Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@zasha podla mna to ze som ho moc namocila by mohlo sposobit jedine to ze by mi to ukazalo ze som aj ak by som nebola (aj ked vobec netusim ako ten test funguje :D) tak ako pises sa chcem v pondelok odhlasit a pprihlasit 30.1 a 31.1 ale ak mi do pondelka nedojde mrcha a v pondelok by nebodaj test ukazal iny vysledok ako dnes tak sa odhlasim k 23.1 a prihlasim k 24.1
@monika2712 No pokial nemas stale krce, tak je to OK si myslim...nieco jemne citit mozes, ved sa tam deju predsa zmeny 🙂
Ja som sa vtedy, v mojom pripade, zneistovala kvoli tomu, ze ja som mala intenzivne bolesti (krce) stale, cely den a celu noc.
@katie1 no bolo to prvy krat.. tak dufam ze sa to nezopakuje.
@monika2712 ja taketo krce niekedy mavam ked mam zapal mocaku.. alebo len nabeh na jeho zapal... hlavne to s tym ze som dlho na vecku a ide to pomali... a aj bolesti dost silne...
baby mam este jednu teoriu (moja fantazia bez mrchy pracuje na plne obratky) .....ma napada ze ked som mala v stredu rano tie ako by mrcha krce a potom uz cely den to nebolo az take zle a stale sa to zlepsuje uz mi skoro nic nieje... tak ze to mohlo byt uhniezdovanie az 27DC tym padom mozno ovulka bola posunuta az povedzme 20DC alebo aj neskorej a tym padom este by bolo na test skoro.. to je teoria co ?... ach jo
@oskvarka no nemyslim ze mam zapal mocaku.. nemam ziadne ine priznaky toho.. a pri cikani ma to nebolelo, len to nejak nechcelo ist..
no u teba je to vselijake, samozrejme moze ti test ukazat aj neskor, ak bola neskoro ovulka, tak este je skoro na testovanie.. uvidis ked ti bude meskat par dni ci ti daco ukaze test potom.
@monika2712 v prvych troch mesiacoch je to normalne... ja somto riesila pri malej... teraz to uznechavam tak.. aj ja mam niekedy pocit ako keby som mala dostat mrchu.. take bolesti v podbrusku..ale tie som mala aj pri malej...
teraz sa uz tak nesledujem... prve tehotenstvo je prve .. a clovek sa vsetkeho boji a hlavne po zlej skusenosti... ale nechaj to tak monika.. lebo si zbytocne privolas... ked boli pohladkaj..🙂 kym nekrvacas... je vraj vsetko normalne.. aj bolesti... 🙂
@monika2712 no ja viem je to ine ako ked som mala zapal mocaku konkretne som toto nemala ale niekedy mam nabeh (mam to zdedene po mame) a rano sa zobudim s tym ze mi velmi treba a presne vsetko co popisujes tak neviem co to je mozno sa mylim ze to je nabeh na zapal mocaku lebo mna to tiez pri cikani neboli len krc v bruchu
@linuska1 dakujem, no vies tie obavy ma proste nepustia.. bojim sa.. ale tak dam na vase rady, pohladkam a budem dufat, ze bude vsetko OK.
inak krize ma tiez mozu pobolievat? lebo tiez ich citim..
@monika2712 ja viem obavy su silnejsie... ale vies ako to bolo kym sme sa sledovali neotehotneli sme..prestali sme a ...🙂) mna krize bolia rano.. potom ked sa uz rozhybem tak ani nie.. potom zase az vecer..
babky a čo si myslíte o mojom grafe , dnes som zase stúpla : http://www.fertilityfriend.com/home/3a0015
ja neviem, mám skúsiť testnúť ? len nemám mamatest....
@linuska1 no aj mna vecer a rano.. iba tak jemnucko ich citim.
@natalinda88 skus.. za skusku nic nedas... si 27 dc.. to by uz mohlo nieco ukazat...
@monika2712 zatial si vychutnaj kym tak jemnucko... ked zacne rast brusko.. bude boliet ovela viac..🙂
@monika2712 ano, monika, aj ja suhlasim s natalindou, mala by si sa pokusit urobit ciaru za predoslym tehu, a neporovnavat. kazde -aj zdrave tehu u zdravej zeny je ine ...
zacni verit svojmu telu ze to zvladne a doveruj fazulke ze to vydrzi, ze sa zabýva 🙂 pozitívne myslenie robí vela, nepodcenuj ho... drzim ti palce
@zasha no vies to sa ale lahko hovori, ked so mnou este asi aj lomcuju hormony ☹ ja sa asi fakt potrebujem vyplakat dneska a bude lepsie.. snad
@linuska1 a myslíš, že aj keď som mala predošlý cyklus 33 dňový ? ja si meriam BT len prvý mesiac, čiže ak bola ovulka na 15DC tak by som mala najneskôr dostať na 31DC, všakže ?
a myslíš, že aj iný test ako mamatest mi môže ukázať naozaj skutočný výsledok.. ?
@natalinda88 mne test ukazal ducha na 12 den po ovulke...
@linuska1 a akýkoľvek ? tak ja skúsim asi zajtra, mi to nedá....
@linuska1 a môžem tomu grafu veriť , že naozaj vtedy bola ovulka ?
@natalinda88 ja som mala women test... no vyzera to tak.. ze ovulka vtedy naozaj bola...
@linuska1 ja mám women secret, tak to je asi niečo podobné ako ten tvoj, ktorý si mala.... 🙂
tak teda to budem tak brať, že vtedy bola tá ovulka 🙂 diki moc 🙂
@monika2712 len neplac... lebo aj male bude uplakane..🙂
@monika2712 neplac moja, tes sa, ved vies ako rady by sme my boli keby sme riesili ze nam maternica "pracuje" ? 🙂
zacni sa zaoberat niecim co ta bavi, neviem ci si v praci, ci doma, planuj pre babo, chod si nieco kupit pre neho, teraz su akcie, zacni strikovat, alebo si kup nejaku hrubu knihu o materstve 🙂 ako byt dobrou matkou a citaj 🙂 nebavilo by ta sit makke hracky? alebo chod na navstevu k niekomu koho mas rada a podel sa o svoje stastie, radost 🙂 zacvic si zlahka, vtedy telo produkuje hormon radosti, precvic si panvove svaly, aby si predisla inkontinencii 😉 alebo uz neviem 🙂 vsak ty nieco uz vymyslis 🙂
@linuska1 hm co mam robit ked sa mi hrnu sly do oci pri kazdom slove utechy? ☹
@zasha zatial som v praci, koncim o par hodin, musim ist na na nakup a potom asi domov spat.. vies, ja som uz tyzden poriadne nespala, tak asi aj unava uz robi so mnou svoje.. ze mam vykyvy a chce sa mi plakat.. na knizku je myslim pri skoro, cvicit sa bojim, aby som nepretazila brusko a nedostala znova krc 😒
a btw moje telo hormon stastia nevie produkovat tak lahko.. iba vdaka liekom ktore som samozrejme musela vysadit 😖
@monika2712 este ma napadlo upratovanie 🙂 pocula som uz od viacerych ze ked boli tehu zacali robit velke upratovanie 😀 to vies, ako tie zvieratka ked su tehu, tak si chystaju pribytok, "hniezdocko" 😀 tak otvor skrinu, vyhadz veci a zacni ukladat a separovat co uz neponosis... alebo sa pusti do skrine ktora bude babatkovska a vyprazdni ju ... a prides na ine myslienky....
@zasha no prave na toto mi chyba dneska energia.. som fakt unavena a slaba 😢
@monika2712 tak mozno aj deficit spanku a lieku co si brala urobilo svoje... o par hodin pojdes domka a lahnes si, muzik ti spravi papu a caj a zababusis sa a budes snit o babanku 🙂 joooj, ja som dnes do 5.00 v praci 🙄

@monika2712 🙂 tvoj strach je naozaj oprávnený, lebo si prežila veľkú stratu, ale tá strata bude nahradená novou radosťou, tak sa z nej teš a nepozoruj sa toľko, lebo si ešte ublížiš a zle si privoláš....
ak ťa to ukľudní, zavolaj svojej lekárke a povedz jej o svojich obavách a uvidíš, čo ona na to, ale ja pevne verím, že to sa len rozťahuje maternica a všetko je v úplnom poriadku... 🙂