icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
26. sep 2011

@evitaa777 ale ak si mala menzes dostat len dnes tak si myslim, ze test s citlivostou 25 nestaci, skusila by som ten s citlivostou 10, zaregistruje uz nizsiu koncentraciu hcg v krvi

evitaa777
26. sep 2011

dakujem pekne,to mi poradili v lekarni,takze idem si kupit dalsie 🙂

genialna
26. sep 2011

Tak snaaad bude mat Dominicka surodenca.. 😉 Moj dnesny testik.. 🙂

esmemia
26. sep 2011

@genialna potichucku gratulujem co ja by som dala za takeho ducha na teste

Baby na mna to zas dolieha,aj ked sa snazim mysliet pozitivne...ked su tie testy negativne tak nech uz ta mrska dorazi,aby sme mohli zacat dalis mesiac snazilkovania

genialna
26. sep 2011

@esmemia dakujem.. dufam, ze nie predcasne.. Mrska mi ma prist az zajtra.. No uz dva dni mi je nejako nafigu, tak mi to dnes nedalo a skusila som.. Pockam este nejake dva tyzdne a ak mrska naozaj nepride, pojdem k Dr.. 😉

esmemia
26. sep 2011

@genialna tak drzim palceky aby uz vobec neprisla a vzala si dovolenku :D a urcite isla dovolenkovat ku mne :D

genialna
26. sep 2011

@esmemia a neboj sa.. este nic nie je stratene ani tento mesiac.. Hlavne na to co najmenej mysli.. drzim paste.. 😉

jankalac
26. sep 2011

ahojte aj ja som si robila testik , hadam bude ciarku vidiet

monika837
26. sep 2011

Koceny, hlavu hore ide sa dalej 😀 ked to nevide tento mesiac tak vyde na dalsi.... 🙂

monika837
26. sep 2011

A vam koceny potichulinky gratulujem k ciarockam.... 😀

oskvarkaa
26. sep 2011

baby nezavyslacte na tych testoch este ma nakazite a mm zo mna osedivie ... bo ja ked na nieco chytim maniu tak som nezastavitelna 😝 ... ja zatial netestujem nic... tokonca ma ani nesklbe ked vidim lekaren ze ist si kupit...
... aby sme vas nemuseli poslat na odvikaciu kuru... tu skupinovu terapi... ja som Miska a som zavisla na robeni tehu testov .. heh 🙂... ale nie tesim sa spolu s vami.. a gratulujem k // 🙂

jankalac
26. sep 2011

baby držím vám všetkým palce, ja už som mala nerv, že sa nam nedarí, a asi sa nam na dovolenke zadarilo.... nech máte budúci mesiac aj vy 2 //

esmemia
26. sep 2011

@jankalac jej dalsia tehulka aj tebe potichucky gratulujem,nech je vsetko v poriadku
@monika837 ja viem,ze treba hlavu hore,ale neviem to pochopit,preco sa ovulka posuva,ved vsetko klapalo ako hodinky a zrazu tento mesiac,ked sme sa snazilkovali viac ako po ine mesiace sa bum posunie vsetko a ani testy nevychadzaju a v strese som rovnako ako po ine mesiace ani menej ani viac

jankalac
26. sep 2011

@esmemia dakujem, dúfam ze bude vsetko okej, este som nebola u dr... snad tento tyzden sa tam dostanem a uvidim fazulku na sone 🙂))

esmemia
26. sep 2011

@jankalac 😉 😵

monika837
26. sep 2011

@esmemia a neplanujes zajst k dokymu na krv?

esmemia
26. sep 2011

@monika837 prave som sa rozhodla,ze ak nepride mrska tento tyzden az do nedele,tak v pondelok pojdem

monika837
26. sep 2011

@esmemia no dufam, ze ti nepride a doky bude mat pre teba dobru spravu.... 🙂 kolko ti meska?

magic08
26. sep 2011

Ahojte snazilky
mozem sa k vam pridat?
Tiez zaciname snazit o druhe babo, tak uvidime ako to dlho to potrva, kedze este nemam mrsku od porodu. 😒

lenuska2604
26. sep 2011

ahojte.. aj my sa snažíme už piaty mesiac.. a stále nič.. ☹ poraďte nejaké osvedčené triky.. aj ja už chcem byť šťastná tehuľka 🙂

cicussa21
26. sep 2011

Ahojte, tak konecne mozem povedat, ze aj my uz zaciname na tom pracovat 🙂 mam prvy mesiac bez antikoncepcie..vraj sa budeme snazit tak normalne, aby sme na to nemysleli, ale ja uz teraz mam hlavu plnu deti a vsetkeho naokolo a to este mi vsetci tvrdia, ze tamti su tehotni a tymty caka babo.. takze co vam poviem.. proste idealne podmienky :D

lejduska
26. sep 2011

@evitaa777 , citala som tvoj prispevok, daj potom vediet ako si dopadla..mne tiez meskaju od stvrtka a dnesny test negat..uvidime 😒

lenka112
26. sep 2011

@mimi1111 To aj ja . Ale nesmieme sa vzdávať, musíme mysliet pozitivne 🙂

esmemia
26. sep 2011

@monika837 5 dni

esmemia
26. sep 2011

babulky a vktorej drogerke sa da zohnat tehu test,lebo chcela som vyskusat aj taky,ale predavacky na mna pozerali,jak keby som z jahody spadla

katussska24
26. sep 2011

@oskvarkaa no asi sa budem aj takto nejako riadit 😀

doory
26. sep 2011

@genialna
@jankalac Dievčatá mooooc moooc gratulujem k dvom //!!! 😀 nech sa fazulkam dari a krasne rastu 😉

mimi1111
26. sep 2011

@lenka112 my sme sa uz zacali snazit lekar povedal ze mi urobi vysetrenia preco sa mi to stalo 2krat a dnes mi oznamil ze pockame 2-3 cykly skoro ma porazilo mam taky pocit ze kasle na mna

dajaja
26. sep 2011

@genialna
@jankalac gratulujem 🙂 nech sa vam dari

dajaja
26. sep 2011

@esmemia ja som si raz kupila v dm-ku a aj v 101 som videla, ze maju