Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@minusko Nam je to úplne jedno... manzel stále básni o dvojičkach... 😎 pre dievčatko mam suprovu vybavičku..az mi je luto že to Eli neznosila. Pre chlapceka budem musiet vsetko kupovat..co si ani neviem predstavit..ale zase nositel rodu by tiez nebol zly... My sa budeme tesit hlavne tomu ze sa narodí zdrave , za co sa uz teraz modlime
@jucuska no my to budeme mat zaujimave platim zatial z minima a z maxima budem nejakych 45....a ak by sa narodilo presne na termin tak mi tam lietaju 4 dni...teda jedine zeby som sa dohodla z lekarkou aby dala do papierov neskorsi datum porodu ...ale tieto veci ma vobec netrapia aj ked je to vela penazi poredsa je dvolezitejsie ze babatko bude a ze bude zdrave ...na prve sme si pekne pockali a mala som brutalne komplikacie takze som Bohu vdacna ze toto sa podarilo na prvy sup a uz je na Nom ak sa nam peniazkymaju vratit tak sa to bude dat nejako vykrit aj z marodkou....teraz to zvladame iba na rodicovskom tak to potom budeme hadam tiez....
@sisna aj ja si myslim ze je to v pohode .. Nasa Eliška bude mat 2,5 a zda sa mi to uz dost ...ona si už sama povie ze jika je babatko ...ked jej poviem ze budeme mat babatko aby sa mala s kym hrat ..stale na seba ukazuje. Moja sestra ma deti presne po roku a ma ich 4 a myslim ze ma tolko isto starosti ako ja s jedným pretoze oni si sami madzi sebou pomahaju. Anie je taka uzkostliva ako ja 😉 Len nech im Boh da zdravie to je najdvolezitejsie...
ahojte, chcem sa aj ja pripojiť.... pôvodne som chcela napísať asi tak pred dvoma týždňami, že my sme sa tiež začali s manželom snažiť - v auguste, ale teraz už kľudne môžem dodať, že už som aj tehotná, taaak sa teším
@aadulik2110 gratulujem!!! Prajem bezproblemove tehotenstvo 🙂
@minusko ďakujem, verím, že bude 🙂
@aadulik2110 ahoj, gratulujeeeem 🙂
ja budem mať ovulku za nejakých 4-7 dní 🙂 som zvedavá toto bude prvý mesiac snaženia sa 😕
ahojte zienky,takze dovolim si pridat sa k Vasej teme...my sme sa tiez zacali prvy mesiac snazit o Davidkovho surodenca,tak uvidime,ako vsetko dopadne..Davidko sa nam podaril necakane na prvy sup,ale to bola asi jedna velka krasna nahodicka ;) teraz som mala poslednu menstruaciu 29.8 a snazili sme sa 5.9, 9.9,12.9.,14.9..ja sa totiz moc nevyznam v ovulacnych dnoch,len som poprosila Google,nech mi vyrata plodne dni a toho sme sa drzali..ja som ale pred menstruaciou kojila do 14 mesiacov a brala antikoncepciu,tak som v podstate mala len tuto jenu menstruaciu,takze ten cyklus este v podstate nemam,ale ked som bola na kontrole u gynekologa,.som vraj v poriadku..dnes rano som sa testovala a nic..tak uvidim,ak by som mala cyklus 28 dni,mala by som dostat menzes teraz v pondelok..tak drzte palceky,ja vam vsetkym drzim samozrejme tiez..ved byt matkou je ten najkrajsi pocit na svete...
@evitaa777 Ahoj,vitame ta 😀 no mi to mame skoro bodobne... ja som mala poslednu ms 31.8 a snazili sme sa 8.9, 11.9, 13.9, 16.9, 19.9..... 🙂 ja by som mala pri 28 dnovom cykle dostat v stredu, ale uvidime niekedy mam aj 30 dnovy.... dnes som bola taka nervozna ze som si sla urobit test, ale bol negativny....tak neviem ci by mohli dve este vyst.... ☹ tiez mam v tych ovulacnych dnoch bordel...

@mimi1111 Keby som to vedela, velmi rada ti to poviem. Ale sama neviem co mam robit. Jedine co mozeme je verit ze sa vsetko na dobre obrati a budem stastne 🙂