Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
dakujem pekne,to mi poradili v lekarni,takze idem si kupit dalsie 🙂
Koceny, hlavu hore ide sa dalej 😀 ked to nevide tento mesiac tak vyde na dalsi.... 🙂
A vam koceny potichulinky gratulujem k ciarockam.... 😀
baby nezavyslacte na tych testoch este ma nakazite a mm zo mna osedivie ... bo ja ked na nieco chytim maniu tak som nezastavitelna 😝 ... ja zatial netestujem nic... tokonca ma ani nesklbe ked vidim lekaren ze ist si kupit...
... aby sme vas nemuseli poslat na odvikaciu kuru... tu skupinovu terapi... ja som Miska a som zavisla na robeni tehu testov .. heh 🙂... ale nie tesim sa spolu s vami.. a gratulujem k // 🙂
baby držím vám všetkým palce, ja už som mala nerv, že sa nam nedarí, a asi sa nam na dovolenke zadarilo.... nech máte budúci mesiac aj vy 2 //
@jankalac jej dalsia tehulka aj tebe potichucky gratulujem,nech je vsetko v poriadku
@monika837 ja viem,ze treba hlavu hore,ale neviem to pochopit,preco sa ovulka posuva,ved vsetko klapalo ako hodinky a zrazu tento mesiac,ked sme sa snazilkovali viac ako po ine mesiace sa bum posunie vsetko a ani testy nevychadzaju a v strese som rovnako ako po ine mesiace ani menej ani viac
Ahojte snazilky
mozem sa k vam pridat?
Tiez zaciname snazit o druhe babo, tak uvidime ako to dlho to potrva, kedze este nemam mrsku od porodu. 😒
ahojte.. aj my sa snažíme už piaty mesiac.. a stále nič.. ☹ poraďte nejaké osvedčené triky.. aj ja už chcem byť šťastná tehuľka 🙂
Ahojte, tak konecne mozem povedat, ze aj my uz zaciname na tom pracovat 🙂 mam prvy mesiac bez antikoncepcie..vraj sa budeme snazit tak normalne, aby sme na to nemysleli, ale ja uz teraz mam hlavu plnu deti a vsetkeho naokolo a to este mi vsetci tvrdia, ze tamti su tehotni a tymty caka babo.. takze co vam poviem.. proste idealne podmienky :D
babulky a vktorej drogerke sa da zohnat tehu test,lebo chcela som vyskusat aj taky,ale predavacky na mna pozerali,jak keby som z jahody spadla
@oskvarkaa no asi sa budem aj takto nejako riadit 😀

@evitaa777 ale ak si mala menzes dostat len dnes tak si myslim, ze test s citlivostou 25 nestaci, skusila by som ten s citlivostou 10, zaregistruje uz nizsiu koncentraciu hcg v krvi