Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 kocur Ti doda potrebne pocity stastia...to zvieratka vedia najlepsie 😉 Naj si ho pri brusku a nech Ti ho pekne hreje 🙂
Nevytvaraj si problemy kym nie su Moni...lebo sa zblaznis...
@katie1 ja sa snazim fakt. len je to tazke.. hormony a unava dneska asi fakt robia svoje .. nie som vo svojej kozi, citim sa oslabena, uzimena..
@monika2712 Moni aj ja mavam obcas krce, presne ako @linuska , tiez mi doktorka povedala, ze sa roztahuje maternica.
@oskvarka ahoj moja, to je mi luto, ale nevesaj hlavu, ja ked som si robila test, tiez som ho moooooooc ocikala, nic mi neukazalo lenmachulu, odlozila som ho a ked som sa chcela ist testovat na druhy den, hovorim si, pozriem sa na ten vcerajsi a boli tam krasne 2// 😉
@mukesina dakujem zlatko, aspon ze v tom nie som sama. dufam ze bude vsetko v poriadku, musim sa snazit na to nemysliet velmi.
@monika2712 moja,hlavne poitivne myslenie,aby si neprivolala nic zle,tie krce to moze byt ako ti babulky pisu roztahovanie maternice a to je fajn,skus sa dako zamestnat a nemysliet na to moja
@oskvarka skoda,ze bola len jedna ,ale kym nie je tak este nie je nic stratene no nie?
A co sa mna tyka,tak ja uz fakt neviem teplota zas klesla na 36,4 a strasne ma rozbolel pravy vajecnik,tak ako pri ovu,tak ja nechapem no som zvedava kedy sa pani MS uraci tento mesiac . V pondelok idem s malou do Bratislavy,tak sa tesim ako mala a v stredu pojdeme naspat :D pekny dnik prajem
Ahojte baby, tak ja som sa dnes o5 zobudila-bolesť v krížoch, BT 37,1 a som 21 DC, ale nemam ovu vytok, tak zeby naznak pred menštr... 😖
@monika2712 presne tak nemysli na to .Ked nebudu ustupovat tak potom by som to riesila.Ja som tiez tuto noc nieako nespala, som sa budila na bolest bruska 😒 . Uz nech je pondelok, zeuvidim fazulka ako sa mi ma 😉
@esmemia a co budes robit u nas v BA ? 😉 no musim sa nejak zamestnat, a nemysliet na to ..
baby tento rok je fakt akýsi plodny, dalsi dvaja spoluziaci dali na facebook foto z ultrazvuku, ze budu otcovia.... 😀 tak sa darí...
@monika2712 byva mi tam sestra,tak ju idem pozriet a aj kamaratka v novembri porodila dcerku,tak aj ju idem pozriet a uz sa strasne tesim,hahahaha Petrzalka tras sa :D
@esmemia no pekne, tak si to tu uzi.. ja som byvala v petrzke 27 rokov ci kolko. ale uz sa mi tam vobec nepaci.. som rada ze sme odtial prec 😉
@monika2712 snad uzijem,hrozne sa tesim,no neviem ja som celkovo neprisla na chut BA,ale to je asi vec zvyku,mne by tam strasne chybali hory
@esmemia no tak hej to je o tom kde clovek vyrasta.. my ked sme isli do tatier na ten vylet tak sme len hykali obaja, ze jeeej jake krasne... nam je to vzacne 😉
@anastacia242 bolest v krizoch to vyzera na tehu nie
baby ja dnes scvoknem a ak nie dnes tak do pondelka urcite... kde je ta mrcha jedna..
moje podvedomie ma schyzu na jednej strane s atehu necitim na druhej strane verim ze moze byt kym sa nepreukaze opak (prezumcia neviny :D) takze kym nepride mrcha stale ma to bude hlodat.. ach jaj raz neviem co chcem ked mi mrcha chodila skoro mrzelo ma ze nemozem testovat teraz ma to zase zoziera trochu.. este ze len trochu...
@esmemia
@monika2712 ja byvam momentalne v petrzke, ale povodom nie som odtialto
@zasha @monika2712 baby, aj ja som povodom z Petrzalky. A teraz uz 2 roky byvam v Lamaci 🙂
Moni, vy ste si v Dunajskej postavili domcek, ci kupili? Juuuj, ja by som tak sla do domu... Ale to ked tak az po materskej, aby sme potom spolocne splacali uver...
@katie1 no my sme kupili uz hotovu radovku.. tiez sme obaja povodom z petrzky, ale teraz ked tam chodime za svokrovcami tak sme dost znechuteni obaja.. nejak sa nam to tam sprotivilo... zacina mi to tam pripadat ako bronx..
@monika2712 Ani mne sa tam uz nepaci...v Lamaci sme hned pri lese, takze krajsie prostredie, je to mensie – taka polodedina...a ja dediny mozem 😉
A ako sa byva v radovke? Mate sukromie (na dvore)? Ja by som sla kludne aj do radovky, ale drahy ani za svet nechce! No obavam sa, ze na normalny dom nebudeme proste mat, predsa len radovka je dobra alternativa (financna) medzi bytom a domom...
Fuj baby, strasne ma boli zaludok, normalne na grcanie mi je. Bola som na obede, ale ved nezjedla som vela... A to brucho ma stale boli! Uz mi to ide na nervy...
@katie1 dobre sa nam byva, samozrejme je to o susedoch hlavne, na zahrade mame sukromie, natiahli sme si taku nepriehladnu sietovinu, takze pohodka. samozrejme pocujes ich, citis ked griluju.. najlepsie je mat krajny dom, co nam sa nepodarilo, lebo uz boli vypredane, tak sme druhy z kraja, vedla mame rodinky s malymi detmi vsetko.. ja som sa tiez bala ze to bude zle. je pravda ze ked susedovi chalani dupocu a hulakaju tak ich obcas pocut, aj ten dupot, a ked su vonku a vrieskaju tam tak to obcas leze na nervy, ale zas ich je pocut na celu ulicu, takze to by nepomohlo mat ani samostatny dom 😀 ale sak oni vyrastu a skludnia sa.. uz len dufat ze ako pubertaci nebudu robit velku zlobu,ale este sa moze stat ze sa odtial aj odstahuju.. samozrejme tiez sme to brali hlavne kvoli peniazom, aj ked bungalovi oproti nam vysli cenovo skoro rovnako, tak zas ich vysiel drahsie plot, zahrada, travnik, nemaju garaz a nemaju 200m2 obyvatelnej plochy.. vsetko ma svoje plusy aj minusy, my sme zatial spokojni 😉
@linuska1 aj ty ?.. ja som myslela ze len monika mala sokovu terapiu 🙂.. ale je to fain ze im to takto vyslo ..
a vobec baby mi planujeme od minuleho vykendu letnu dovolenku takze mozno moje podvedomie ani nechce aby to teraz vyslo a len si to nahovaram a preto mam take zmiesane pocity :D 😀 vlastne som sa v noci pristihla ked som napoli nespala - som bola na rano nervozna ako pes.. ze sa normalne bojim ze co ak tam preca budu tie dve ciaky.. ze co bude.. normalne strach... az som sa cudovala a rano sa mi tak ruka triasla pri tom testovani ako by som mala parkinsona a nie crevnu chripku
@mita9 ja som s tym planovanim prave zacala naschval lebo sme sa celkom dobre prinutili neplanovat mimi nesustredit sa na to ale na pozadi mojho procesora tie cisla stale bezia ze kolky som DC a tak som sa chytila na mangelikov napad ze cestovacka po europe(sice by sme asi prisli viacej unaveny ako odychnuty ale psychicky urcite oddychnuty) najskorej som nechcela reku ja chcem lezat na dovolenke ale potom ked som si predstavila ze lezat mozem na kazdej dalsej kde uz budeme mat deti a takuto dovolenku uz si nebudeme moct dovolit a deti nam to lezanie aspon spestria tak som ustupila a zacala planovat... a tesit sa 🙂 mozno som si prave v noci uvedomila ze ak tam ozaj budu // tak na tuto nasu vysnivanu dovolenku uz budeme moct ist najskorej tak v štyriciadke :D

@zasha no muz pride az o 6tej .. zatial mi bude robit spolocnost len kocur.. no tesim sa na postel velmi 😉