Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 jasne ze je vsetko v poriadku mna prsia nemoleli len boli take napnute a na dotyk citlive,, a tez ma bolelo podbrusko oko ked mas mat menzes, neboj vsetkoo je ok, ty maminka 😉
@blackswan75 dakujem ti, no prave ma napadlo, ze mne dneska fakt takmer nic nie je, ani negrgam uz, prsia akosi splasli, brusko neboli.. tak som trocha v pomykove, ze ci to je oK, lebo minule tehu mi tiez vymizli z jedneho dna na druhy tehu priznaky, ale tak test bol viac nez pozitivny dnes rano, takze hcg urcite nekleslo 😉 heh ze maminka. tak si este nehovorim, zatial si netrufam 😉
@monika2712 urcite je vsetko v poriadku 🙂
Inak ahojte 🙂 vcera sme si zabookovali dve dovci jednu teraz vo februari naBenatsky karneval a potom letnu.. Uz teraz sa tesim na oddych!
cely tyzden v robote a pride sobota tak mna nenapadne nic lepsie ako umyvat okna a upratovat.. ale aspon rychlo zbehol dalsi den 🙂
nestiham vas docitavat.. nejake nove tehulky? 🙂
Inak pokracujem v merani bt uvidime chceme poznat lepsie svoje telo..
@jasin aj ja som mala upratovaciu maniu, ale uz poctivo oddychujem pri telke, drahy ide zakurit v krbe a budem si tu driemkat 🙂
@monika2712 oddychuj kym sa da ty a babatko to potrebujete🙂
@monika2712 jeeeeej aj ja by som chcela krb, namiesto toho mam len dvd s ohnom ... 😀 takze si dala kuchynu do pucu? super ze sa necitis uz zle 🙂
@zasha no nejak skoro mi vymizli nevolnosti ale to je asi iba docasne, ale oproti vcerajsku je mi fakt lepsie. 🙂 kuchyna sa blisti cistotou 🙂
@monika2712 jejej konecne som sa sem dostala...a citam same dobre spravy 🙂
m sme mali pre zmenu den blbec...ale co uz. ja od pondelka zacina s tym chudnutim 😅 nakupene 2 tasky zeleniny..kedze zacinam detoxom, tam sapapa do sytosti, akurat ze je stabnoven presny detox program 🙂
@katussska24 no moja drzim palce, ja som dnes upratovala, a od druhej hnijem pri telke, tazka koma..
@katussska24 ozaj videla si mail?
baby kde ste, už spíte?
@monika2712 to je fajn, ze uz nemas krce, v pia si mala velmi zlu naladu-uplakanu.......tak som rada je ti je uz dobre, uzivaj si tehu 🙂
@activia hej hej, dnes je uz lepsie.. ziadne krce, brusko citim len sem tam, dokonca som ani nespala cely den, len troska poobede ais pol hodku.
@rysauka nam teraz vypadol net aj telka na pol hodinu, nervy.. nastastie to uz nabehlo, som myslela ze budeme do pondelka bez telky a netu 😠
ale donutilo ma to vziat zas do ruky ihlice a strikovat. 😀
@zasha nie je v perinach, drahy s tym nesuhlasi, aby som volala psa do perin. Takze som vymyslela taku variantu, ze kupime do detskej poschodovu postel, maly bude spat hore (deti to maju radi) a dole bude psacia postel 😉 Takze tam ma prehoz, vankusik a plienku 😅 A v obyvacke ma svoj pelech na zemi, kos s hrackami a svoje vlastne kozene kreslo 😎 Tak si moze vybrat 🙂
My mame totiz dvojizbak, maly ma detsku a obyvacku vyuzivame ako obyvacku a po rozlozeni sedacky ako spalnu, takze keby mohol ist pes na postel, tak by ta sedacka bola v otrasnom stave... Preto chcem byt na materskej len dva roky, aby sme si po materskej mohli zobrat uver na vacsi byt/dom a spolocne splacat. Svorka robi v jaslickach, ktore vlastni draheho teta, takze babo bude v dobrych rukach ten treti rok 🙂
@activia ja som mala nakoniec silne bolesti az 7 dni! Vcera uz iba malo, to uz nepocitam, dalo sa, dnes zatial OK... Dnes som 18DC.
Caute baby, dnes je zly den, aj zla noc bola, zase som chytila krc do bruska a nasledne chvilkova bolest maternice, robi mi to obavy, lebo v stave kludu nevidim dovod na taketo bolestive krce, zajtra zavolam gynde a spytam sa jej na to, pripadne si dam skorsi termin. Zapalka dna, nad ranom sme zistili ze nam nejdu ziadne spotrebice ani zasuvky, jedine co nam ide su svetla a plynovy sporak, tepla voda ani kurenie nejde, tak aspon ze mame drevo do krbu, zavolali sme na poruchy elektrikarov, dnes by mali prijst alenevieme kedy, tak sa nemozme ani pohnut z domu, obed mal byt robeny v rure, ktora je elektricka, takze maximalne mozem spravit paradajkovu polievku a nejake cestoviny. Som na nervy, chce sa mi zas plakat kvoli tym krcom, citim ze to nie je v poriadku, velmi sa bojim ☹
@monika2712 moni, ozaj bude najlepsie, ked pojdes cim skor k dr, pozrie ta a ukludni......lebo tieto stresy z krcov nie su dobre pre teba a ani pre babo. isto sa nic vazne nedeje. a nehovor, ze ides plakat lebo budem aj ja a mozno nie iba ja, heeeeej tak ber na nas ohlad 😀 .....chcem ta len trosku rozveselit, skoda, ze dnes musite doma cakat...ale hadam rychlo pridu, daju vsetko do poriadku a vy troska vybehnete von 😉
@monika2712 Moni klud, keby to bolo nieco zle, tak ta bolest sama neodide po par minutach...
@activia no veru...ale treba sa prekonat...ale sranda je, ze pri sexe som si tu bolest ani neuvedomovala a uzivala si to...najhorsie na tom je, ze bolest sposobuje unavu a nechce sa Ti do toho. No ale ved treba chodit do roboty, varit, upratovat, starat sa...takze sex je oproti tomu vsetkemu uz malina, no nie? 😀
Juj, uz nech je 30DC a testujem 🙂 Uz ,,iba" 12 dniiii 😎
@katie1 presne ako hovoris ani som si to vcera nevedela predstavit ale ked sme sa uz milovali, tak ma vobec nic nebolelo 🙂 .........asi to tak je zariadene 😉 no veru, nech uz je cas testovania, uz si viem predstavit ako to bude u mna prebiehat, chvilka napatia, usmev na perach a o 2minuty slzy v ociach a jedna ciarka na teste
😀 😀 ......uz som tak trochu pesimista ale v kutiku duse dufam v 2 // 😝 ............
@monika2712 nebaj sa to maternica sa zvacuje tak preto ..aj ja som mala take stavy ...nemas dufaston?bolo by dobre keby si ho brala to davaju na udrziavanie plodu ja som ho brala do 12tt tak sa spytaj lekarky ... 🙂 polez si nozky hore vyloz a klidek.. 😉
@marcovka1 nie duphaston nemam, nebol dovod mi ho davat, kedze ja som nemala spontanny, ale zamlcany, ked som sa dokiny pytala v oktorbi ci nemam dojst hned ako zistim ze som tehu, kvoli nejakym liekom, tak povedala ze nie.
No nastastie nam uz ide elektrina, a prave som dala do rury zeleninove lasagne, a Jozko sa nam zase postaral o zabavu, kedze sme ho asi hodinu nevedeli nikde najst, az potom nam to uz neslo do hlavy, tak sme zacali od spodku, a nasli sme ho pekne spinkat v perinach v hostovskej na posteli, vyzeral jak keby ho tam este aj niekto prikryl, pekne si podliezol cely paplon a tam cusal.. samozrejme na volanie nereagoval, sak na co, ked sa mu tak dobre spalo 😀 😀
@linuska1 moja drzim palce, ja az v piatok.. cela vecnost 😒
@monika2712 veru... a potom cakat na srdiecko.. hotovy infarkt...

Caute zienky. tak ja som dnes mala v plane tazky oddych a miesto toho d 9tej pocujem kuchynu, upratala som vsetky skrinky, popriemiestnovala veci a zistila ze mam vlastne dost miesta na vsetko, len to treba mat lepsie zorganizovane 😀 na obed mame donaskovu pizzu len ju este nikto neobjednal 😀 neviem co ma to dnes chytilo, asi nervy ze sa nevyznam vo vlastnej kuchyni a vzdy ked sa potrebujem k niecomu dostat tak musim vyhadzat polku skrinky.. inak konecne som dobre spala, a dnes mi nie je ani troska zle, az mi to zacina byt podozrive.. aj prsia troska ustupuju, ale tie ma vacsinou bolia najviac vecer.. inak robila som posledny mamatest dnes rano a testovacia palicka bola silnejsia ako kontrolna, tak snad je zatial vsetko v poriadku. 😎