Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@jasin chapem, je fajn ze si sa z toho vsetkeho tak pomerne rychlo dostala, pohla dalej, a mas oporu muza ktory ta urcite lubi.. to je najdolezitejsie. 😉 niekedy ma ide z muza porazit, ale ked si predstavim ze by ho nebolo.. neviem kde by som dnes bola, akoby som zvladla vsetko to co sa udialo keby pri mne tak nestal.. bol mi najvacsiou oporou, najlepsiem priatelom, mojim vsetkym.. a stale je samozrejme.. 😉
@monika2712 bez janka by som to asi takto nezvladla, sem tam mam slabe chvilky kedy premyslam preco a co sa vlastne s mojim zivotom deje, poplacem si a idem dalej..musim.. zivot plynie a cas nepocka.. 😔
mozme byt radi ze mame takych uzasnych chlapov 🙂
@jasin vies co velmi nie zatial, asi je este skoro, dost grgam, a obcas mam zaludok na vode, a prsia mam citlive, ale zatial nic prevratne.. praveze cakam kedy to pride, kedy sa mi naplno rozbehnu nevolnosti a tak.. ale tak v piatok bude este len tyzden meskania, na kontrolu pojdem ked mi budu 14 dni meskat.. tak len dufam, ze bude vsetko OK. stale na to musim mysliet..
jaj ozaj a som unavenaaaa.. to som uz o minuleho tyzdna taka.
@monika2712 ja som mala machulku v 5+1... takze aj ty budes mat urcite 🙂
@asemilka hm ale ta machulka este nebude mat srdiecko ze? to je este skoro.. no jo.. musim vyckat..
@monika2712 no ja som sa docitala, ze koncom 6.tt zacina bit srdiecko. ale tak kazde mimi sa moze vyvijat inak. mozno bude trosku vacsie, mozno mensie.. mne lekarka dnes hovorila, ze najcastejsie vidno srdiecko zaciatkom 7.tt. zalezi vela aj od pristroja...
@asemilka hej aj ja som to citala, no ved uvidime, dolezite je aby tam machulka bola 🙂 bambulka moja zelenooka, strasne by som chcela dievcatko
ahojte, tak som tu zas som vas citala ste tu dosť popísali 😉 😉 😉 a dakujem babám, ktoré ešte snažilkujú tak ako ja....ved snad sa čoskoro pridame k tým nasim tehu-kolegyniam 😀 😀 a premenujeme tuto stranku zo snažiliek na tehulky 2012 😎 hehe
@asemilka krasne fotečky...držte sa s malým arašidkom....no nevyzera ako arašid 😉 myslím to v dobrom, ten tvar plodu.... 😅
@dajaja
@linuska1
@asemilka
@monika2712 a ostatne tehulky, dufam,ze ostavate na tejto teme, ved chceme dalsie infosky, ako prebieha tehulkovanie a hlavne som zvedava kolko bude chalanov a kolko z toho dievcatiek... 🙂 🙂 a ked sa aj nam ostatnym snazilkam konecne zadari dufam, ze coskoro premenujeme tuto temu na tehulky 2012 😀
@nikiarudi zakladatelka sem uz nechodí?? ved take uctyhodne cislo stranky....tééma má úspech 🙂
@anastacia242 mas pravdu, ma taky tvar 😀 a neboj. ja sem budem chodit. sak ved ja som zvedavec, ako sa dari ostatnym 😉 😀
@asemilka no sak zato, ostavaj verná 😉 😉 aj ja som velmi zvedava co ako prebieha dalej, takze tak..
@anastacia242
@asemilka prave som zaspala pres telkou a zobudil ma kocur tym ze ku mne vyskocil liska mala zase sa tuli a ja som v kome 😀
@monika2712 ku mne sa liza teraz tuli stale :D
@monika2712 juuuj sak dava na teba pozor... 😉 ja mam čivaviaka a to je taký maznááčik stale sa túúúli...ale teraz mam na nohach notebook takze chudacik musi lezat vedla na deke, lebo inak lezi stale na mne...-aspon niekto... 😀 😀 😀 😀
@anastacia242 no jozko uz cumakuje von, takze asi chce ist behat.. mna to brutal taha do postele a rozboleli ma prsia.. 😒
@anastacia242 inak sak aj pri mne aspon ze jozo je, lebo manzel je hore na kompe furt..
@monika2712 mne na to pnutie v prsiach v prvych tyzdnoch pomohlo si ich natierat... spravila som si tym taku jemnu masaz a vzdy to na cas zabralo 🙂 a teraz sa uz aj bradavky dostali do takeho stavu, ze je mozne sa ich chytit 🙂
@asemilka ja jak som vstala a isla na wcko tak som ich riadne pocitila.. vacsinou to ako sa predklonim je dost bolestive, ale zacnem si ich asi tiez natierat pomaly, aj brusko..
@asemilka inak musel to byt dnes super pocit ze? na tom sone? boze jak ja sa neviem dockat.. tiez asi na dalsi zoberiem muza, na ten prvy este nie, ale ked uz bude srdiecko nech vidi aj on..
@monika2712 no natieraj sa poriadne fakt, tie prsia to je brutal (poznam to z prveho tehu) hruuuza ake bolavé,citlive a naliate,... 😖 a Jožkovi vonku není zimka? sak mrzne... 😅
@anastacia242 no u nas az tak nemrzne, a on chodi tak na hodku a potom sa vrati.. a nadranom vzdy ide okolo 3-4 a je vonku kym sa nezobudime, ale ma aj vonku pelisok s dekou na takom stole, tak vacsinou je schuleny tam do rana. ale macky vydrzia vonku, zvyknu si, ma kozustek ten ho zahreje 😉
@monika2712 tak som myslela, ze ked je doma,ze je zvyknuty viac na teplo domova a vtedy by mu bolo vonku viac zima, ale ked chodi vonku stale tak je zvyknuty, moj civaviak sa trasie hned, musim ho aj obliekat 😀 to sme vonku cca 5-10minut max...idem ja do postele,
tak dobru nocku...prajem
@anastacia242 no tak vacsiu cast dna stravi doma, ale macky vydrzia byt aj vonku, ked sa ma kde schulit do deky, on si teplo udrzi.
idem aj ja uz, sak som v kome uplne..
@anastacia242 vy sa ako dlho snazite?
Ked by sme si raz premenovali skupinu, tak by mohla byt uz sukromna...
caute baby nakoniec sme isli ku kolegynke len jej nastavit kurenie a skysli sme tam 4 hodiny na cajiku a zo sportovania nic nebolo :D ale aspon sme si pokecali :D... a potom este u babky a zrazu bolo 20:00... kym sme dosli home tak bolo skoro pol deviatej a u nas krasnych -12 stupnv = taka kosa ze sa ani nesmykalo :D
inak mrska zatial nikde dnes som 28 DC takze teoreticky by dnes mala dojst zo skusenosti z predchadzajucich mesiacou (ale predtym- pred pol rokom chodievala pravidelne 29 DC) ... ale teda dnes ma zase pre zmenu nic neboli a ako ste tu vcera pisali ze ste mali citlive prsia tak ja uz ich mam 2 dni uplne necitlive (asi to nieje ten spravny vyraz skratka uplny opak neprijemnej bolesti- citlivosti na dotyk pred mrchov... ale teda citim si ich ze ich mam :D... ) tak som z toho jelen ale mozno to len mrcha cosi riesi v mojom organizme kedze som akosi nachladnuta trochu a kaslem obcas ako hrniec a boli ma aj hrdlo trochu (obcas si na neho dam septisan... a hned sa to zlepsi)..
oki no uz som sa vykecala idem pracovat :D:D
@oskvarka urcite nebudeme na seba cakat dlho, postupne sa vsetky zagulatime, aj keby bol medzi nami nejaky ten mesiac v terminoch, tak by z nas bola dobra skupina si myslim 😉 Ja osobne mam stale na zreteli, ze je to tu verejne.
Som strasne zvedava ako dopadnes, drzim silno palce nech MS nepride 😉
@katie1 no neviem akosi tomu neverim ale zato moj drahy ked rano varil vodu na caj a pytala som sa ho ci mrkol ten cajnik ci bol dobre vyschnuty ze by tam teoreticky mohla byt plesen alebo co tak povedal ze nie... tak som mu povedala ze ked bude raz krpcek v brusku tak bude musiet na taketo veci davat zvyseny pozor a on mi na to cely happy ze mozno tam uz je ... som nechapala normalne ako on ma nasledovane moje dni 😝 ... zase bude viacej sklamany ako ja..

@monika2712 vnimas uz nejak ze si tehu? ako sa vam dari?🙂