Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@lenka112 ja viem lenka aj ked je pravda, ze ja som este nikdy nepotratila (teda aspon neviem o tom) a teda by som sa nikdy neodvazila povedat, ze viem co citis a teda aj ostatne snazilky, ktore to uz prezili. baby ste silne a drzim vam palce aby ste boli medzi prvymi s dvomi ciarockami 😉
Ahojte babenky, tak aj ja by som sa rada pridala k vam... my sme sa snazili minuly rok v takomto obdobi...v januari sme to vzdali a od zaciatku tochto septembra sme v tom zase... dudam ze sa navzajom podporime a spolocne sa budeme tesit uz coskoro s // ciarociek....🙂 uz nech to je!!!!
ahojte aj ja sa chcem pridat tento mesiac zaciname aj mi tak dufam ze sa nam coskoro zadari 😉
@monuska342 jasne ze zadari, musime mysliet pozitivne...
@lulu1988 maly sa podaril na prvy krat ale uz sme skusali asi pred troma mesiacmi a nic s toho nebolo tak uvidime ako to teraz dopadne drzim ty palceky aby to vyslo....ked sa nam nedari tak jedine co pomaha je to ze uz jedneho krpceka mame doma 🙂
@monuska342 neboj sa netreba to vzdavat...je tu vela bab co sa im na druhykrat nepodarilo tak rychlo otehotniet ako na prvy a predsa suup a maju uz aj druheho pripadne tretieho drobca...nie vzdy sa zadari na prvy krat... my sme sa snazili asi pat mesiacov potom sme to vzdali a teraz skusame opat....pevne verim ze dlho cakat nebudeme...ani my ani vy..a k vasmu pokladu pribudne dalsi... je to tu super ze su tu baby s rovnakymi problemami a dokazu sa navzajom podrzat a podporit....
@lulu1988 ja viem ale ked ja som taka nedockava a miniem kopu testov co sa testujem aj tri krat denne 🙂 mas pravdu je super ze si dokazeme poradit a pochopit jedna druhu lebo nasi chlapi vela veci nechapu ako mi zeny 😉 dufam ze nam to coskoro vyde 🙂
@monuska342 no tak nie si sama ktora je nedockava...je ich tu kopcom a ja patrim tiez medzi ne...to je najhorsie ked sa snazis , potom cakas...testujes testujes, velakrat aj priskoro a opat pride sklamanie....ale aj o tom je zivot...no tak tomu ver vela veci nechapu, a z vela veci si nerobia taku tazku hlavu ako my.... 😠 vzdy dostanem odpoved ze to az strasne prezivam a som moc precitlivela..ale tak mozem za to??? jaaaj ty chlapi nasi...🙂 nedufajme ale verme ze to vyjde coskoro,....taky pekny darcek k mojim narodeninam by nebol zly 😝
@blackswan75 nooo tak to je inac pravda...aj zvieratka takto pracuju na svojich potomkoch...🙂 zajtra vyskusame aj my a uvidime co z toho 🙂
@lulu1988 noo presne tak este som len 8 DPO a uz robim testy a posielam manzela kupovat 🙂 jaaaj len keby neboli take drahe lebo potom mi je luto tych penazi 😒 nooo presne tak chlapi to tak necitia nevedia ake to je uzasne nosit drobceka v brusku jaaaj ten pocit mi tak moc chyba uz si niekedy namyslam ze ma uz babo kope...musime verit a hlavne nestresovat 😉
@lulu1988 veru, priroda si to vie prirodzene zariadit 😉
Ahojte z miminka nič, robila som si asi 3x testík aby som si bola 100 % istá, lebo som si išla vybaviť dobrovoľné nemocenské poistenie...na gyndu pôjdem o týždeň vo štvrtok lebo už nemám duphaston, nech sa mi upraví mrcha 🙂 vy ako stojíte ? je tu medzi nami taká, ktorej sa vydarilo snažilkovanie?
@monuska342 no tak tomu som sa musela zasmiat tomu tvojmu namyslaniu ze ake to je mile 🙂 ja uz testy radsej netestujem nemam nervy na to....ja som dnes tiez nejake 8 DPO takze hadam to bol osudovy den pre obe..a uz sa pozeram v zrkadle a pozeram zmeny🙂 aj sa mi nepacia moje cecule 🙂 volake su velke ale nebolia ma...tak uz je to urcite psychika...niekedy si pripadam nenormalna 🙂
baby moze mi byt s toho babyplan vitaminoveho doplnku tazko.. celi tyzden mi bolo akosi tazko na zaludku hlava ma bolela vcera jeden den volna a polku som prespala co mi tak zle bolo ze som lezala mrtva (a zvysok dna som cosi porobila ale tiez mi bolo zle...)....
je pravda ze ja mam slaby zaludok... vela veci mi sposobi taky stav, niekedy... staci ze mi nieco trochu nesadne...
@lulu1988 Presne tak, niesi sama koho toto forum dostalo, je tu super atmosfera a skvele maminky 🙂 Vždy tu najdem radu a aj slová, ktoré ma povzbudia do ďalších dní.
@mimi1111 Aj ja nato myslím dňom aj nocou. Stále to rovnako bolí, ale Danielkov úsmev mi pomáha nemyslieť na zlé veci a ísť ďalej zo vztýčenou hlavou.
@oskvarkaa prehladala som na nete nejake anglicky pisane stranky a nasla som zmienku o tom, ze aj ked je to ojedinele, ale su zeny ktore maju problemy pri brani tychto vitaminov, spominaju bolesti hlavy, nutkanie na zvracanie, zapcha, hnacka a mnohe ine. takze mozno patris medzi ne. skusila by som ich vysadit, jedine takto zistis ci je to naozaj sposobene babyplanom. skusila by som ine klasicke multivitaminove doplnky plus cistu kyselinu listovu.
@orchis idem v stredu ku svojej zenskej tak sa jej popytam ze co treba a tak... mne totiz byva zle aj z niektorych beznych potravin ktore su uplne v pohode.... a to nie ze by som na ne bola alegricka len mi je tazko.. a nie uplne vzdy... - beriem tie tabletky tyzden a zda sa mi ze mi celi tyzden bolo zle, ale tak cca 2 dni tusim nie ... takze raz mi to nesadlo a raz hej... mozno mi doktorka povie ze mam brat kazdy druhy den... mozno je chyba ze to beriem rano a nie vecer..
napriklad aj na alergiu co mam tabletky tak jem len polovicu co mam lebo ked si dam celu je mi tazko....
neviem ci sa tie vytaminy daju davat na polovice.. riska tam nieje tak asi nie...

Babulky snazilky, mne gynekolog povedal ze najlepsia polohare otehotnenie je zozadu. Ze to je prirodzena poloha lebo vtedy je maternica kolmo a spermie lahsie sa k nej dostanu, ze aj v prirode je to tak 🙂 tak trenujte a dajte vrdieet 🙂 i