icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

nikol.l
19. jan 2012

Ahojte dievčatá, aj Vám sa dnes tak nič nechce ako mne ☹ uff ráno som nevedela vyliezť z postele už nech je piatok poobede...

ktore
19. jan 2012

to znamena ze som medzi 4-5 tyzdnom podla ms

monika2712
19. jan 2012

@ktore no toto iste by zrejme aj mne vyslo, kedze sme takmer na rovnako 😉
@nikol.l absolutne nic sa mi nechce, len spat, a zrovna mam najviac roboty.. ale tak snad mi to aspon dnes rychlejsie ubehne vdaka tomu

nikol.l
19. jan 2012

@monika2712 noo tak to mi ani nehovor...ja mám dnes toho tiež dosť a vôbec sa mi do toho nechce ☹ ale skúsim rýchlo porobiť a potom bude kľud 😉

ktore
19. jan 2012

@monika2712 urobila som si preto ci sa nahodou nezastavila tvorba hcg.ale je taka ako ma byt.

monika2712
19. jan 2012

@nikol.l ja mam obavy ze ked pride klud tak tu zaspim na stole 😀

monika2712
19. jan 2012

@ktore jasne neboj..

nufacikmi
19. jan 2012

ahojte kočky 😎 včera ako som ležala vyvalená na gauči, tak mm zhodnotil že už mi rastie bruško, že je už väčšie...dnes ráno som sa zo zvedavosti vážila a schudla som 2 kg...

katie1
19. jan 2012

@nufacikmi no pekne... A mas aj nevolnosti?

asemilka
19. jan 2012

@monika2712 uzasny pocit... ja som sa nevedela odtrhnut od toho... lekarka mi nechala zapnuty monitor... a ked som sa obliekala, tak z prezliekarne som stale kukala na monitor 😀 aj doma som cucala na fotku stale 😀

asemilka
19. jan 2012

@mukesina ja by som furt spala... po obede na mna pride prva faza a okolo osmej vecer druha... 🙂

asemilka
19. jan 2012

@nikol.l uzasny.. dlho som na to cucala aj ja 🙂

monika2712
19. jan 2012

@asemilka no tak to ti verim.. ja budem asi taka ista.
inak s tou unavau podobne.. zacnem zyvat okolo 4tej, potom v aute cestou domou zaspavam a okolo 7mej pred telkou ma to lame na spanok.. ale ze by som v noci normalne spala, to nie... ja musim byt furt hore... grrr..

nufacikmi
19. jan 2012

@katie1 len ma napína, už skoro mesiac som nejedla nič sladké a stále by som spala 😉 ale dá sa to zvládnuť

linuska1
19. jan 2012

@activia budeme drzat prsteky..🙂

asemilka
19. jan 2012

@monika2712 ja zaspim... len sa milion krat budim a mam trasu na wc, do kupelne, do kuchyne sa napit a do postele... 😀 kuchynu vynechavam posledne dni a naplnim si pol litrovy pohar vody a dam na nocny stolik... ale ta sa mi niekedy minie skor, ako je normalna hodina na vstavanie 😀 a dnes som vstala o pol piatej na pocit hladu... do piatej som nemohla zaspat kvoli tomu, ze som hladna... 😀 tak som vstala a isla sa najest. .. a o pol siedmej zase to iste... 😀

monika2712
19. jan 2012

@asemilka no ja dneska o pol stvrtej vlci hlad a potom znova o siestej.. hruza..

asemilka
19. jan 2012

@monika2712 zrave dni 😀 zvykaj si 😀

monika2712
19. jan 2012

@asemilka no keby dni ale noci!! 😠 😠 sak to ma nebavi este aj v noci furt jest.. a este aj wcko samozrejme.

alyce
19. jan 2012

@asemilka ahoooj, tak aj my uz mame 3cm a vsetko je ok 🙂 Najblizsie idem na Valentina, zas o 7,00 na krv. Aj dnes mi brali, ale bolo to ok, nabrala do 1 striekacky a potom to rozdelila do 5 skumaviek... Vidim, ze aj vy pekne rastiete, tak blahozelam 🙂

asemilka
19. jan 2012

@monika2712 casom si zvyknes... 😉 😀

asemilka
19. jan 2012

@alyce napodobne aj my gratulujeme 🙂 ja idem 07,02,... aj na krv aj tlak a co ja viem co este 🙂

alyce
19. jan 2012

@monika2712 no, kym si hladna sa tes, o tyzden uz budes aj hladna a zaroven ti bude aj na grc, takze budes tlacit nasilu 😀 Ale ked budes vela, vela jest tak ti mozno ani nestihne byt zle... Drzkaj sa

monika2712
19. jan 2012

@alyce no uvidime, sak mozno grckat nebudem.. zatial sa drzim, len grgam, ale nie som zvyknuta byt tolko hladna 😒

activia
19. jan 2012

@linuska1 dakujeem 😉

monika2712
19. jan 2012

@asemilka dik.. si neviem predstavit jak budem cez den fungovat, ked budem v noci zamestnana vyjedanim chladnicky a navstevami wcka... fakt super.... ale ja sa nestazujem! 😀 😀 sak toto som chcela nie? 😝

alyce
19. jan 2012

@monika2712 no neviem, neviem ale tiez mi to tak zacinalo... 5 tyzden hlad, 6 tyzden ku koncu uz zleeeee... No u teba to tak nemusi byt, aj ti prajem aby to ostalo len pri hlade 😉

monika2712
19. jan 2012

@alyce no ale zas ked ostane len pri hlade, tak budem o chvilu jak gula!! radsej nech mi je zle troska 😀

asemilka
19. jan 2012

@monika2712 tak tak 🙂 presne toto mi opakoval manzel 😀 ked som sa stazovala, ze som 100x v noci vstala na wc 😀

asemilka
19. jan 2012

@monika2712 no len aby si to nelutovala, ked budes randit s wc misou... mne niekedy nie je po voli ani ked mi zaludok plava... taky pocit mam niekedy, ako keby som bola po riadnej opici...