icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
19. jan 2012

@jasin no jasne este pockaj ale neboj vsetko bude OK

cicimon
19. jan 2012

@monika2712 ale kazdy dr ti povie, ze 1 kava denne je ok, neviem ako je to s tym zelenym cajom

rysauka
19. jan 2012

@oskvarka aj ja som zvedavá na tvoj testík, ja sa neviem rozhodnúť či mám ísť na tú sociálnu a zmeniť to, ja si platím od októbra tak teoreticky otehotnieť by som mala do júna, neviem, a ty si platíš z maxima či minima?

oskvarka
20. jan 2012

@rysauka doplacam si do maxima.. chcela som tam ist dnes ale povedala som si ze pockam do pondelka

dnes som 29 DC mrcha nikde a teda na to co tu vseci cakate palicka na teste len jedna.... ale teda testovala som sa prvy krat v zivote tak sa mi ruky triasli ze som to namocila aj vise toho modreho pasika (co tam pisali ze sa to tak nema) ale napriek tomu len jedna ciarka a zvysok biely ako sneh :(....
okrem toho stale kaslem trochu hrdlo ma boli a stale ma prehana (nie moc len mierne nie nejako akutne) ale teda muz mi rano vravi ze vlastne aj jeho prehana par dni poslednych.. takze bud sme daco dobre zjedly alebo je to ta brusna chripka lebo je tu akurat v mode u nas... 😖
a robila som si desiatkovy test pisali ze sa moze robit v ktorukolvek dobu a ze indikuje tehu uz 5-7 dni po oplodneni ... ja som ho robila dnes rano takze ratam ze teraz uz len cakat mrchu kym dojde kedze sa asi opozdila koli chorobe... ale na tu socialku pojdem asi uz v pondelok az tam potom nieje vela ludi .. dufam ze dovtedy uz mrcha bude...

katussska24
20. jan 2012

caute baby...chcem vas len troska pozdravit 🙂 Nestiham sem vobec chodit... 😒 ale vlastne ani nic nove nemam...takze 😅 pozeram, ze tusim sa to tu zmeni ochvilu na "tehulky 2012" 😉

katie1
20. jan 2012

@oskvarka ahojky, to je skoda 😒 Ale nevesaj hlavu, uz to musi vyjst coskoro...kolko sa uz snazite? Dajte si s muzikom probiotika, ja si davam Nutrolin B, aj malemu davam...je to velmi dobre...teraz su rozne pliagy vo vzduchu, lebo to nevymrzlo tuto zimu.

katie1
20. jan 2012

ja som bola dnes u zubarky po roku na prehliadke a nemam ziadny kaz, tak som cela happy 😵

oskvarka
20. jan 2012

@katie1 dobry napad s tymi probiotikami ... to je nejake vseobecne probiotikum co je dostat aj bez lek. predpis.. ked ja sa az tak strasne zl enecitim prave ze ked to porovnam s tym ze ja mam vecne zapchu tak tento stav mi v podstate vyhovuje (lebo ma fakt prehana len trochu) len ten zaludok mam obcas na vode ale to nie stale... ale inak nic ked si predstavim ze by som prave teraz mala mat krce mrchovate tak sa citim vlastne vyborne oproti tomu stavu pocas mrchy :D.. hehe.. no ved uvidim snad dalsi mesiac bude nas 🙂... este sme si z muzom povedali ze ak do pondelka nic tak este v pondelok dame ten druhy test lebo boli v krabicke dva a ja chemicke pokusi rada ale teda som necakala ze to je take malinke ten testik a tak sa mi ruky klepali ze som ho namocila vyse pasika ale aj tak nic :D:D... hehe...

oskvarka
20. jan 2012

@katussska24 ahoj katus .. no nieje vsetko tak ako to vyzera na prvy pohlad neboj sa este nas tu dost ostava 😠 ale februar to isti 😉

oskvarka
20. jan 2012

@katie1 wow aj ja chcem...

monika2712
20. jan 2012

Ahojte baby, tak mam za sebou opat jednu divnu noc.. okolo polnoci som sa zobudila na to,ze mam krce v brusku, a nasledne polhodinovu bolest maternice, a strasne dlho som musela sediet na wcku, ten krc mi sposobil to ze sa mi nedalo vycikat normalnym prudom, len takym slabym a hrozne som musela tlacit, a sedela som tam fakt asi 10 minut. dost ma to vystrasilo, lebo aj minule tehu som mavala v noci krce, lenze vtedy mi aj ztvrdlo brusko, akoby kontrakcia, stah maternice alebo co.. tak som ostala dost vyplasena, samozrejme zas nevedela zaspat, aj kvoli tej bolesti, ta asi ustupila vdaka magnezku ktore som si hned dala... samozrejme o 5tej opat vlci hlad, piskoty a zase troska spanku.. 😒

nufacikmi
20. jan 2012

@oskvarka joooj moja, takže nič? ☹ tak som dúfala, že budeš mať 2 //...tak sa teraz čo najskôr uzdravte, aby to už ďalší mesiac vyšlo 😉

katie1
20. jan 2012

@monika2712 neviem co to mohlo byt...ale snad sa len maternica roztahuje!

nufacikmi
20. jan 2012

@monika2712 fiiiiha, tak tomu sa povie pekne strávená noc 😒 a teraz sa ako cítiš, je ti už lepšie?

monika2712
20. jan 2012

@nufacikmi no ja sa hlavne bojim aby to nebolo nieco zle ☹ citim sa OK, troska citim zase pravy vajecnik, sem tam take jemne pichanie..

nufacikmi
20. jan 2012

@monika2712 inak, mňa tiež trošku pobolievalo bruško, ale skôr večer a doktorka vravela, že to sa maternica rozťahuje, že to je v pohode...tak to možno bolo ono

nufacikmi
20. jan 2012

@monika2712 neboj sa, musíš veriť, že je všetko v poriadku tak ako má byť 😉

monika2712
20. jan 2012

@nufacikmi hm len ten krc ma znepokojuje.. bojim sa ze sa to zopakuje a uz aj so stvrdnutim bruska ☹

zasha
20. jan 2012

@oskvarka takze si dnes rano robila test? mozno si ho aj vela namocila 😀 takze by som sa nim neriadila....
tiez myslim ze pondelok budes mudrejsia, a aj tu socku vybavis... das si koniec k 30temu a zaciatok 31/1?
ja som 12DC tak snazilkujeme... otstatne ste aky dc? nech mame prehlad 😎
a probiotika berieme aj my, Prolaktiv sa to vola, a neboli sme tuto zimu ani raz chorí...
inak, citala som ze vit. E podporuje reprodukcnu sustavu, tak som si dala.... mam doma uz peknu zbierku, zinok, zelezo, femibion, kys.listova, probiotika,cetebe, multivit, calcium, rybí olej, Bkomplex, kapky zlaty koren.... ked ma napadne alebo som v kuchyni a varim, tak si kazdy den "zobnem" z niecoho ineho... a aj mm dam
@katie1 ja som si teraz kupila novu kefku, ma take jemnejsie stetinky a zacali ma boliet plomby... asi si tam porusujem nieco, lebo doteraz som necitila nic :( mam starsie plomby, biele, este zo skolskych cias na stolickach dole... moze to byt tymi stetinkami, nie?
@monika2712 teda ti ale mala noc.... 😒 musis to vydrzat, neostava ti ine 🙂

nufacikmi
20. jan 2012

@monika2712 nesmieš sa tak trápiť, lebo malinké to cíti...ja som sa tiež dosť bála, kým som nebola u doktorky a napokon bolo všetko v poriadku a dúfam, že bude aj naďalej 😉

monika2712
20. jan 2012

@nufacikmi no vies, ked uz mam jedno neuspesne za sebou, kazda neprijemna bolest, krc, vo mne vyvvolava strach.. tazko sa to ovlada.. velmi sme po babu znova tuzili a tak sa bojim ze sa to zopakuje ☹

katie1
20. jan 2012

@zasha fiha...to je ale zbierka! 😉 Citim to aj ja, ze su probiotika dobre na imunitu... Inak velmi dobre je to ce-te-be, lebo to nevycuras ako ine vitaminy... Davam aj Femibion 800. A posledne dni si 2x denne odrezem kolecko z korena zazvoru, trocha pokusem, dam pod jazyk, drzim pokial vydrzim a potom zjem. A zatial sa zdravotne drzim.
Ja pouzivam strednu kefku, ale dnes mi hovorila zubarka, ze je uz moderne pouzivat makke kefky... Tak neviem...mozno vyskusam.

katie1
20. jan 2012

@monika2712 neboj sa, hladkaj brusko a prihovaraj sa babu nech sa len pekne drzi. Musis to vydrzat. Teraz Ta este stale boli brusko? Lebo ak nie, tak je to OK si myslim...

katie1
20. jan 2012

@zasha ja som dnes 16DC.

monika2712
20. jan 2012

@katie1 vies co.. mam pocit ze ho stale citim.. uz od rana. jemne,ale citim.. ja som sa tu pred par dnami stazovala, ze brusko vobec necitim, tak teraz ho citim .. viem ze ma bolelo aj minule tehu, a mierna bolest pri roztahovani maternice je normalne, ale krce asi nie ☹ uvidim ako sa budem citit poobde, skusim pripadne zavolat doktorke..

linuska1
20. jan 2012

@monika2712 aj krce su..aj ja mam... dokonca ked sa prudsie postavim..ale posadim.. tak ma tak silno pichne.. ze musim chvilu ostat v tej polohe kym to neprejde...

nufacikmi
20. jan 2012

@monika2712 ja viem, ale musíš veriť a dúfať, že je všetko v poriadku

natalinda88
20. jan 2012

@monika2712 ahoj 🙂
neboj sa prosím ťa, aj keď viem, že to musí byť naozaj ťažké po tom všetkom na to nemyslieť...
ale skús neporovnávať to čo sa stalo predtým ..to je minulosť, hoď ju za hlavu a užívaj si prítomnosť a nalaď sa pozitívne, veď bábo potrebuje, aby jeho maminka bola v kľude... :D
neboj, všetko bude dobré, tak ako má byť ... :D
drž sa 🙂 budem na teba myslieť a pomodlím sa za vás 🙂

ja som dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3a0015

monika2712
20. jan 2012

@linuska1 tak myslis ze je to normalne? ja vaham ci nevolat doktorke.. inak brusko stale citim, v noci asi pol hodinova bolest maternice, ako pri silnej mrche.. potom to prestalo.. ale stale v nom citim take jemne nieco.. nie je to vyslovene bolest, ale proste ho citim..

monika2712
20. jan 2012

@natalinda88 dakujem az mi slzy vyhrkli.. neviem co je so mnou dnes.. asi sa fakt bojim ☹