monika2712
18. jan 2012

@dajaja no zavidiet mozes len teraz kym su zlavy.. potom ked nabehnu na normalne ceny tak ma porazi 😀

dajaja
18. jan 2012

@monika2712 tie zelene vacsinou byvaju take miesane. napr. moj muz ma zelene a vnutri by som povedala az oranzove 🙂 inak oni maju cela rodina zelene..

dajaja
18. jan 2012

@monika2712 keby tak clovek vedel teraz odhadnut svoju velkost o par mesiacov. opatilo by sa nakupit..

monika2712
18. jan 2012

@dajaja mne vsetci hovoria ze mam macacie zelene, skoro jak ten nas kocur 😎 ale ked si dam napr jasne modre tricko, tak akoby sa mi aj oci sfarbili do modra. a ked si tam zelene, tak viac do zelena.. jak taky chameleon 😀

monika2712
18. jan 2012

@dajaja no napr tehu rifle maju iba velkosti od 8-12, skusila som minule jedny 12tky a ani som ich nenatiahla cez zadok.. takze nic 😀 to by museli mat tak 16tky aby som si to mohla kupit na neskorsie stadium 😀

p247
18. jan 2012

ahojte:D tak ja k Vam patrim zrejme tiez`:D
😀

linuska1
18. jan 2012

@ktore a to je na fertility alebo women?

ktore
18. jan 2012

@linuska1 na fertility.ty mas kde graf?

linuska1
18. jan 2012

@ktore aj aj.. idem pozriet na fertility... niekde uplne dole sa to pise?...

dajaja
18. jan 2012

@monika2712 ja som bola spokojna s tymi mojimi tehu riflami z nextu. boli cislo 8, ale super mi sedeli cele tehu. najskor boli trosku volnejsie, potom zas vypasovanejsie, ale stale super pohodlne a dobre vyzerajuce..

ktore
18. jan 2012

@monika2712 ja mam zelene oci tiez mi hovoria ze ako macka.ale hovoria ze su take zvlastne aj do zlta...

ktore
18. jan 2012

@p247 ahojko.a vitaj vitaj.no mozes nam porozpravat vktorom tyzdni si asi a tak?

asemilka
18. jan 2012

taaaaaaaakze... krpec nam rastie ako z vody 😵 podla ms som dnes 9 +0, podla utv 9+5 🙂 srdiecko bilo o 106 😵 krpec sa hybal, reagoval na lekarku, ked sa ho snazila prinutit viac k cinnosti 😀 ale ked prisiel manzel dnu, aby videl krpca, tak ako na povel prestalo 😀 ale manzel povedal, ze nejaky pohyb zachytil, ale vela nie. potom sa krpec uz odmietol pohnut 😀 fotku mame z mobilu... ale to najdolezitejsie vidno 😉 ta zlta vec je myska... lekarka ukazovala manzelovi, kde je srdiecko 🙂 07.02. mame poradnu a tam uz dostaneme aj tehu knizku. konecne 😀 aha a este rozmery... jedno bolo 2.7 a druhe 4.3... len uz neviem, co je dlzka a co vaha 😀

linuska1
18. jan 2012

@asemilka jeeeej... to si bola na 3d alebo len na obycajnom?.))

asemilka
18. jan 2012

@linuska1 myslim, ze len obycajny. mam pocit, ze na jednej fotke aj vidno, ze 2d... ale nazivo to bolo vidiet uplne super ten obraz... lepsie ako na nasej telke 😀

monika2712
18. jan 2012

@asemilka joooj aj ja chceeeem 😀

asemilka
18. jan 2012

@monika2712 ty budes mat o tyzden tiez foto 😉 🙂

jasin
18. jan 2012

@asemilka gratulujeem 🙂 len tak dalej 🙂

ktore
18. jan 2012

@asemilka jejej ake nadherne.booze ja este bodku uvidim ale myslim ze z dcerou som uz aj tu mala odfotenu

asemilka
18. jan 2012

@ktore tu uplne prvu fotku nemame.... az tieto dve 🙂 a ozaj, utv robila lekarka zdola. ale dalsi uz bude cez brusko 🙂

jasin
18. jan 2012

Tak ste sa krasne roztehulkovali 🙂 len tichucko zavidiet aspominat 😔

asemilka
18. jan 2012

@jasin zlato, ani sa nenazdas a bude z teba tehulka 🙂 hlavu hore 🙂

jasin
18. jan 2012

@asemilka u mna to chce caas este minimalne 2mesiace a potom uvidime 🙂 nevesam hlavu len mi moje 1. babo chyba 😔

monika2712
18. jan 2012

@jasin moja zlata, to kazdemu chyba.. ale neboj, a co s Jankom teda planujete babatko? 😉

monika2712
18. jan 2012

@asemilka no ja budem mat len malu machulku o tyzden.. ak vobec.. ale hadam hej 😉

jasin
18. jan 2012

@monika2712 planujeme neplanujeme uvidime 🙂 chceli by sme ale cas ukaze co a ako.. mame este dva mesiace casu na premyslanie ..

monika2712
18. jan 2012

@jasin takze vam to klape hej? to je super. vidis ako sa zivot zmeni behom par dni, tyzdnov.. dufam, ze si stastnejsia ako s tym ex.. 🙂

jasin
18. jan 2012

@monika2712 klape nam to celkom ok 🙂 dari sa nam v celku dobre... a s ex sme tiez nemali najhorsi vztah ale chybalo tomu nieco co presne neviem pomenovat ale take nieco co som pri jankovi nasla 🙂 - a nie su to peniaze- ako si mnohi v mojom okoli myslia ...