icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
28. sep 2011

@zasha no to je jasne,ze som stastna,ze mam Stellinku,je to ten najvacsi a navytuzenejsi uzlicek aky som kedy mala,to ze chcem druhe babo je koli tomu aby sme mali este jeden taky maly uzlicek a aby nebol velky vekovy rozdiel medzi nimi :D...no teraz ma od vcera zamestnavaju dve babulky,nakolko strazim 21 mesacnu dcerku kamoske,tak som rada,ked si vecer lahnem a myslim iba na to,ze rano nesmiem zaspat a aky program im urobit,taka snazilkovani epojde volnym prudom popri tom

martinka15
28. sep 2011

Ahojte babenky, please, ste tu nejaké odborníčky? Včera a dnes cítim, že by som mohla mať práve ovulku a s manželom sme sa naposledy snažili v nedeľu Mohlo by to vyjsť alebo skôr nie? Čo môžem čakať? Som nervózna a netrpezlivá a veľmi ma to samú hnevá, ale nemôžem si pomôcť 🙂

oskvarkaa
28. sep 2011

@martinka15 mohlo teoreticky ale dost mala sanca... (ja som na tom rovnako tento mesiac...)

cicussa21
28. sep 2011

@zasha
@oskvarkaa takze femibion kupeny a tabletka spapana.. 🙂 a ovulka mi dnes zacina, to citim na vytoku, takze necakam na ziadny vikend a dnes snazilkujeme.. nikdy neviem..a ak tam nahodou najaka spermoska zostane dlhsie a uchyti sa, budem len rada :D ale na taku nahodou, ze by sa nam zadarilo hned na prvvykrat si nefandim :p ale pocit je pekny.. ze stat sa moze ;)

doory
28. sep 2011

@zasha no to bola dobrá "múúúúúú" .Jasne taketo strasne damy su velice "mudre". Niektore su velmi zatrpknute ked tam pride mladis apacintka..ale skoda reci..treba okamzite zmenit a basta...nema vyznam minat svj drahocenny cas na takuto "doktorku". Ja chodim do Probisou k dr. Smolikovi, no prave v tento mesiac ho vymenil dr. Luzinsky. Je to sranda,lebo to bol moj vobec prvy gynekolog. On zacinal pracovat a ja som bola este panna no uz som mala 40mm cystu na vajecniku...ved preco nie, hned v 14tich ☹ ale pomohol mi uz vtedy. Teraz by mal mat skusenosti. Tak uvidim. Idem k nemu o dva tyzdne potom napisem. Inak mam toot centrum rada,lebo maju plne vybavenu ambulanciu a tak som vzdy ako tehulka maly kazdu poradnu UZV a videla babeno😉

martinka15
28. sep 2011

@oskvarkaa No díky 🙂 Ale tak, čo čakám, nie? Nemôžem chcieť zázraky takto hneď na začiatku...i keď manžel sa so mnou háda, že on je iný borec a že ono to tam na 100 percent je 🙂 Aspoň mu trošku znížim sebavedomie, keď príde najbližšia mrcha 🙂

orchis
28. sep 2011
doory
28. sep 2011

@martinka15 toto poznám, takeho borca mam aj ja doma 😀 Ono obcas nezaskodi otvorit oci 😉 ale inak.. drzím palce nech to vyjde!!! 😉

oskvarkaa
28. sep 2011

@martinka15 hej hej ja mam presne takeho isteho borca.. a uz 3 mesiace nic ... heh... asi to budu nejaky stary znamy :D:D

orchis
28. sep 2011

baby, mna dneska poobede poriadne zacala boliet prava cast podbruska, ale take silne tlaky ako v prvy den mrchy 😒 a to som len asi v polke cyklu! prsia ma este stale bolia. nechce sa mi verit, ze by som si to ja mohla nejako psychikou privolat, ved ja som este len v obdobi snazilkovania a nie uz cakania na vysledok! 😨

martinka15
28. sep 2011

@doory Jeeej, vidím, že to oni sú viacerí takí 🙂 A keby to náhodou vyšlo, bolo by to pre mňa obr a krásné prekvapenie 🙂 Budem čakať a zároveň pokračovať v snažilkovaní.....🙂 Držím prsty i ja Tebe🙂

martinka15
28. sep 2011

@oskvarkaa Myslíš, že to len naši dvaja sú takí? Podľa je to v každom chlapovi.....myslia si, že nemôžu nikdy sklamať a vždy robia všetko na 100% 🙂

orchis
28. sep 2011

no este aby som nevyzerala ako uplne blba 😉 ja viem, ze by to mohlo vyzerat ako ovulka ale ja by som mohla prisahat, ze som ju mala toho 24-teho. okrem toho, ja nikdy nemavam v obdobi ovulacie ziadne co i len male bolesti. ale co ja uz viem, nebudem jedina, ktora sa pocas snazilkovania vo svojom tele uz vobec nevyzna 😎 mozno prave tym intenzivnym snazilkovanim sa mi meni aj priebeh cyklu 😕 co vy na to? predsalen vacsina z vas je v tomto omnoho skusenejsia nez ja 🙂

blackswan75
28. sep 2011

@martinka15 akor nie, spermie preziju 48 hodin ☹ o

doory
28. sep 2011

@orchis mne to skor cele prijde..teda ta troska krvi ako uhniezzdovanie..aj s tymi pocitmi v podbrusku.. 😉 drzim palce🙂

doory
28. sep 2011

@martinka15 🙂 aj ja dakujem. 😉

doory
28. sep 2011

@blackswan75 no dámy..to nieje také iste..splodenie je zazrak..darmo sa snazime..pride ked to necakame.. jedna babulka na inom fore pocala tak,ze mali tulkanie 5dni pred ovu. presne to vedela,lebo manzel cestoval,alebo tak a proste vyslo to.. takze niekedy tie potvorky preziju aj to co by uz nemali. Napr. ja viem 100% ze sme druhe pocali v den ked som mala dostat. Tiez bol dlho mimo a okrem toho to este aj na UZV sedelo... a pritom ovulku som mala aj v strede cyklu.. no vravim..."je to zazrak!" 🙂

orchis
28. sep 2011

@doory dakujem 😉 nebola by som proti, ale pride mi to prilis skoro 😕 ved uhniezdovanie by malo prebiehat najskor asi 5 dni od oplodnenia, nie? ale uvidim ako sa to bude vyvijat nasledujuce dni 🙂

katussska24
28. sep 2011

@nena13 az mesiac? ale akym sposobom nekvalitne? lebo som sa docitala ze antibiotika by mali ovplvnit plodnost muza a pohblivost spermii...teda ze riziko tento mesiac by bolo ze neotehoniem...

orchis
28. sep 2011

@katussska24 no ja by som tiez pockala. ja velka pravdepodobnost toho, ze ani neotehotnies ale ak by si aj ano, je mozne aj to, ze spermia by bola nekvalitna a mohla by si neskor potratit alebo by mohli nastat nejake vyvojove chyby. ved ten mesiac zase nie je az tak vela 😉 a stoji vam za to pockat, nie?zrelaxujte sa, oddychnite si hlavne po psychickej stranke a zacnete s novymi silami 😎

nena13
28. sep 2011

@katussska24 Otehotnieť by si mohla ,ale plodík by sa potom mohol (aj nemusel) zle vyvíjať-je tam riziko.Môj mal teplotu,bral antibiotiká a aj napriek tomu som otehotnela-potom som potratila-ale myslím,že to nebolo tou chorobou-aspon mysím(aj ked vylúčiť sa to nedá.U mna to skor bolo silnejšou zrážanlivosťou krvi-ale to tiež nemám potvrdené...takže všetko beriem do úvahy-je to len rada...určite by som neriskovala...ale to už musíš ty zvážiť-možno sa len moc pozorujem🙂

nena13
28. sep 2011

@orchis ˇuplne stačí aj každý 2-3 deň si pošpásovať s polovičkou 😀 Len ak veľmi chcete bábatko tak naozaj nevynechať ani raz tie 3 dni či je chuť ,či nie-treba si urobiť 😀 😀 😀 Lebo spermie vydržia minim. 2 dni-ževraj ak su kvalitné tak aj 5 dní_ale na to by som sa nespoliehala-tie 3 dni sa aj manžel dá dokopy (lepšie jeho spermie) a stačí to ,ale skúšala by som hneď po menzese, pre prípad-ja viem ,že sa mi to hovorí,ale mne sa tak zadarilo(klop,klop)🙂

katussska24
28. sep 2011

@orchis
@nena13 baby, vobec ste ma nepotesili.... ☹ ale dakujem za rady, aspon sa ako tak mozem orientovat....citala som radu od jedneho lekara, ze netreba nejak extremne vela cakat, alepockat treba. ale ze sa netreba bat, ze priroda je mudra a vyberie si....no ale nechcem riskovat 😨

nena13
28. sep 2011

@kata13 To by mohol byť dobrý signál🙂

nena13
28. sep 2011

@katkav A nemohla si byť tehotná....len....Veď tie príznaky a všetko...či to je menštruácia....

katkav
28. sep 2011

@nena13 no ak sa v mojom tele aj nieco dialo, tak uz dalej to asi pokracovat nechcelo....mam menzes, ale poobede uz zo mna isli kusy, ved aj v novembri sa nam bude dobre tulit...dva mesiace si dame len nacvik na necisto 😀 , mm asi dostane nejake antibiotika, tak pockame na zdravsie spermijky 😉

nena13
28. sep 2011

@martinka15 súhlasím s oškvarkou-ak by mal manžel silné spermie tak ano, ale väčšinou-priemerne vydržia okolo 3 dní

orchis
28. sep 2011

@nena13 ved my sme sa aj dali do toho hned po mrche 😉 neboj, priatel ten problem nema aj niekolkokrat do dna ak by sme mali cas, to skor ja som uz vecer veeeelmi unavena, ale premozem sa 😅 od mrchy sme keksikovali 😀 kazde tri dni a vlastne este pokracujeme, tak uvidime ako to dopadne 🙂

nena13
28. sep 2011

@katussska24 Veď práve,že príroda si vyberie ....Prežívať sklamanie a smútok-radšej by som počkala...

nena13
28. sep 2011

@katkav JUj ,tak som sa sTebou tešila, ale ako hovoríš...Nič sa nedeje, základ ,že je chuť🙂Budem Ti držať pršteky🙂