Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Ahojte baby.. ja vas poctivo stale citam, aj ked prispievam zriedka. 😉 So snazenim sa o druhe mimi sme zacali len koncom minuleho mesiaca. V podstate sme si len prestali davat pozor. Ak sa ma stat, stane sa.. 😉 Ak nie, no tak nic.. Aj ked je pravdou, ze by som veeelmi chcela mat este to malinkate vonavucke miminko 😉
Drzim vam vsetkym pastiky.. A najma tym, pre ktore to bude prvykrat.. 😉
@meatfly24 videla som, nejak je to necitatelne, skor si myslim, ze ti nesadol ten cajik, alebo ovulka, ale ked mas nizku teplotu, tak neviem,
No ahojte, Janke gratulujem k tehu...ostatným držíp palce...Mne mešká mrcha 7 dní, tak sa vo štvrtok chystám k gynekológovi,neviem či mi pichne vyvolávačku, no v každom prípade si dám predpísať Duphaston, lebo ten už nemám :( Testíky som si robila, tehu nie som....Jaj a ešte som si začala merať bazálnu t. lebo si chcem sledovať ovuláciu, keďže sa nemôžem spoľahnúť na literatúru keď mám dĺhy cyklus. Ináč máte niektorá skúsenosti s vyvolávačkou? Má zo vplyv na otehotnenie?
@jucuska vyvolavacka vraj ak si tehu nevadi.... mne nikdy nemeskala, ani som nebola na vyvolavacke... ale citala som aj baby tu, ze jednej kocne meskala tyzden urobila test a negat, po tyzdni urobila znopva a uz bol pozit. takze to HCG este nezachyil, ja tiez cakam, ale pevne verim ze som tehu. 🙂
Tak žienky,neviem,je tam o niečo silnejšia druhá čiarka.........Asi to vyšloooooooooooooo🙂Držte mi prsty.Ešte som nebola u ženskej,tak sa snažím netešiť,lebo neviem či je všetko ako má byť.V stredu k nej skočím aj k hematologičke
@blackswan75 ďakujem, tak dúfam že nám tá vyvolávačka neovplyvní snažilkovanie 😉
@nena13 wooow Nena, gratulujeme 🙂 pridaj foto testu nech už konečne vidíme nejaké koľajničky 🙂
@blackswan75 Určite Ti to vyjde-vyzerá to na tehotenstvo🙂
Ďakujem žienky....Hádam sa nemýlim🙂
baby ste strasne uzasne.... neskutocna energia,,, dokonca aj z prace z mobilusem nakukam aby som bola aspon virtualne s vami,,,, som strasne rada ze som vas nasla,,... spaja nas nieco vemi silne.... TUZBA DAROVAT ZIVOT. a 😉 🙂
No babulky chvilu tu nie som a ide to pomaly pruuuuuuuuuudom
@nena13 aj ja potichucky gratulujem
@janka9898 budem na teba silno mysliet a urcite nam napises pozitivne spravy
Babulky pomooooc dnes ma nahana hlad a ked sa nenajem je mi zleeeeeeeee...rano som zjedla tri mini chlebiky okolo pol 9 a o 11 som bola hladna a teraz vecer som jedla o pol 8 a o teraz ma zas hlad nahana,ale tak,ze mi je az zle na vracanie bleeeee...co to? 😖
@jucuska ahoj, ja som tiež bola v piatok na vyvolávačke, už druhý cyklus po sebe. Doky povedal, že určite to prípadnému tehu neuškodí. Vypytala som si niečo na úpravu cyklu, kedže asi samo to nenaskočí po vysadení HAK, ale mám prísť až keď sa dostaví mrcha. Tak vyčakávam.
asi som moc nedočkavá, tak pevne dúfam, že sa nám to všetkým rýchlo podarí 🙂)
ahojte kocky mozem sa k vam pridat? tiez sa snazime o druheho drobca. este len druhy ciklus.ale chcela som sa opytat ako dlho mi musi meskat aby mi dr uz dala vyvolavacku. mne teraz meska asi tyzden. tehu nie com testy su negativne len sa tam nechem moc skoro trepat lebo prvy ciklus po vysadeni HAK som mala v pohode.
@hoogy ahoj, vitaj v klube a s testom mozes pockat, jedna kocka mala aj po tyzdni vynechanej 2x negat test a o dalsi tyzden uz pozit dve // 🙂 a ako sa citis?
@jarkova tak ja som na vyvolávačke ešte nebola, myslím, že po 10 dňoch by mi ju mohol pichnúť...a potom dúfam dojde aby sme mohli pokračovať v snažilkovaní 😉 neviem sa už dočkať dvoch čiarok a úúúplne sa spoznávam v každej "mamine" čo si nahovára symptómy tehotenstva...aj ja "už" chodím často na wc...bolí ma v podbrušku, aj prsia mám citlivé... 😀 len tie koľajničky chýbajú 🙂
dobre ranko kocky 🙂 ako ste sa vyspali? ja rano teplota pod bodom mrazu - doslova dopismena, takze po ovulke ani chyruz ani slychu :/ a to som draheho doslova znasilnila vcera :D no nevadi raz snad pride...🙂
@katkav gratulujem ku krasnej teplotke a tissko gratulujem ale len tiiisko 🙂
juj som velmi zvedava ako dopadla @janka9898 🙂 dufam ze coskoro sa ozve ze je to ta m🙂
prajem vam krasny dnik 🙂

@meatfly24 Tak je mozne,ze ti nieco nesadlo,alebo ti nesadol aj ten cajik