icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ludka77
24. sep 2011

@monika837 Ďakujem, prvé sa nám podarilo na prvý šup 🙂 Neboj sa že test nebol pozit. Ja som si robila pri dcérke test 1 deň pred očakávanou MS a bol negatívny a 1 deň po očakávanej (sa nedostavila) a bol pozitívny!

evitaa777
24. sep 2011

@monika837 super,budeme si robit spolu testiky 🙂) ja si skusim este v pondelok urobit,lebo dnes som precitala asi milion prispevkou,takze sanca druhej ciarocky tak este je..aj ked ma asi pred styrmi dnami bolesti podbruska,odvtedy nic..pri davidkovi ma uz bolelo brucho a teraz vobec nic..ja by som sa najradse testovala kazdu hodinu ;) ked sa tak tesim... 🙂

monika837
24. sep 2011

@ludka77 nam trvalo pol roka kym sa nam podarila mala, tak som zvedava ako to bude teraz.... bodaj by si mala pravdu... 😀 ale dalsi uz nerobim az ked sa mi nahodou nedostavy mrska..

monika837
24. sep 2011

@evitaa777 jasne 😀 tak ti budem drzat prty nech si najdes //... 🙂 ja sa tiez tesiiim, nemozem sa dockat... mavam obcas bolest podbruska len neviem ci to nieje uz predmenstruacny syndrom....

evitaa777
24. sep 2011

to som si aj ja myslela pri Davidkovi a take hrube dve ciarky z toho boli,ze az 😀 kedy si budes robit dalsi test?

monika837
24. sep 2011

@evitaa777 dakujem za povzbudenie 😀 kedze by som mala dostat v stredu alebo stvrtok, ak nedostanem tak v piatok... 😀 v pondelok daj vediet ako si dopadla, budem cakat 😀

evitaa777
24. sep 2011

@monika837 urcite napisem 😉

doory
24. sep 2011

@blackswan75 🙂 ďakujem, ano o tretie 😉 Ale tiez na "tajňáša" kvoli reciam. Najlepsia kamaratka to vie a drzi nam palce a ostatny sa mozu strcit, no nie? 🙂 Viem,ze v dnesnej dobe su dolezite peniaze. Nehovorim,ze ich mame vela,ale da sa a som rovnakeho nazoru ako ty.Dolezita je materinska laska,vychova a dobre rodinne zazemie..teplo domova... atd.Ja sa uz teraz neviem drobcata dockat... skoda,ze to nejde hned ☹ ..ale ako sa vravi, na dobre sa oplati cakat...dnes ma aj napadlo,ze mozno naschval ma osud pokusa anatahuje,aby som si bola ista,ci to chcem a áno chcem! tak už stačí a šup sem dve // 😀 Všetkým tu a najma tebe t velmi prajem.Cim skor same // na testoch 😉

rajeca1
24. sep 2011

aj ja chcem // dve 🙂

rajeca1
24. sep 2011

@lienkalienocka ano snazime sa a dufam,ze sa podari

ludka77
24. sep 2011

@monika837 tak veľa štastia a hlavne veľa síl v odolávaní proti túžbe urobiť si test 🙂

esmemia
24. sep 2011

@minusko jej tak gratulujem a prijemne a bezproblemove tehulkovanie prajem
@janka9898 urcite dam,dnes som hodila grafik do temy Grafy BT a tam mi jedna kocka povedala,ze som mala posunutu ovulku a ze ak mi bude teplota dalej klesat,tak do 2-3 dni pride mrska,tak ja sa dnes cely den pozorujem jak sisi a modlim sa aby sa zajtra vratila teplotka aspon na tych 36,9 alebo aspon ostala na tych 36,8 a neklesala....boze ja uz nechcem po tychto troch dnoch zajtra stvrtom dostat mrsku

esmemia
25. sep 2011

@janka9898 No moja,tak teplotka sa drzi na 36,8 a zmerala som si zo srandy ked som sla spat,tak bola 37,ale to sa nerata,to bolo len tak z dlhej chvilky,uz by som merala najradsej kazdu hodinu a testovala snad kazdy den

dajaja
25. sep 2011

tak ja stale meskam. dnes uz 5 den. vcera rano som si robila test a bol negativny, tak neviem. pockam do zajtra a robim dalsi test. boze, to je napatie 🙂

esmemia
25. sep 2011

@dajaja ja neviem co to je toto za cyklus,ked ty si uz tretia co jej meska viac dni a test negativny,bud sme otehotneli kratko pred mrskou a preto neukazuju,alebo sa nam z neviem akeho dovodu posunul cely cyklus...aj @blackswan75 meskala 5 dni a nakoniec dostala a testy mala negativne,mne meska 4 dni a v piatok bol test negativny a tebe meska 5 dni a tiez testy negativne...co to to je???Nevyrobili dake chybne testy??? 😢 😀 😀 😀

lenka112
25. sep 2011

@mimi1111 Ach moja, buď silná . Verím, že sa aj ty budeš čoskoro tešiť z bábätka 🙂

janka9898
25. sep 2011

@esmemia no to je super sprava ja som mala tiez len 36.8 teplotu uvidis zajtra dufam ze nepride uz.-))
a k tym testom uz nemam slov mne neukazoval ani 12dni mo omeskanej menzes a bola som tehu a to bolo tym ze sa mi posunula ovulka o presne jeden tyzden este ze nesexikujeme len cez plodne dni 🙂

esmemia
25. sep 2011

@janka9898 juj tak bodaj by som bola ten isty pripad...my sme tento mesiac snazilkovali zatial 4 krat a to v rozmedziach od 5-7 dni a dnes ideme opat :D...takze ak je zamiesene,tak dorobime este rusicky,nozicky :D

minusko
25. sep 2011

@esmemia moja ja nie som tehotna ☹ Nechcela si gratulovať aadulik2110? Ja som len gratulovala jej .....

janka9898
25. sep 2011

@esmemia ved uvidis a ked pride mrcha netreba vesat hlavu na klinec ja tiez som si povedala ze no boze tak pride mrcha a nech si pride a uz neprisla je to aj o psychike nastastie ja som sa odpsychikovala hned druhy mesiac mozno aj preto sa to podarilo pretoze pri prvom som sa odpsychikovala az po roku a az po tom sa zadarilo boze to je ine slovo ze odpsychikovala ale nevedela somako to najlepsie napisat.-))

esmemia
25. sep 2011

@janka9898 jasne,zenebudem vesat hlavku,ale potesilo by uz aj tento mesiac haha ha ha ...no da sa este napisat,ze odblokovala mysel :D
@minusko Je to mozne moja prepac :D

janka9898
25. sep 2011

@esmemia hej len toto slovo my napadlo ako prve v tej rychlosti a dnes som si navarila paradajkovu omacku s fajnym domacim knedlikom a pecenymi mesovymi gulkami nalozila som si ze idem mnaaam hura dala dve lyzicky a konec tak mi to spravilo v zaludku ze bleee 😒

esmemia
25. sep 2011

@janka9898 a jeje mimi nema chut na taky obediiiik moja,poznam,ked sa slinky zbiehaju n anieco a mimi to nedovoli spapat :D

janka9898
25. sep 2011

@esmemia tak tak ale apson polevku mi dovolilo lebo od rana nic len kava 2v1 tu si neodpustim ale niekedy si dam aj nescu proste ja musiiim mat rano kavicku alebo niekedy aj poobede hlavne v nedelu ked je na nu cas ale inak len rano si dam sak tom i tolko asi neuskodi alebo mimi nie??

monika837
25. sep 2011

@ludka77 dakujem... budem sa snazit... 🙂

esmemia
25. sep 2011

@janka9898 no ja som kavu prestal pit pri prvom mimi celych 9 mesiacov a potom som zacala po narodeni asi tri mesiace capucinom a az potom kavou a co som ja citala,tak kava vraj zvysuje moznost potratu a vo vysokom stadiu predcasny porod...ja teraz uz dlho pijem iba capucino,iba ked ideme na navstevu a nemaju,tak nescu s mliekom,ale ak ostanem tehu,tak sa vzdam aj capucina aj kavy a budem len na vode a cajikoch ako predtym 😉

minusko
25. sep 2011

@esmemia nevadí,možno neskôr zagratuluješ aj mne 🙂

janka9898
25. sep 2011

@esmemia ja som aj pri malom pila kavu ono je to individualne a ja si myslim ze ked zena potrati tak to nieje len tou slabou kavou .-)))
ja tiez pred tehu aj dve za den dnes iba jednu 2v1 alebo slabu nescu jednoducho je to rannajsi moj ritual aspon to dam do seba ked ine nic mimi nechce.-)

esmemia
25. sep 2011

@janka9898 jasne,ze to nie je len tou kavou 😉 ...no v mojom pripade to bola jedina vec ktorej som sa vedela v pohode vzdat,fajcit nefajcim,tak aspon tu kavu som sekla 😀
@minusko snad ano

katussska24
25. sep 2011

baby, tak som zacala druhe balenie femibionu800 a novy cyklus ☹ aj ked to tento mesiac bolo ocakavane...manzel berie druhe ATB 😖 😖 😖 tak neviem ako to bude tento mesiac so snazenim...myslite ze mozeme zacat hned po dobrati?alebo kolko mame cakat?aby nahodou neboli poskodene spermie 🙄