icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

alyce
19. jan 2012

@ktore ty volako kazdy den menis tie fotky, nestiham registrovat 😀

monika2712
19. jan 2012

@asemilka hej aj mne to furt hovori.. ze sak toto si chcela.. tak sa s tym zmier... obcas sa mu vyhrazam, ze sak pockaj pri porode jak ti budem nadavat a on chudacik, ze preco.. ja som v tom nevinne.. ty si chcela dieta.. 😀 😀
zaludok na vode mam uz teraz hlavne rano,a v aute ako spolujazdec.. ale tak prezijem vsetko,aj randenie s wc misou.. je mi to doverne zname z cias mladosti 😀

alyce
19. jan 2012

@monika2712 ja som sa vcera stretla s babou, co ma termin ako ja jej nic nieje, ani nevie, ze je tehotna... Len furt tlaci co jej pride na chut... To jej zavidim, ja mam k vacsine jedal odpor, jedine dietne jedla mozem.

monika2712
19. jan 2012

@alyce no ja uz mam teraz nadvahu asi 5 kil, tak nechcem vela zrat..ale ked fazulka si pyta co narobim 😀

asemilka
19. jan 2012

@alyce hold drobec chce mat zdravu vyzivu 😉 🙂

minusko
19. jan 2012

Ahojte babenky moje! Neda mi to a musim sa s vami podeliť o moje halušky. Dnes som 24 DC a moje posledne teploty za posledne dni su 36,5 ; 36,5 ; 36,4 a dnes zasa 36,5. Tak ja neviem čo si mam myslieť. Ak mi mrcha pride na 35 deň,môžem mať ešte ovu? Lebo ak by bola,teplotka by bola vyššie nie?

alyce
19. jan 2012

@monika2712 ak ti zacne byt zle, tak kilecka isto pojdu dole, to je normalne. Ja som doteraz len chudla, hoci kazde 2 hodiny musim nieco jest, cize dokopy jem ovela viac ako predtym. Ale nebojkaj, vsetko bude ok, chapem ak mas strach, tiez som sa straaaaasne bala od zaciatku, no je to ok, aj ty budes ok. Kedy ides na 1. sono?

alyce
19. jan 2012

@asemilka tak dufam, ze to bude baba a uz teraz dba o liniu 😀

asemilka
19. jan 2012

@alyce nechaj sa prekvapit 😀

alyce
19. jan 2012

@asemilka to sa teda necham, ja sa to dozviem az ked to porodim 😉

monika2712
19. jan 2012

@minusko mas aj grafik ? lebo takto sa to tazko, aku mavas teplotu po ovulke?

esmemia
19. jan 2012

Ahojky babulky,krasne sa citaju vase tehu riadky :D
No u mna nic nove,kedze ovu este nebola a ani podla mna uz nebude,takze tento mesiac mame uplne ,ze lazo plazo :D u mna sa striedaju teploty 36,5-36,6 a teraz uz treti den 36,6,takze je to v haji som 21DC :D

minusko
19. jan 2012

@monika2712 ked ja si meriam teplotku tak sem tam vieš. Ale po ovu mam tak 36,8 až 37,00. A teraz ked som si namerala tych 36,5,tak som chcela vedieť aku vysoku teplotku teraz mam lebo som bola už 21DC. A prišla som na to že je nízka. Tak teraz budem merať až do ms. Ale nerozumiem tomu

asemilka
19. jan 2012

@alyce ja by som to asi az dovtedy nevydrzala.. 🙂

monika2712
19. jan 2012

@minusko no mozno mas anovulak.. aj to sa stava..vies tazko povedat, ked nemerias pravidelne.

monika2712
19. jan 2012

@esmemia hm zeby tiez anovulak?

alyce
19. jan 2012

@asemilka ked som bola prvy krat tehotna, strasne dlho sa to nechcelo ukazat, az po hodinovom sone konecne doki zistil ze chlapec. A potom moj drahy chcel aby som to nikomu nepovedala a mne to bolo strasne blbe kazdemu klamat, ze neviem, co to je. Tak teraz to naozaj nebudem vediet a mam klud. Ved satocky si pokupim neutralne a kocik chcem aj tak tak volaky bezovo hnedy.

nikol.l
19. jan 2012

@monika2712 tak to verím , ja som sa pustila do práce a už mám v rámci možností kľud 😀 ešte obedík dnes by som aj slona zjedla hrúza ...

minusko
19. jan 2012

@esmemia čitam že tento mesiac si na tom veľmi podobne. Tak nie som sama

esmemia
19. jan 2012

@monika2712 myslim,ze ano :D kebyze si nahodne nezmeram v den predpokladanej ovu teplotu,tak budem v tom,ze bola,bude :D ale teraz mi je jasne ,ze nist :D
nevadi

esmemia
19. jan 2012

@minusko veru veru moja

monika2712
19. jan 2012

@nikol.l no mne tu lezi robota na stole, a miesto toho chatujem.. hehe.. nic sa mi nechce proste.. len mi oci klipkaju 🙄

nikol.l
19. jan 2012

@asemilka tak to ti verím ja sa už na to tiež strašne teším, už aby to bolo 🙂

nikol.l
19. jan 2012

@monika2712 tak sú veci ktoré sa dajú odložiť , ale platby bohužiaľ nie ☹ neznášam to...ale zase piatok bude snáď úplne piánko ...

nikol.l
19. jan 2012

@esmemia Ahoj, neboj aj my budeme každú chvíľu - teda dúfam 😉

monika2712
19. jan 2012

@nikol.l no hej, mna to pocka.. do piatej to este hadam stihnem 😀

esmemia
19. jan 2012

@nikol.l No dufam,ze ano uz ma aj prestava bavit to cakanie :D

nikol.l
19. jan 2012

@esmemia aké ovu testíky sú dobré?ja som zatiaľ nikdy nemerala , švagriná mi povedala ,že nech sa tým vôbec neriadim...tak som zatiaľ netestovala , ale ak ani tento mesiac nič asi by som skúsila hlavne zo zvedavosti..nakoniec bude zo mňa testový maniak 😀

nikol.l
19. jan 2012

@monika2712 😀 to určite a keď nie tak aj zajtra je deň no nie...netreba to preháňať xixi

minusko
19. jan 2012

@nikol.l
@esmemia
Ked si tak vezmeme,že pekne ale isto sa okruh netehuliek znižuje,tak sa možno budeme onedlho tešiť aj my 🙂