icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

blackswan75
17. sep 2011

@tannia87 u muzov je to jednoduchsie co sa tyka vysetrenia, ja viem, ze muzom to ich ego a predstava ze by mali problem oplodnit partnerkucasto krat brani realne uvazovat....je tazke,, ale ak mu ide o to aby ste babo mali je to najlepsia cesta, len odovzda spermie a vie na com je... viem ake je to plakat ja som na prvu dcerku cakala 5 rokov.... viem ake je to plakat do vankusa.... vzdy ked mrcha prisla.....
mooc drzim palceky

tannia87
17. sep 2011

@blackswan75 on je nato praveze pripareny ale dohodli sme sa ze este skusime ja mam strach pretoze pred 7rokmi mal silny zapal obliciek potom sa mu to preliecilo potom ako bol v nemocnici a teraz sa mu to vratilo samozrejme nasi lekari nic nevedia poriadne liecit stale mal silny zapal w moci od decembra do aprila teraz klud ale uz ani nebol u dr moze to mat suvislost aj s tym ale nejdem este dopredu hovorit kamaratky naokolo skuslai min pol roka tak musim verit a 5 rokov no to ja smojou povahou by som sa zbalznila

rika04
17. sep 2011

@zuzanka9999 aj ja som mala presne toto ako ty.v juli sme zacali so snazilkovanim 1x.mrcha neprisla,uz my meskala 12dni a testy boli stale negativne.v auguste som bola na vyvolavacke.v tomto mesiaci sme pokracovali dalej.mala by som ju dostat dnes.dufam ze som nemala zasa presunutu ovulaciu.od utorka som mala bolesti v podbrusku.mam zvacsene prsia,mierne opuchnuty dvorec a hrube zily. aj ja sa bojim ze budem musiet ist znova na injekciu. inac pri prvom tehotenstve som prezila to iste,mrcha mi meskala 2tyzdne ale vtedy som nedostala injekciu.a v nasledujucom mesiaci uz som zostala tehu 😀

blackswan75
17. sep 2011

@tannia87 neobavaj sa dopredu, moj manzel prekonal zapaly prostaty a ver ze to plodnost dost ovplyvnuje a je v poriadku, preventivne na plodnost je dobry aj prostenal je to na baze bylin, ja som si napr 2x rocne robila aj detoxikacnu kuru. s denoxynalom od walmarku, 1 tabl denne. je to tiez iba s bylin, vraj detoxikacia pomaha otehotneniu... a teraz mam femibion 800 obsahuje kys. listovu ktoru vie telo krasne spracovat. a pomaha aj k otehotneniu. 🙂

blackswan75
17. sep 2011

@rika04 takze si uspesne tehulka,? AK TOMU DOBRE ROZUMIEM:? tak potom blahozelaam 🙂

blackswan75
17. sep 2011

@tannia87 ten prostenal som myslelaq samozrejme pre manzela 🙂)))

tannia87
17. sep 2011

@blackswan75 ja mam kyselinu lisotvu samostatne ako vitamin to by mohlo stacit nie beriem ju uz durhy mesiac aten prostenal vyskusam dkaujem za radu este ze ten moj je takymto veciam otvorenym ale je sklamany aj on ☹

blackswan75
17. sep 2011

@tannia87 dokonca som niekde citala, mozno aj tu niekde na fore , ze v case ovulky by sa mala jest soja, vraj posobi na dozretie vajicka, a aj grepova stava pit,,, asi to skusi ak to teraz nevyslo, ale zatial mrcha nedorazila.
tak netrpezlivo cakam ci nedorazi...
a nebud smutna... treba verit ze to vide...

tannia87
17. sep 2011

no to suprve dni asi u akzdeho tak mylsim ze ak enmas ani priznaky ze by sa mala dostavit je to na dobrej ceste 🙂

jorgie
17. sep 2011

@orchis dakujem 🙂

zuzanka9999
17. sep 2011

@rika04 jeeeeee tak to ti gratulujeeeeem, to je super. ta tera sa snazite o druhe babatko? myslis i ze sa da otehotniet aj ked mi cyklus chodi ako sa mu zachce?

blackswan75
17. sep 2011

@zuzanka9999 ked chodi ako chce, tak je to tazsie vystihnut den ovulacie... potom sa jedine tulkat stale 😀 hlavne od 12 dna kedy ti zacala menstruacia 😉 ako ti hapruje? kolko dnovy cyklus mavas? ja presne 28 dni... ale momentalne den meska a ja si uz namyslam... 😀

lienkalienocka
17. sep 2011

@zuzanka9999 stres je svina. rada som poradila, ved o tom je MK 🙂 nabuduce to bude mozno naopak. drzim palce 🙂

anastacia242
17. sep 2011

tak dievčatá pripájam sa aj ja 🙂 🙂 ....my uz sme sa v juni tešili, no žial potom prislo sklamanie a nas plodík musel ist von, kedze sa nevyvijal...bola som na kyret ☹ ☹ ☹ najhorsie bolo, ked som sa splacom prebrala s narkozy..neprajem nikomu ☹ sklamanie, zlost a otazka preco prave mne?? A vacsina kamaratok si tym tiez presli a teraz su tehotne 🙂 🙂 tak si držme palčeky a dufam, ze do Vianoc sa budeme všetky vytešovať 😀 😀 😉 😉

blackswan75
17. sep 2011

@anastacia242 to by bol ten najkrajsi darcek 🙂 a verim za si ho najde kazda z nas

nena13
17. sep 2011

@oskvarkaa Ja beriem Femibion a tiež mi nejak nebolo ok,ale či je to z nich.,alebo nie???Hlavne od žalúdka. Ale neviem,či už nie som aj tehotná,lebo som mala na teste ducha-tak možno aj z toho-to by bolo najlepšie 😀 Určite ich nepapaj nalačno ...Mňa nejako ale bolí v strede chrbta -viem,že to znie čudne...ale ževraj obličky sa môžu takto prejaviť ...hm...prisudzujem to vitamínom,ale môže to byť úplne z niečoho iného.Nemáte s tým skúsenosť niektorá?

nena13
17. sep 2011

@blackswan75 kedže si tam nemala ani slabunku čiaročku,tesla by som najskôr o pár dní-aspon slabá by tam mala byť ak si tehu,skôr sa Ti neoplatí🙂Držím prsty

zasha
17. sep 2011

@tannia87 ahoj , tak vam drzim prsty, nech to vyjde. a kde sa robieva spermiogram? u urologa? ci na nejakom specializovanom pracovisku? ty s nim kam pojdes?

zuzanka9999
17. sep 2011

@blackswan75 ja som malavala 30 dni presne mi to vychadzalo uz rok az pokial mi nezacala haprovat a to tak ze v juni som ju mala v juli neprisla tak v auguste 16-teho mi dosla na ukor vyvolavacky a teraz cakam ci prijde, ale zatial nic 😒

blackswan75
17. sep 2011

@nena13 to vies, ja nedockava, robila som test este pred tym ako mala dorazit mrcha a aj to nie z ranneho mocu, tak to prisudzujem aj tomu teraz som 28 den cyklu, nenozmalne bolia prsia dokonca tan nad nimi a ide to pod pazuchu( tam su mliecne zlazy) a v podbrusku taky slaby tlak a dokoncas si tam aj nahmastam hrbolcek mne chodi mrcha presne a taketo sprievodne priznaky nemavam. Mala som dve tehotenstva a kazde bolo ine, v podvedomi citim ze by to mohlo byt tehu, zajtra rano si urobim test, z ranneho mocu, citala som za ked je yo v zaciatkogh treba ranny a nie ako pisu na teste ze pocas dna , lebo HCG sa do mocu uvolnuje v noci a jejo oncentravia je v rannom moci najvyzsia. A tebe k tomu duchovi mooooc gratulujem 😉

blackswan75
17. sep 2011

@zuzanka9999 a test si si nerobila? Ako sa citis?

lulu1988
18. sep 2011

@lenka112 tak tak suhlasim...ja som tu dva roky chodila len tak nakukat 🙂 ale teraz sa uz pripajam obcas k debatam...ozaj je to tu super a vsetky mamicky aj nemamicky zatial su zlate a pomozu....a dost vela veci ku ktorym som potrebovala odpoved som tu nasla vo fore....takze len tak dalej 🙂

lulu1988
18. sep 2011

@monuska342 aj ja tebe drzim ....ja mam tych priznakov v hlave az moc ale stale su to len bludy...rozhodla som sa na to nemysliet tak uvidime ci sa do konca roka zadari...

blackswan75
18. sep 2011

Tak babule, 29 DC a negat test, ☹ to uz asi tehulka nebudem ☹, dufam, ze mrcha dorazi cim skor, nech sa to neposuva a snazilkujeme daleeej 😉

lenka112
18. sep 2011

@lulu1988 Ja som sem chodila nakukat len krátko cca 2-3 mesiace, ale zapacilo sa mi to. Všetky žienky su tu zlaté, vždy pomôžu a občas sa potrebujem vykecať žienkam, čo chápu mamičkovskú nervozitu. 🙂 A kedže som mamina 1x, veľa vecí som nevedela, a tu som ich našla 🙂 🙂

mimi1111
18. sep 2011

@lenka112 ja si poplacem kazdy den neviem sa sustredit nanic.mam skusky s vodicaku no neviem nic lebo sa neviem sustredit stale myslim na to co sa stalo ani neviem ci to spravim ☹

zuzanka9999
18. sep 2011

@blackswan75 ano testy som si robila asi 4 a vzdy v iny den a vsetky mi vysli negativne. a citit sa citim uplne normalne, len viac unavene ale to je skor z prace ta unava si myslim. lebo tazko sa nm otehotnieva ked ani nevieme kedy mame momentalne tie plodne dni, skusala som aj ovulacne testy a aj ten lady stick, ale to som skusala iba posledne 2 tyzdne 🙂

nena13
18. sep 2011

@blackswan75 Ano,aj ja si robím z ranného-čakám do zajtra či sa mi výrazní druhá čiarka...mala som takú priesvitnú,asi som tiež skoro testla pred menštr.....Takže držme si prsty🙂Ozaj ty by si mala mať už za sebou ranný test-ako?

nena13
18. sep 2011

@blackswan75 Juj,teraz som si všimla,že negatívny-ale ja by som to ešte nevzdávala,veľa báb tu písalo že im ukázalo pozitívny test aj po týždni meškania-takže ak nepríde do týždňa m. tak by som testla-ešte môžeš mať nizke HCG.🙂

tannia87
18. sep 2011

@zasha asi do amrtina mame to kusok tu do za nechceme ist neni su tu dobre skusenosti s dr ale este pockame nechceme sa stertsovat urcite este mesiac dva poskusame ty uz kolko snazilkujes 🙂