Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ahojte, vidim, ze sa tu kazdy den pridavaju nove snazilky 😉 ja vas tu tak priebezne citam, no zatial sa nejak velmi nezapajam medzi vas, snad to nevadi...my sa sice snazime asi mesiac zatial, ale nechavame tomu volny priebeh, nemeriam si este teplotu ani nic podobne. snad sa nam postasti takto, ak nie tak zacnem asi trosku stresovat 😒
ani ja nic take nerobim a ani nebudem... a ani pri prvom som nic nerobila a podarilo sa... 🙂
Ahojte, tiez sa pridávam medzi septembrové snažilky 🙂 v sobotu sme mali svadbu a zároveň som dobrala poslednu HAK, dnes už postupne prichádza MS a zacneme sa coskoro snazit 🙂 o tyzden ideme na svadobnu cestu tak uvidime... trosku sa bojim ako sa telo bez HAK vysporiada, brala som ju 6 rokov, predtym som ziadne problemy nemala, tak snad to pojde 🙂
Ahojte.ja som vysadila HAK este v aprily a od vtedy som mala nepravidelnu MS 😒 a teraz som zmetena,lebo dnes mam take slabucke bolesti ako pred MS (ktora mi ma prist v sobotu),no a teraz neviem ci sa nam podarilo babo a preto su tie slabucke bolesti alebo mam oneskorenu ovulaciu,alebo len jednoducho su to len predmenstruacne bolesti. a na bradavkach mam hrube zily.
tak ja som dnes konecne kupila femibion 🙂 hned ho aj zacnem uzivat. testy si radsej nekupujem, lebo to by som sa testovala neustale 🙂 lekaren mame hned v susednej budove tak ak by som nevydrzala tak zbehnem 😉 no tento mesiac nic lebo pre babo sme sa rozhodli az ked som bola po ovulke (teda predpokladanej, lebo som sa nijako nesledovala) tak vyckame a po ms sa ide na to 😎
a aby som nezabudla; aj ja vitam vsetky nove snazilky 🙂 cim viac, tym lepsie 😉
Ahojte. Pridam sa aj ja. My sme zacali uz v auguste,no nevyslo to. Vcera som dostala menstruaciu. Ale chvilku som uz dufala,ze sa to podarila, lebo mi meskala,no nakoniec z toho nic nebolo. Tak buduci tyzden ideme zasa na to. 😅 Drzim palceky aj vsetkym ostatnym snazilkam. Nech nam to cim skorej vyjde. 😀
no a ja som to dnes nevydrzala a kupila si test nic neukazal a zacinam mat pocit ze ide na mna mrcha hnusna :(
Aj ja som si dnes robila testik a nic buduci tyzden vo stvrtok ma prist mrska,tak uz to asi neovplyvnim ,dnes sme este poistili,ale asi nezaberie aj som nohy dala hore :D :D :D
@petka296 @janka9898 sup sup sem so super spravou,nech sa zacne sirit ako chripka a budeme postupne pisat,ze sme nasli kolajnicky 😉
babyyyyy nieeeee nerobte si do predu testy jak máte dostať mrchu, bo vôbec tie testy nemusia byť relevantné a potom ste zbytočne dopredu smutné a sklamané.
Ja mám mrchu tiež dosť bud nedelu alebo pondelok a aj test tehu mám kúpený a láka ma to ale furt si poviem, musíš počkať aspoň do mrchy 😀
dobre ranko snazilky 😎 prinasa niektora slubne a mozno rovno uz aj dobre spravy?testuje sa niekto?
ja dneska prvy den DC a tym oficialne zaciname nas prvy cyklus snazenia sa 😉 vidim, ze sma tu viacere na zaciatku noveho cyklu 🙂 kedze je to moj prvy snazilkovaci tak mi to pride aj celkom vzrusujuce 😀 pripravy, "praca" 😀 a potom ocakavanie 😉
@lenka112 ahoj neboj zvladneme to ja som dostala prvu MS po kyrete aspon dufam ze je to mrcha lebo cely mesiac som spinila lekar povedal ze to prisla teraz mrcha zistil mi ze mam cistu na vajecniku ale aj tak sa po prvej mrche zacneme snazit.hrozne to boli ale my musime ist dalej aj ked tazko zvladneme to 😉
@chelonka hehe tusim sme na tom rovnako...ja tiez dufam ze sa bude diat zazrak a v nedelu nic nepride 😀
@lenka112 hore hlavu lenka 😉 ak babatko odislo tak to urcite malo svoj dovod, neujalo sa, nieco s nim nebolo v poriadku. nech je to uz hoci co, vsetci chceme hlavne zdrave deticky a myslim, ze priroda nam v tom takymto sposobom aj pomaha.mozno prislo len pripravit "podu", prekyprit ju 😉 najblizsie to uz urcite vyjde 🙂
Baby hlavu hore ako píše @orchis. Všetko má svoj dôvod. Pri prvom potrate som si hovorila, že sme ešte neboli pripravený. Pri druhom som preplakala veľa času. Ale stále myslím pozitívne a verím, že do tretice všetko dobre. Ak môžem poradiť dávajte si pozor na imunitu a vyhýbajte sa chorobám. A podľa mňa testovať sa pri každom je zbytočné. Budete len vy sklamané. A je to potom ťažké na psychiku. Keď to má prísť tak to príde keď to budete najmenej čakať. My sme sa prestali snažiť silou mocou po 6 mesiacoch a potom behom 4 mesiacoch sa podarilo. Vlastne vtedy keď sme to vôbec nečakali a nesnažili sme sa. Ale dopadlo to tak ako to malo dopadnúť. Veľa v tom zohráva aj psychika a nezabúdajte na zákon schválnosti.
@kaculiatko88 no, ked uz spominas choroby, ja mam akurat urologicke problemy, beriem atb, a citim ze budem potom musiet preliecit aj zo spodu, lebo mna atb vzdy tak znicia... :( takze tento mesiac zas nic....
@zasha ja by som na tvojom mieste počkala ... a keď berieš ATB tak si kúp aj nejaké probiotiká. Budeš lepšie znášať liečbu ATB.

ahojte Babule..... pridavam sa ak dovolite do partie 🙂 mam doma sice uz dve dcerky 11 a 8 a hekom mozno patrim k pokrocilym, avsak sme s manzelom zatuzili po babatku, sme spolu 16 rokov a 5 rokov po svadbe sa nam nedarilo, nakoniec uspech a prisla na svet prva dcerka, druha sa podarila na prvy sup, a teraz som mesiac po vybrati telieska , v oktobri sa zacneme snazit o babatko, mozno sa podari, mozno nie,,, viem ake to je kazdy mesiac plakat do vankusa ked pride cervena,,,, preto odvahu a treba verit,,, preto ak dovolite, zaradim sa medzi snazilky 🙂)))