Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mimi1111 dakujem za nadej 🙂 si mila 😉 no ja asi pockam az do vynechania mrchy, ta je este daleko. pouzila som to "asi" naschval, lebo ktovie ci na buduci tyzden nezbehnem do lekarne..... 😀 ja si skor myslim, ze ak aj islo o uhniezdovanie, tak to nedopadlo dobre. vychadzam z tych bolesti a krvi. ale nevadi, my sme este len zacali 🙂
@evitaa777 ja riesim presne to iste.. 😉 neplanujem ale ist skor ako o 2 tyzdne.. Pokial teda nenastane nieco, co si budem mysliet ze nie je ok.. chcela by som aby uz bolo vidiet aj tlkot srdiecka ked pridem..
Buduci tyzden by este nebolo asi vidno a o tyzden by som tam musela ist znova.. A kedze nechcem aby sa to rodina dozvedela skor ako bude naozaj vsetko ok a potvrdene, tak malu nemam kde velmi odkladat pocas toho co budem u Dr.. 😒
@genialna kamoska teraz otehotnela,bola po tyzdni a pol,co jej meskali a uz ma aj knizku,tak ja mozno pojdem buduci tyzden v piatok..tiez si musim maleho zaobstarat,tak dufam,ze ma neposle naspat...ale uz chcem mat v ruke dokaz,nech sa mozem naplno zacat tesit a vychutnavat si to 🙂
No baby, ja som sa teraz ako vyplasila.. zacala som spinit a zrovna v case ovulky..tak hned panika-stres a uz som sa na nete docitala, ze to je v poho, ze sa to stava a je to sprievodny jav ovulky.. takze si mozem byt 100% ista, ze ju mam..a keby sa tak zadarilo.. juj ani pomylsiet : 🙂
@mimi1111 no tak este taky update: tak nemam len hnedy vytok, este stale je to cervena krv a dost, teda nie len malinko na toaletaku 😖 no uz ma to aj zacina stvat! ved je to uz druhy den! baby, namala ste niektora podobny problem? ja tu hladam vysvetlenia, ale postupne mi vsetky zlyhavaju 😒
Ahojte, mozem sa k vam pridat? My sa zaciname snazit snad od dnes 😀, ak budeme vladat 😀 Jedno baby uz mame a radi by sme druhe co najskor. Ja mam cyklus nepravidelny prevazne asi 40 dnovy. Tak som zvedava, ako sa nam podari. Prvu dcerku sme pocali hned na prvykrat🙂)
@orchis ja by som urobila testik svarina to mala teraz tak ako opisujes a test mala pozitivny krasne dve ciarky no ale potom zacala krvacat a nesla lekarovy tvrdi ze je to ms no ja neverim lebo test jej vysiel pozitivny takze skus testnut nech vies na com si aj ja som krvacala pri tehu teraz naposledy a tiez ma velmi boleli prsia drzim silno palceky 😉
@mimi1111 ale tvoja svagrina to mala asi v obdobi ocakavanej mrchy, nie? ja som len v strede cyklu. este tu nemam ani gynekologa, tak skusim sa pre istotu testnut a potom ak problem bude pretrvavat tak zajdem k lekarovi. juuuuj, ale ja mam tak strasnu averziu voci lekarom 🙄 no ked sa musi tak sa musi 😔
@katie233 ja spinim ozaj velmi slabo pri Eliske som tiez spinila ale bolo to asi az v 9tt. teraz ale nespinim cerstvu krv skôr trocha hnedeho na toaletak...dala som si duphaston, dufam ze ma moja dr nevyhresi ak tam pojdem. Som po cisarskom a este 23 augusta na poslednej preventivke mi vravela ze aby sme do novembra pockali aj ked je vsetko v poriadku aby presli 2 roky.....ale nam sa cakat nechcelo 😎
ahojte, ja som po kyretazi, no a lekar mi povedal, ze po 3 mesiacoch sa mozme znovu snazit o babatko. takze to vychadza na december. chysta sa este niekto snazit v decembri?
@cicussa21 asi si myslela mna, nie? ja som doteraz ani nevedela o tom, ze mam nejaku ovulku 😉 myslim tym, ze som nikdy nemala ziadne bolesti ani spinenie, len ten hlien. ale teraz to cele trva od pondelka (26-teho), najprv len male bolesti v prsiach a rano troska krvi na toaletaku, potom pichanie v podbrusku, no v stredu to uz boli poriadne bolesti prs a poriadne neprijemne tlaky v podbrusku a od vcera aj krv, ako na zaciatku ms a stale jemne bolesti v prsiach a podbrusku. a to len 20-teho sa mi skoncila mrcha a odvtedy sa poctivo snazime no a ovulacny hlien som spozorovala 24. tak to je asi tak v skratke. uz je mi aj trapne, neustale sa tu stazovat na to iste 😕 prepacte baby 😔 no viete, sto hlav je mudrejsich nez jedna 😉 uz mam cislo na dobreho gynekologa, tak ak to cez vikend neprejde, tak mu zavolam. no aj tak ktovie kedy ma vezme a ci vobec. doteraz som mala krasne ukazkove cykly bez problemov a bolesti 😠
ahojte maminky a buduce maminky, mozem sa k vam pridat? mi sa tiez pomalinky zaciname "snazit" o babtko, mame uz dcerku 16mesacnu, ale mam taky pocit, ze je cas na druhe...nech mame veselo 😵
ahojte tak ja by som sa tiez chcela pridat. Bojim sa ze to bude beh na dlhu trat.

@genialna dakujem..vobec neviem,kedy mam ist..nechcem,aby ma poslal prec,ze je este priskoro..buduci tyzden,ale neviem,kedy,uz sa neviem dockat a tie dni teraz idu tak pomaly 😖 Ty co myslis?kedy mam ist?v pondelo som mala dostat MS...cize este mi nemeska ani tyzden ☹