icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

cicussa21
29. sep 2011

@evitaa777 parada, gratulem 🙂

zasha
29. sep 2011

@oskvarkaa na stare kolena? 😀 kolko mas rokov

blackswan75
29. sep 2011

@evitaa777 blahozelam maminka 🙂 krasna ruzova kolajnica 🙂

evitaa777
29. sep 2011

@cicussa21

@blackswan75
Dakujem velmi pekne 🙂

fide
29. sep 2011

ahojte prosim vas mate skusenosti s jemným spinenim na zaciatku tehu???nie je to nic strasne teda ak to nezosilnie a ani intenzivne...zopar kvapiek...ale brusinko ma dnes boli omnoho inac ako normalne v tehotenstve....pri Eliske mi predpisala Dr. Duphaston kedze som mala podobne problemy. Myslite si ze by som si mohla dat ked ho mam doma??? V 5+3 tt mi ani tehu neurci ked tam dojdem ci????dakujem za radu ..nechcem sa plasit ale moc chcem svoje babatko...

nena13
29. sep 2011

@fide mne sa stalo to iste prave dnes,volala som gyn.mam zatra hned prísť,pošle ma na sono,takmer nič to nie len krémové,ale kedže som už 2 x potratila mám nenormálny strach...

nena13
29. sep 2011

@janka9898 Jani,ja som začala tak kremovo špiniť,som z toho uplne na nervy,ženská mi kázala ráno urýchlene prísť,ja mám taky strach....Mysli na mna

cajova_lienka
29. sep 2011

@martinka15 ahoj, ak naozaj nastla teraz ovu je mozne aby si zostala tehu - a pravdepodobne by to bolo dievčatko. spermie nesuce geneticku informaciu zeny su schopne prezit v tele zeny do 10dni - ale su pomalsie. chlapcekovia zvladnu prezit tak 2-3dni ale su zase rychlejsie spermie. takze cim blizsie si pocas sexu k ovulacii mas vacsiu pravdepodobnost na synceka.

martinka15
29. sep 2011

@cajova_lienka Fuuuu, tak presne takéto povzbudenie som čakala 🙂 Neprestanem dúfať, kým nepríde mrcha 🙂 Mooooc ďakujeeeem🙂

cajova_lienka
29. sep 2011

@martinka15 neni zac 🙂 preto sa inak niektorym zenam stava ze otehotneju aj ked sexuju pocas mrchy 🙂 ked maju skoru ovu tak ako ja napr okolo 10-12 dna cyklu a mrchu mam 6-7 dni tak si spermie pockaju 🙂 kamoska ma tak dve krasne dcerky 🙂 ja som sa chcela poistit ze co ak nahodou nevyslo a hla je z toho Luky 😉

martinka15
29. sep 2011

@nena13 Hlavne mysli pozitívne a dávaj si pozor....bábo vycíti, keď mama stresuje a je smutná 🙂 Hlavu hore, všetko bude OK 🙂

fide
29. sep 2011

@nena13 budem na teba mysliet....a prosim ta v ktorom si tyzdni??? myslis ze mozem uz aj ja kontaktovat svoju Dr???

katkav
29. sep 2011

@nena13 mne povedala sestricka na gynde, ked som bola tehotna s malym, ze akekolvek spinenie, je treba pozriet, takze ak nebude lekar po ruke, tak mam ist okamzite na pohotovost....radsej ist 100x zbytocne ako raz neist...ja by som na tvojom mieste skocila na pohotovost, ved ked si tehotna, mas prednost, nemusis ani cakat, zaklopes a pojdes dnu, ako tehotna mas prednost, ostatni nemozu ani slovo povedat. Ja som bola na pohotovosti asi 3x pocas tehu, vzdy v case ms som mala par kvapiek krvi, ale nechcela som nic zanedbat, v 30 tt si ma nechali na pozorovanie v nemocnici...prve spinenie som mala v 9 tt, to som prisla s velkym revom k lekarovi a on, ze je vsetko v poriadku, predpisal mi duphaston a klud. Neboj, vsetko bude v poriadku, ale ja by som asi necakala az do rana.

janka9898
29. sep 2011

@nena13 neni neboj vsetko bude v poriadku ja som dnes bola u dr lebo som potrebovala nieco v meste vybavit a isla som okolo tak som tam zbehla on neobjednava na cas ani na den iba povie o tri tyzdne a idem ked chces atak som sla a uz bolo vidiet babo aj srdiecko tak sa tesim strasne
a neboj sa je to normalne ked je to kremove hlavne klud a zajtra daj vediet a keby nieco tak kludne napis do ip

janka9898
29. sep 2011

@janka9898 a ako vravi katkav ani ja by som necakala preistotu chod na tu pohotovost za to nic nedas a mozno uz potom bude neskoro tak neboj sa a nestresuj sa

janka9898
29. sep 2011

@nena13 a ako vravi katkav ani ja by som necakala preistotu chod na tu pohotovost za to nic nedas a mozno uz potom bude neskoro tak neboj sa a nestresuj sa

esmemia
29. sep 2011

@nena13 aj ja by som sla na pohotovost a skus mysliet pozitivne,negativne mylsenie by to mohlo len zhorsit,drzkaj sa budem na teba mysliet

anastacia242
29. sep 2011

@evitaa777 jeeeej 😲 😲 😲 😀 😀 😀 😀 😀 , gratulujem aj ja... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dufam, ze sa casom vsetky takto pekne dočkáme...:

blackswan75
29. sep 2011

@fide ak ho mas doma tak si daj a aj tak by som sla k dr, aj ja som to mala pri druhej dferke duphastoj ti neuskodi. Len pomoze k udrzaniu plodu. Drzim palceky

oskvarkaa
30. sep 2011

@zasha :D... 28 🙂 to bol for ;)... zatial sa necitim stara... jeden spoluziak mi vzdy vravel ze vyzeram na 12 a spravam sa na 10 :D... takze mozno aj preto ... hehe..

mimi1111
30. sep 2011

@lenka112 ahoj uz som sa trosku spametala s toho vsetkeho ani sa tak moc nesustredim nato ze chcem byt tehotna mala som ine tarosty teraz takze som tak nemyslela co sa stalo.a ti ako sa citis??

mimi1111
30. sep 2011

@orchis dakujem a ako sa mas??nieco nove,? 😉

genialna
30. sep 2011

@evitaa777 gratulujeeeem... 🙂 kedy planujes ist k Dr?

genialna
30. sep 2011

@janka9898 takze uz aj srdiecko... supeer.. 😀 Tak to uz s kludnym srdieckom mozes do celeho sveta zakricat "ja budem maminka na druhuuu" 😀 V ktorom si tyzdni?

orchis
30. sep 2011

@fide
@nena13 baby, drzim palce nech je vsetko v poriadku

orchis
30. sep 2011

@mimi1111 no vcera som trosku krvacala, ale skutocne len ako ked sa mrcha rozbieha no a vecer a dneska rano uz len taky hnedy vytok. prsia ma bolia omnoho menej ako v stredu, v stredu sa ich priatel ani dotknut nemohol tak velmi ma boleli. tak neviem cim to bolo 😕 mas nejaku ideu o co mohlo ist?

kata13
30. sep 2011

dnes rano prisla... 😠 ....to si snad to moje telo uz robi zo mna srandu, tyzden akoze nic, a dnes rano bez bolesti bez vsetkeho, teraz ma len trosku zacalo pobolievat brusko

oskvarkaa
30. sep 2011

@kata13 jooj :(... neklesaj na duchu buduci mesiac to dame uz aj mi...

orchis
30. sep 2011

@kata13 😲 ako naschval ked sa rozhones konecne testovat 😠 ale co uz....treba pozerat dopredu, novy cyklus nova nadej 😎 ved zamakame aby nam to vyslo do tych vianoc 😉

kata13
30. sep 2011

@orchis no presne...ale nevadi, skusame dalej. ale k tym vianociam by to bolo super 😉