icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
29. sep 2011

@kata13 mas test, ktory sa ma robit vecer?

martinka15
29. sep 2011

@cicussa21 Mňa asi nie? Obdiv bol pre kata13, nie? 🙂

meatfly24
29. sep 2011

@kata13 ja by som pockala radsej do rana nech mas istotu v rannom moci je najviac koncentrovane hcg 🙂 ked si doteraz vydrzala tak vydrz este trosku a rano nam posles foto s dvomi carami 🙂

kata13
29. sep 2011

mate pravdu pockam do rana 🙂 ale uz som strasne zvedava 😀

oskvarkaa
29. sep 2011

baby aj ja chcem... som sice rada ze tento mesiac sa mi normalne uplne dari sa nesledovat nemysliet na to a neprehanat vseko co sa len toci okolo mimi.... som spokojna ale zaroven mam vycitky ze sa koli tomu malo snazime a zase z toho nic nebude tento mesiac ... 😠 na stare kolena bude zo mna este schyzac.. no uz len to mi bolo treba.. 😕

dajaja
29. sep 2011

no tak ja som to dnes po 7 dnoch meskania dostala. Skoda, ale nevadi, viacmenej som s tym pocitala. Ved sme sa snazili "az" jedenkrat, aj ked to bolo podla mojho odhadu pri ovulke. Chcela by som sa vas spytat, ako je to s tym snazenim, ked je teraz mm chory? Nie je to nic vazne, len je prechladnuty, nic neberie a on sa vacsinou vylieci z takychto veci za 3 dni. Kym mne skonci mrska uz bude isto fit 🙂 Myslite, ze mozme ist bez obav tento mesiac na to?

dajaja
29. sep 2011

@kata13 aj ja obdivujem tvoju trpezlivost. ja som si za tych 7 dni meskania stihla spravit 3 testy 🙂 Ale aj ja nabuduce budem testovat az neskor, lebo ta jedna ciarka je velke sklamanie a zazivat to zbytocne casto, to nezlepsi naladu.. Velmi ti drzim palce, nech mas zajtra rano 2 ciarky.

genialna
29. sep 2011

@nena13 mne pri prvom tehu z nicoho nic tiez prestala chutit kava.. Ani len vo sne by ma nenapadlo, ze to moze byt z tehu.. 😀 Pritom dovtedy som si rano bez kavy ani predstavit nevedela.. 😀 O par dni som isla k Dr.. a on ze tehu.. 🙂 ked som si to spatne premietla, bolo to presne odvtedy ako sa zadarilo.. 😉

kata13
29. sep 2011

@dajaja ved presne toho sa aj ja obavam, ze ako teba aj mna prekvapi po nejakych 7 dnoch. no verim, ze nie. ja pre istotu nemam ziadny test doma, lebo keby som mala tak ich mam asi tiez zopar uz za sebou, to by som urcite nevydrzala 😀
inak vcera som sa rozpravala s kamoskou, ktora sa snazia uz tri roky, mozno aj viac, no stale nic. podarilo sa jej konecne minuly rok v novembri, no potratila a teraz sa snazia opat. ale hovorila, ze cely cas sa snazia co najviac za mesiac a prave vtedy ked otehtotnela tak to skusali za cely mesiac len raz a prave to sa zadarilo.

monika837
29. sep 2011

@evitaa777 Ahoj, tak ako, // ciarocka uz zosilnela? 🙂

evitaa777
29. sep 2011

ahojte,takze cakala som,ze si dnes spravim dalsi testik a napisem Vam a myslim si,ze sa uz mozem tesit,nie? 😀 aspon trosku,kym mi to potvrdi lekar...

orchis
29. sep 2011

@evitaa777 tak to aaaaaano 😵 velmi pekne ti silnie 😉

monika837
29. sep 2011

@evitaa777 jasne ze sa mozes tesit 😀 krasne // ciarocky... 🙂 gratulujeeeem a prajem vela zdravicka a krasne tehulkovanie 😀

evitaa777
29. sep 2011

@monika837 dakujem pekne...aj Tebe a aj ostatnym maminkam prajem,aby cim skor fotili ich ciarocky 🙂

monika837
29. sep 2011

@evitaa777 Dakujem 🙂 a tiez to prajem aj ostatnym maminkam... 😀

orchis
29. sep 2011

no ja som uz dneska celkom v pohode oproti vcerajsku. vcera to boli teda poriadne tlaky v podbrusku,velmi neprijemne, ale uz okolo desiatej vecer to polavilo. dneska ma este trosku pobolievaju prsia a rano som mala troska krvi na toaletaku 😒 ked si uz myslim, ze svoje telo celkom dobre poznam tak ma takto prekvapi 😠 ovulacia to nebola lebo to by tam mal byt aj nejaky ten bielkovy hlien a ja nemam skoro ziaden vytok. teda urcite nie ovulacny. podbrusko si este trosku citim, ale to je uz len obcas take jemna bolest, ze to si poviem, ze si to domyslam 😀 normalne, ze je to vzrusujuce, teda aspon posledne tri dni 😎

monika837
29. sep 2011

@orchis mna uz 3 den pobolieva podbrusko, dnes je to uz slabsie.... ms cakam az od 1.10 tak neviem co to 😀 a ovulka to urcite nebola.... 🙂

orchis
29. sep 2011

@monika837 no tak potom u teba to vyzera ako ucebnicova implementacia vajicka do maternice 😉 ale ja mrchu cakam az okolo 11.10! tak preto som uplne pomylena 😨 ale ako som povedala, celkom ma bavi to ako mi telo na kazdy den pripravi vzdy nejake prekvapenia 😀

monika837
29. sep 2011

@orchis tak uvidime za par dni co z toho vide 😀 no a nech je to prekvapenie den co den krajsie 😉

dajaja
29. sep 2011

@evitaa777 jeej, krasne ciarky, myslim ze sa mozes tesit. drzim palceky 🙂

dajaja
29. sep 2011

@orchis aj so mou si telo robi co chce. menstruacne bolesti bez menstruacie a potom po 7 dnoch meskania menstruacia bez bolesti.. 🙂

evitaa777
29. sep 2011

@orchis mna napriklad asi tyzden a pol pred terminom MS pichalo tak strasne na pravej strane podbruska,hlavne pri chodzi,ze som s malym sedela na lavicke a nevladala sa ani pohnut,myslela som,ze slepak,ale vecer to ustalo..neviem,co to bolo...

evitaa777
29. sep 2011

@dajaja dakujem aj ja Tebe 🙂

esmemia
29. sep 2011

@evitaa777 pekne ciarocky moja,prijemne tehulkovanie a gratulujem 😉

evitaa777
29. sep 2011

@esmemia dakujeeeeeeeeeeeem 🙂

orchis
29. sep 2011

@evitaa777 ved prave aj ja som vcera bola doma a tak som poobede lezala, lebo pri chodeni a sedeni sa mi to zdalo intenzivnejsie. slepak to nebude, lebo to boli presne take iste tlaky ako v prvy den mrchy len trosku intenzivnejsie.

evitaa777
29. sep 2011

tak to sa nam asi vajko ozyvalo 🙂

orchis
29. sep 2011

no baby, tak krvacam viacej nez by bolo normalne pri uhniezdovani 😨 je to skor ako na zaciatku ms.ale tu mam dostat az o takmer 2 tyzdne! 😕

kata13
29. sep 2011

@evitaa777 gratulujeem a drzim palceky 😉

evitaa777
29. sep 2011

@kata13 dakujem 🙂