Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis hmmm ale to znie zaujimavo ... dufam ze aj mna nieco take postihne a ze to budem brat tak easy ako ty lebo minuli mesiac som to nezvladla a kazdy miny priznak uz bol... :D... ale mi tento mesiac asi zase nic lebo cez ovu (ale bola len odhadnuta) sme mali ine zaujmi a asi to tak aj dopadne... nevadi o mesiac sa posnazime... asi budem musiet zrusit vestky svoje planovane akcie a vsetky svoje volnocasove konicky aby sme mali na seba viac casu ... hehe lebo takto je to ako loteria z jednym zrebom 😝
Ste tu nejaké odborníčky? Včera a dnes cítim, že by som mohla mať práve ovulku a s manželom sme sa naposledy snažili v nedeľu 🙂 Mohlo by to vyjsť alebo skôr nie? Čo môžem čakať? Som nervózna a netrpezlivá a veľmi ma to samú hnevá, ale nemôžem si pomôcť 🙂
@zasha tak to je ohromny pristup 😨 a ze lekarka! 😀 ja som mala akne dlhe roky a skusali na mne vsetko nove co sa objavilo na trhu 😠 po niekolkych rokoch moju lekarku v kosiciach napadlo poslat ma do nemocnice na kozne kde mi urobili rozne vysetrenia, no zistili len nizku hladinu zeleza v krvi. no pobudla som tam asi 10 dni a tvar mi natierali nejakou ciernou mastou, ktora mi velmi pomohla. po takomto osetreni som viac ako rok mala pokoj a mala som krasnu cistu plet. ale nakoniec mi definitivne pomohla antikoncepcia, vyrazky hned zmyzli a uz sa nevratili 🙂 a to som mala poriadne silne akne!
no a citala som, ze niektorym babam sa pocas tehotenstva plat zlepsi 🙂 je to individualne, mozno tebe to aj pomoze 😉
@oskvarkaa no vies, nakoniec som to ten kazdy druhy den nezvladala, bola som prilis unavena a tak to zostalo na tom kazdom tretom. ale tieto kvazi priznaky mi pridu prilis vcasne, citim si aj podbrusko ale mozno som len predavkovana spermiami 😀 to bol len pokus o vtip 😅 teoreticky som uz po ovulke ale tak pokracujeme v snazeni sa, ved clovek nikdy nevie.... 😉 ved pockaj, mozno sa prekvapis 😉 hlavne ak nemas uplne presne odsledovane kedy mas ovulku. ale hlavne si to uzivajte, mozno ani nebudes vediet ako a zrazu budes tehotna 😎
@orchis no to dufam mi sme isli kazdy druhy ale akurat cez ovu sme jeden raz vynechali takze na stvrty no a vcera mal byt zase druhy od posledneho ale zaspali sme ako macata lebo si za den naplanujeme tolko veci ze uz mam po celom dni chut jedine spat ako zabita.. hehe... a drahy je na tom podobne... tak preto vravim ze si docasne musim zrusit volnocasove aktivity vykendove vylety a ine divociny ako tenis plavanie a ine vylomeniny :D:D lebo zacinam mat pocit ze nemame na seba cas :D:D...
@orchis akoze chudokrvna som, a zelezo beriem... a co sa tyka hak, brala som ju 4 roky, a teraz rok nie lebo som chcela telo ocistit a teraz sa snazime otehulit ... a radsej nechcem brat tie hnusoby skodlive, chcem sa inak poliecit :( a z coho bol ten cierny maglajz? co to bolo za masku? zlepsi sa plet v tehu? tak az take stastie zeby som mala?? 😀 to sa mi nezda.. prve prekvapco bude ak vobec otehu 😔 inak, lezat v nemocke pre akne? fuuuha. a teraz predpokl. ze neberies hak, ked sa snazite, teraz je to ako s tvojou pletou?
@oskvarkaa no ja som to urobila podobne, zrusila som vsetko co nie je momentalne dolezite, lebo problem so snazilkovani vecer mam ja a nie priatel. aj takto niekedy mi hrozi, ze v polovici zaspim 😀 kazdy vecer som si chodievala este zacvicit ale teraz som si povedala, ze nejaky ten mesiac dva vydrzim bez toho 😉
a co sa tyka vasho snazilkovania, ved mozno tam bola nejaka spermia bojovnicka, ktora si na to vajicko pockala 😉 treba pockat do mrsky a uvidime 😎
@zasha ja som hak brala 2 roky potom ma z neho kazdy den bolela hlava a tak som to vysadila. hak neberiem uz 4 roky a plet zostala cista 🙂 no pozrela som si to v kartoteke (mam ju u seba) bola to nejaka resorcinova pasta.
ale pocula som, ze uz to davaju aj na predpis v lekarni, tak sa skus poinformovat. no ale je mozne, ze by stacilo len otehotniet a plet by sa ti vycistila 😉
@zasha takze ked si brala hak tak plet si mala cistu?robili ti hormonalny profil?mozno tam je ten problem zasity 😉 ja osobne som namala dobre skusenosti s tymi roznymi pripravkami a vodickami, vysusilo povrch ale nic to neliecilo. liecili ma takymito vecickami skoro 10 rokov a nic.
dnes mi piaty den meska, test som si este nerobila, este chcem par dni pockat. no dnes mam pocit akoby ma zacalo pobolievat brucho, ako ked dostavam. dufam, ze su to len moje haluze a nedostanem 😒 dnes som este aj nejak negativne naladena, sa mi nechce sediet v praci ani nic ☹
@orchis hormonalny profil mi asi nerobili, z coho sa to, z krvi? len ma poslala po dalsich lekaroch, ku gastoenterologovi ci nemam helicobaktera, a medzi zuby precedila ze mam v krvi pozit. boreliozu, tak som sa z toho vystrasila, ze som sa ani neopytala co dalej, ci sa to lieci alebo co a ona mi k tomu nic nepovedala.. ti vravim, tak ma sundala ze som sa bala aj opytat ... ale nabuduce jej to vratim vsetko spat 😝
baby, to vam casto takto meska mrcha? alebo len teraz ked sa snazite tak ako naschval sa to stane? lebo mne este nikdy nemeskala, ked som vo velkom strese tak sa mi cyklus moze skratit aj o tyzden, teda mrcha dojde skor.no dufam, ze si prave teraz moje telo nebude so mnou takto zahravat, ved to by bolo na zblaznenie 😨
@orchis mne minuly mesiac prisla o 3 dni skorej asi z tolkeho snazenia.. som usudia... ale predtym aj prvy mesiac snazenia normalne +- 1 den... tak uvidim co bude tento mesiac... ale tak je aj to snazilkovanie napor na organizmus niekomu sa prida aj stres z ocakavania ci sa zadarilo ci nie a hned mas vykivy podla mna sa to moze stat...
ahojte kocky, tak som bola presvedcena, ze sa zadarilo a vcera mi prisla ms, uplne pomylene mam to moje telo....par kvapiek krvi pri ovulke, potom 21 dc hnede spinenie, potom meskal menzes par dni, od ovulky tlaky v podbrusku, hrozna unava, pomaly som si podavala klucku na wcku ako som casto chodila, bazalka bola stale okolo 37, krutila sa mi hlava, mdloby a na teste som mala takeho slabulinkeho ducha, to som si myslela, ze mamatest duchov nerobi 😀 a teraz mam ms druhy den a nejak nezosilnieva, no asi este raz testnem po ms, len kvoli tomu, ze mam ist na rontgen k zubarovi, pre istotu. A potom sa snazime az v novembri, dame si chvilku pauzu 😉 nech mam krasny vianocny darcek 😉 gratulujem novym tehulkam 😉
no tak potom tie nepravidelnosti v cykloch nie su az take strasne ako sa mi spociatku zdalo 😉
@orchis duch sa moze objavit, ale na takych testoch skor ako su rapi clear, mamatest vraj neklame, je jednym z najkvalitnejsich, vsak uvidime, uz som zmierena s tym, ze to vyjde nabuduce, ale chcem si byt ista, kvoli tomu rontgenu, nech si to potom nevycitam, ak by nahodou motyka vystrelila 😉
Ahojte zienky 🙂 ms cakam okolo 1.10, mam nepravidelny cyklus (32-35) uz 2 dni ma pobolieva podbrusko.... bolieva ma v den ked mam dostat ms... pred tym som pisala ze ju cakam okolo stredy ale to som si zle pozrela 😀
Zeby sa tak skoro dostavila, no uvidime... ja uz tym cyklom nerozumiem 🙂
@katkav no myslim, ze aj slaba ciarocka znamena pritomnost hcg v moci. tie testy su citlive len na hcg takze by s nicim inym nemali zreagovat. ak aj potom dojde klasicka mrcha tak podla mna sa jedna o neudrzanie plodu. este som pocula, ze aj cysta moze oklamat test, teda sposobit, ze bude pozitivny. no zaroven je vela pripadov kedy uz tehotne baby mali este stale mrchu na zaciatku tehotenstva. no tolko variacii 😕 treba si vybrat tu najprijemnejsiu 😎 ale aj keby ze to nevyslo tak mm sa urcite potesi dalsiemu mesiacu intenzivneho snazilkovania sa, vsak? 😀

@doory ahoj, ty chodis ku ktoremu, a kde? ja som tiez z ba a mam zenu lekarku, zatial taka neosobna sa mi zda, ale uvidim co bude dalej, ked som jej povedala ze sa snazime, usmiala sa a zelala zadarenie, uvidim aky postoj zaujme ked by nam to vyslo, alebo ak budeme musiet riesit problemy, ci bude mat zaujem, ochotu, ci bude komunikovat... a tak. si predstavte ze som teraz bola u koznej lekarky s akne, lebo mam 25 a lezie mi to uz na nervy, tak sedela odo mna na 1,5metra, ani sa blizsie nepozrela, ani nedotkla, a ked som vravela ze sa mi to vyhadzuje a zapaluje a na tych istych miestach, skocila mi do reci, ze: "bez opisu! na to nie som zvedava". chapete? si neviem predstavit keby ze ide o vaznejsi problem, ako by chcela zistit od pacienta stav choroby, alebo bolesti, ved ona musi vypocut aj pacienta, a jeho opisanie tazkosti ktore ma, ved to ako chce zistit, telepaticky?????? 😠 stara raketa, nemam rada take "strasne mudre" osoby, dala mi nejake sproste vodicky... to mi akurat tak pomoze! pojdem do ulk a tam mi aj plet osetria, ocistia a tak. ved tato mi k tomu nic viac ani nepovedala, len ma rozhodila a znechutila... :( a to som si myslela, ze kozna lekarka, odbornicka... prd makovy. no a som zvedava ako sa mi plet zmeni ak by sme sa otehulili... to mozem ocakavat len zhorsenie, co? 🙄