Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis no ovulku uz vobec neviem pritakomto cykle ci necykle....no test som si robila ale je negativ zatial ale prikladam to tomu ze pri malej ma bruch bolel aj tyzden a teraz ma boli iba 3dni...tak este pockam auvidim...a oficialne sa snazilkujeme tyzden predtym sme si davali ,,pozor,, tak preto
mam nutkanie ze urobim este teraz ale na rano uz by som nemala co ...ale mozem zase kupit: 😀 aj tak vide negativny....neverim 😕
@esmemia no ved ja uz ani neviem kedy mi ma mrcha pist lebo uz 3 mesiace nemam od kedy som vysadila HAK som mala ibra raz pri dcere som nemala mrchu 6mesiacov a bolelo ma takto brusko a bola fazulka 😀 ale idem asi spravit a este aj zajtra kupim a v pondelok padim k dokymu....na pchanec do svalov som zvedava teda 😕
ale visiel negativ teda ciarku som videla ale moj muzi nic nevidel ani slabunku ja som samozrejme zas videla taky jemnulinky pasik...neslo mi to ani odfotit....teda nebo to vidno nic musim vyckat do pondelka... 😠 😠 😠
@esmemia dakujem za privitanie 🙂 zvlastne, aj mna cely den strasne pali zaha, mame nejaky spolocny priznak 🙂 ale to bude asi z toho napatia. tiez ma uz 2 dni pobolievaju krize, obcas ma pichne v podbrusku, no celkovo sa citim tak ako keby som to mala dostat kazdu chvilu. asi to nevydrzim a test si spravim zajtra rano. ak vyjde negativne, zas si budem nadavat aka som netrpezliva..
@ ved aj ja by som sa najradsej testovala kazdy den 🙂 som velmi zvedava ako dopadneme
Tak babulky, vikend pred nami, treba si ho pekne uzit, nejakou romantickou prechadzkou vo dvojici, romantickou vecerou aj ked pri detoch je tej romantiky viac ako dost 🙂 , pekne si oddychnite, tehulky nech vylozia nohy a nechaju sa obsluhovat a snazilky nech sa pekne snazia 🙂 mne konci mrcha, co som aj prekvapena pob3 dnoch, lebo mavam 5 ale mozno tym ze meskala 4 dni a bola riadne silna. Ja sa tiez pustim z drahym do snazenia, kazdy dryhy den, bez ohladu na ovulku, uz pomali ani neviek ,kedy ju mam 🙂 drahy mi povedal, ze tento tyzden sa to podari🙂 a ja mu straaaasne verim 🙂 tak uvidime 😉
@ orchis dik za privitanie 😉
@blackswan75 Držím palce, nech vám to vyjde 🙂
@lenka112 ved ja tebe tieeeez a dakujem 🙂
@blackswan75 aj mne skoncila , dokonca po dvoch dnoch , co som bola prekvapena ..... , aj my sa posnazime a budeme verit 😉
@blackswan75 Nieje začo, my zatiaľ čakáme na správnu chvíľku a potom hop-šup do snažilkovania 🙂 🙂
Ahojte dievčatá, aj my sme viac menej rozhodnutí snažit sa o druhe babatko. Trochu ma hneva zacudovanie niektorých ludi, malá má len 9 mesiacov a že už chcem druhé...Ved sa to nemusí podarit tak skoro a ak ano, vdaka Bohu...co myslite?
@merryann skoda,ze sa to nedalo odfotit...no najistejsia budes ked ti doktorka povie co sa deje,no nech ti najskor zoberie krv
@dajaja veru mame podobne priznaky,co je viac menej zaujimave,no mozno aj nas pripad bude rovnaky ako u @blackswan75 ...tusim,ze jej nepsrisli 5 dni a potom ano ,tak uvidime
@genialna prepacn nemyslela som to tak na teba, napisala som to vseobecne 😖 bola som rozcertena ale smerom na tych tam hore v ziadnom pripade nie na teba 😨 osparvedlnujem sa ak to tak vyznelo. nemala som asi kliknut k tvojmu menu ako ze ti odpovedam, ale vtedy som to skor myslela, ze ako reagujem na temu. este raz prepac 😒
@orchis ahoj pytala si sa kolko trva spermii po styku kym sa dostane do vajcovodu, je to 2 hodiny nasla som to na nete vo fore, odpovedal jeden gynekolog 🙂

@merryann ked si videla ty dve a ostatny iba jednu tak si mala odfotit a dat na posudenie sem nam :D