Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@blackswan75 fnu no ja som dnes namerala 36,8 a neviem ci je to ok alebo to bude klesat,alebo coooo
NO ahojte,my sme vyslovene po lete začali,3.septembra sme zamiešali 😉
@blackswan75 ale su tie spermie lenive 😀 dakujem 😉
@sisna ja som otehotnela s druhym ked mala dcerka 9.mesiacov neplanovane. Boli sme zaskoceni,ale aj stastni. Rozdiel medzi detickami mame 1a pol roka a je to uuuzasne. Prvy polrok bol trosku "záber" ale odvtedy je to len lepsie a lepsie a teraz moji drobci nevedia jeden bez druheho existovat.Akoze su samostatni,ale velmi sa maju radi a takmer vobec sa nehadaju... ak neratam smutok,ked maly sa pride stazovatz,e jeho velka sestra sa s nim nechce hrat 🙂 Podla mna to urcite skuste. Nevies,ci to vyjde a ak by aj hej..bude to to najlepsie pre drobcov,co mozte spravit... 🙂
baby ja si normalne uz musim kupit tehu nohavice asi tak mi nafuklo brucho a to som iba 5tt a vyzeram ako v 4tom mesiaci skoro vsetci uz na to prisli🙂
@lenka112 som rada ze ti je lepsie ja som este stale PN uz mi doma hrabe uz by som mohla ist do prace lebo sa zblaznim potrebujem prist na ine myslienky vypadnut odtialto stale mam sepku no a vcera som sa dozvedela ze kamoska je tehu prajem jej to s celeho srdiecka ale preco som nemohla mat aj ja???????? 😢 😢 😢 😢 😢 hnevam sa na cely zivot skratka na vsetko ☹ ☹ ☹ ☹
@janka9898 to je uzasneee. no ano hormonalne zmeny... si len nafuknuta, urcite si nepribrala ani kilo, kup tehotenske teraz ich robia super.. taka super siroka guma kamoska ich nosila aj po porode kym sa nedostala do normalu 😀
@orchis ano lenive potvory, keby sa im chcelo aspon poriadne nadzubat to vajicko 😀
@zzzz128 zamiesali? predpokladam ze uspesne 😀 gratulujem...
@lenka112 nebud smutna.... podari sa uvidis 😉
@esmemia a klesla oproti predchadzajucej??
@doory vitaj v klube 🙂 takze sa pokusate o tretie?? u nas je to tajomstvo nikto netusi, to by bolo reci, do tej dnesnej doby tretie dieta? mate rozum?? a to zrovna nepotrebujem... pre mna je dieta dar a verim, ze ho vychovam, a vsetko co budem potrebovat budem mat... nic mu chybat nebude. aspon sa nebudu kupovat nepotrebne veci , ktore aj tak koncia v kosi, alebo na povale 😉
@mimi1111 Veľmi dobré poznám tie pocity a viem ako sa cítiš, to isté prežívam aj ja, aj keď mne dáva chuť do života synček. Vždy sa pýtam, prečo tu naše mimi nieje, prečo to muselo byť práve naše ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@blackswan75 Dúfam, že áno a že to bude čim skor. Aj my Tebe držíme palce.
@blackswan75 díky,no,nenašla som v rýchlosti lepší výraz 😅
@zzzz128 no to sa z nas stavaju navzajom,vdaka tomu,ze si jedna druhej radime :D
@orchis no podla znacenia si v tabulke tak sme mali sexik okrem inych dni 9dni pred menstruaciou a 4 dni pred menstruaciou cize 14.9 a 19.9 a tetku som amla dostat 22.9 a teplota mi zacala stupat 12,9 z 36,5 postupne na 36,9 a raz az na 37,0 a drzi sa teraz tak tych 36,9-36,8
@janka9898 no davas mi velku nadej,bozinku snad sa nesklamem
@blackswan75 no klesla z 36,9 na 36,8
@lenka112 @mimi1111 babulky drzkajte sa,budte silne aj ked viem,ze sa moc trapite,ja som sa takto tiez trapila prve tri mesiace a sem tam si to aj teraz vycitam,ci som neurobila nieco zle,ale ak sa potrebujete vyrozpravt a pustit myslienky do plena,kludne mozete sme tu aj pre vas a nezufajte,zotavite sa aj po psychickej strane a potom to pride,lebo ako mne hovoria musi byt odblokovana aj mysel aby babo mohlo prist

@esmemia ano meslali 5 dni a 3 neg testy, bolelo ma podbrusko a bazalna okolo 36,9 a den pred mrchou 36,5