Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 noo tak to mi ani nehovor...ja mám dnes toho tiež dosť a vôbec sa mi do toho nechce ☹ ale skúsim rýchlo porobiť a potom bude kľud 😉
@monika2712 urobila som si preto ci sa nahodou nezastavila tvorba hcg.ale je taka ako ma byt.
@nikol.l ja mam obavy ze ked pride klud tak tu zaspim na stole 😀
@ktore jasne neboj..
ahojte kočky 😎 včera ako som ležala vyvalená na gauči, tak mm zhodnotil že už mi rastie bruško, že je už väčšie...dnes ráno som sa zo zvedavosti vážila a schudla som 2 kg...
@monika2712 uzasny pocit... ja som sa nevedela odtrhnut od toho... lekarka mi nechala zapnuty monitor... a ked som sa obliekala, tak z prezliekarne som stale kukala na monitor 😀 aj doma som cucala na fotku stale 😀
@asemilka no tak to ti verim.. ja budem asi taka ista.
inak s tou unavau podobne.. zacnem zyvat okolo 4tej, potom v aute cestou domou zaspavam a okolo 7mej pred telkou ma to lame na spanok.. ale ze by som v noci normalne spala, to nie... ja musim byt furt hore... grrr..
@monika2712 ja zaspim... len sa milion krat budim a mam trasu na wc, do kupelne, do kuchyne sa napit a do postele... 😀 kuchynu vynechavam posledne dni a naplnim si pol litrovy pohar vody a dam na nocny stolik... ale ta sa mi niekedy minie skor, ako je normalna hodina na vstavanie 😀 a dnes som vstala o pol piatej na pocit hladu... do piatej som nemohla zaspat kvoli tomu, ze som hladna... 😀 tak som vstala a isla sa najest. .. a o pol siedmej zase to iste... 😀
@asemilka no ja dneska o pol stvrtej vlci hlad a potom znova o siestej.. hruza..
@monika2712 zrave dni 😀 zvykaj si 😀
@asemilka no keby dni ale noci!! 😠 😠 sak to ma nebavi este aj v noci furt jest.. a este aj wcko samozrejme.
@monika2712 casom si zvyknes... 😉 😀
@monika2712 no, kym si hladna sa tes, o tyzden uz budes aj hladna a zaroven ti bude aj na grc, takze budes tlacit nasilu 😀 Ale ked budes vela, vela jest tak ti mozno ani nestihne byt zle... Drzkaj sa
@alyce no uvidime, sak mozno grckat nebudem.. zatial sa drzim, len grgam, ale nie som zvyknuta byt tolko hladna 😒
@asemilka dik.. si neviem predstavit jak budem cez den fungovat, ked budem v noci zamestnana vyjedanim chladnicky a navstevami wcka... fakt super.... ale ja sa nestazujem! 😀 😀 sak toto som chcela nie? 😝
@monika2712 no neviem, neviem ale tiez mi to tak zacinalo... 5 tyzden hlad, 6 tyzden ku koncu uz zleeeee... No u teba to tak nemusi byt, aj ti prajem aby to ostalo len pri hlade 😉
@alyce no ale zas ked ostane len pri hlade, tak budem o chvilu jak gula!! radsej nech mi je zle troska 😀
@monika2712 tak tak 🙂 presne toto mi opakoval manzel 😀 ked som sa stazovala, ze som 100x v noci vstala na wc 😀
@monika2712 no len aby si to nelutovala, ked budes randit s wc misou... mne niekedy nie je po voli ani ked mi zaludok plava... taky pocit mam niekedy, ako keby som bola po riadnej opici...

Ahojte dievčatá, aj Vám sa dnes tak nič nechce ako mne ☹ uff ráno som nevedela vyliezť z postele už nech je piatok poobede...