Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@nena13 ano negat ale mrcha nikde, a co ty? Je ciarka silnejsia? Drzim palceky a eete ani ja nevzdavam nadej pockam tyzden a testnem 🙂
Ja testnem až zajtra ráno,dám vedieť-ale ajradšej by som bola už dnes,-radšej však sa musím snažiť vydržať do zajtra,aby som mala vyššiu hladinu HCG....Ale mám taký silný pcit,že to vyšlo🙂2x sa mi podarilo takmer na prvý krát-všetko možné som sledovala a počítala,teraz som myslela,že to nevyjde...ale vyzerá to dobre.(Najhoršie však je,že som obe bábatka potratila v rannom tehotenstve,absolvovala som za rok a pol takmer všetky vyšetrenia a vyzerá to na krv....Takže aj keby sa mi podarilo byť tehotná mám obrovský strach z toho ,čo ma ešte čaká...
ahojte tak nove spravy su ze som tehula 😀 😀 😀 len som lezala v nemocke tak som nemohla dat vediet🙂) MALI PODOZRENIE NA MIMOMATERNICOVE ALE NIEJE MIMOMATERNICOVE len som neskorsie otehotnela a niesom podla menzesu v 7tt ale iba v 3tt a uz dnes ma pustili
No suuuper-gratulujem-držkaj sa.Ja čakám do zajtra,lebo som videla pri poslednom teste len priessvitnú čiarku,tak dúfam,že zajtra tam bude ako sa patrí🙂
@mimi1111 Viemčo prežívaš -2x som potratila a to mám 36....takže ešte k tomu strach z veku-rok a pol som behala po vyšetreniach,nech mi prídu na to čo mi je ,lebo aj napriek veku som sa bála otehotnieť-strach bol silnejší-aj tak okrem mierne silnejšej zrážanlivosti krvi na nič neprišli...Začiatkom mesiaca-po tej dlhej dobe sme začali snažiť avyzerá,že som tehotná....Ale strach je ešte väčší,lebo viem,čo všetko sa môže stať...Hore hlavu Mimi,nestrácaj čas kôli strachu-daj si urobiť vyšetrenia,aby si čím skôr mohla striasť zo seba obavy a smútok a tešiť sa....&držkám Ti prsty-moc
Ahojte dievcata, rada by som pocula vas nazor. momentalne som 23DC. uz par dni po ovulacii mam v podbrusku take zvlastne tlaky...obcas boli, obcas pichne, obcas len tlaky tak ako pred mrchou. Stalo sa to niektorej z vas? myslite, ze je to dobry znank? alebo zase si nieco nahovaram ? 🙂 nijake ine priznaky nemam...
@jorgie ja som tie bolesti mala tiez tak vyzera to dobre i ked si to baby ktore chcu velmi otehotniet nahovaraju a potom ich telo sa sprava tak ako by si priali aby sa spravalo pockaj este a uvidis mne testy neukazali nic ani po trojtyzdnovom meskani mrchy a teraz som v tretom tyzdni lebo sme otehotneli v termine mrchy takze tie bolesti na menzes boli ovulacne bolesti.-))
ahojte, tak rozmyslam, ci sa nezadarilo uz aj nam, tak trosku nahodou, milovali sme sa asi 2 dni pred ovulkou, potom asi na 6.den po ovu, som mala par kvapiek krvi na toaletaku, brucho ma bolelo ako keby som mala kazdu chvilku dostat ms, mala som pocit ako keby sa mi to v maternici tak poriadne roztahovalo, mm si robil srandu, ze mam malej povedat, nech netaha ten stolik na druhu stranu obyvacky, asi si zariaduje 😉 som hrozne unavena, ms mam dostat o tyzden a ja vacsinou tyzden pred ms silno upratujem a teraz by som najradsej iba spala, prsia mam citlive iba na dotyk, ale mozno ma tak ani nebudu boliet, ked este stale kojim a su uz roztiahnute 😉 a vraj mam cuch ako protidrogovy pes 😉 vsak uvidime. gratulujem vsetkym tehulkam a tesim sa na dalsie, snad sa aj ja coskoro pridam 😉
@janka9898 gratulujeeem a moooc drzim palceky 😉
@blackswan75 dakujem🙂
@janka9898 teraz si mi dodala nadej, ja mam 29 DC a negat test, ale take iste pocity ako ty..., tiez dufam, ze budem tehulka 🙂
@janka9898 a bazalnu mam okolo 37
@blackswan75 a kolko dni uz mas taku teplotu ja som mala iba 36,8 asi 10 potom uz som na to kaslala a som tehu takze je to na dorbej ceste s tymi testami treba pockat🙂)
@janka9898 merat som si ju zacala pred 5 dnami, ano mas pravdu, treba verit, za som tehu 🙂 a ine si nepripustat
@blackswan75 tak to je super sprava a kolko mavas dnovy cyklus?
ak mas 28dnovy to uz si mala dostat menzes a mas taku teplotuu tak je to s urcitostou tehu a test si si robila rano?
@mimi1111 Chápem ťa moja, musí to byť pre Teba ťažké. Ja to prežívam teraz 1x, ale aj napriek tomu mam velky strach, že sa to stane znova. Mm mi však stále opakuje, že tentokrát to dopadne dobre a budeme mať krásne a zdravé dieťatko a to ma upokojuje. Prajem veľa síl moja a hore hlavu . 😉
@janka9898 ano presne 28 a test dnes rano a negat, uz som aj ocami tlacila tu druhu kolajnicu 🙂 skusim o 2 dni, co povies?
@lenka112 dakujem moja snad to uz nejako zvladnem dnes mam uplakany den vyziadam si este raz tie vysetrenia a ak to zasa odlozi beriem kartu a najdem ineho lekara uz nedovolim aby sa mi to stalo 3 krat urobim preto vsetko aby sa mi podarilo tomu zabranit ...... sme silne a treba to vydrzat bude dobre 😉 😉

@mimi1111 Musíš byť silná. Viem, že je to ťažké, lebo aj ja mám chvíle kedy plačem vkuse a zasypávam samú seba otázkou "prečo." Ale život ide ďalej a slzy ti ho nevrátia . 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢