Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka hej aj mne to furt hovori.. ze sak toto si chcela.. tak sa s tym zmier... obcas sa mu vyhrazam, ze sak pockaj pri porode jak ti budem nadavat a on chudacik, ze preco.. ja som v tom nevinne.. ty si chcela dieta.. 😀 😀
zaludok na vode mam uz teraz hlavne rano,a v aute ako spolujazdec.. ale tak prezijem vsetko,aj randenie s wc misou.. je mi to doverne zname z cias mladosti 😀
@monika2712 ja som sa vcera stretla s babou, co ma termin ako ja jej nic nieje, ani nevie, ze je tehotna... Len furt tlaci co jej pride na chut... To jej zavidim, ja mam k vacsine jedal odpor, jedine dietne jedla mozem.
@alyce no ja uz mam teraz nadvahu asi 5 kil, tak nechcem vela zrat..ale ked fazulka si pyta co narobim 😀
Ahojte babenky moje! Neda mi to a musim sa s vami podeliť o moje halušky. Dnes som 24 DC a moje posledne teploty za posledne dni su 36,5 ; 36,5 ; 36,4 a dnes zasa 36,5. Tak ja neviem čo si mam myslieť. Ak mi mrcha pride na 35 deň,môžem mať ešte ovu? Lebo ak by bola,teplotka by bola vyššie nie?
@monika2712 ak ti zacne byt zle, tak kilecka isto pojdu dole, to je normalne. Ja som doteraz len chudla, hoci kazde 2 hodiny musim nieco jest, cize dokopy jem ovela viac ako predtym. Ale nebojkaj, vsetko bude ok, chapem ak mas strach, tiez som sa straaaaasne bala od zaciatku, no je to ok, aj ty budes ok. Kedy ides na 1. sono?
@minusko mas aj grafik ? lebo takto sa to tazko, aku mavas teplotu po ovulke?
Ahojky babulky,krasne sa citaju vase tehu riadky :D
No u mna nic nove,kedze ovu este nebola a ani podla mna uz nebude,takze tento mesiac mame uplne ,ze lazo plazo :D u mna sa striedaju teploty 36,5-36,6 a teraz uz treti den 36,6,takze je to v haji som 21DC :D
@monika2712 ked ja si meriam teplotku tak sem tam vieš. Ale po ovu mam tak 36,8 až 37,00. A teraz ked som si namerala tych 36,5,tak som chcela vedieť aku vysoku teplotku teraz mam lebo som bola už 21DC. A prišla som na to že je nízka. Tak teraz budem merať až do ms. Ale nerozumiem tomu
@minusko no mozno mas anovulak.. aj to sa stava..vies tazko povedat, ked nemerias pravidelne.
@esmemia hm zeby tiez anovulak?
@asemilka ked som bola prvy krat tehotna, strasne dlho sa to nechcelo ukazat, az po hodinovom sone konecne doki zistil ze chlapec. A potom moj drahy chcel aby som to nikomu nepovedala a mne to bolo strasne blbe kazdemu klamat, ze neviem, co to je. Tak teraz to naozaj nebudem vediet a mam klud. Ved satocky si pokupim neutralne a kocik chcem aj tak tak volaky bezovo hnedy.
@monika2712 tak to verím , ja som sa pustila do práce a už mám v rámci možností kľud 😀 ešte obedík dnes by som aj slona zjedla hrúza ...
@monika2712 myslim,ze ano :D kebyze si nahodne nezmeram v den predpokladanej ovu teplotu,tak budem v tom,ze bola,bude :D ale teraz mi je jasne ,ze nist :D
nevadi
@nikol.l no mne tu lezi robota na stole, a miesto toho chatujem.. hehe.. nic sa mi nechce proste.. len mi oci klipkaju 🙄
@monika2712 tak sú veci ktoré sa dajú odložiť , ale platby bohužiaľ nie ☹ neznášam to...ale zase piatok bude snáď úplne piánko ...
@nikol.l no hej, mna to pocka.. do piatej to este hadam stihnem 😀
@monika2712 😀 to určite a keď nie tak aj zajtra je deň no nie...netreba to preháňať xixi

@ktore ty volako kazdy den menis tie fotky, nestiham registrovat 😀