icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

majkaa
30. sep 2011

mam taky pocit aj pri Patkovy sme sa snazili rok

esmemia
30. sep 2011

@majkaa
@zsuzsuka vitajte nove snazilky :D
@crapula no ak sa nam nepodari do decembra otehotniet,tak urcite ano,kludne sa k nam pridaj :D 😉

orchis
30. sep 2011

@majkaa no aby si sa tentokrat neprekvapila 😀

majkaa
30. sep 2011

@orchis prave mam dni svoje a strasne silne uz dlho som taketo nemala. Vy sa ako dlho snazite?

orchis
30. sep 2011

@majkaa my sme len zacali, snazime salen niekolko dni 😉

lenka112
30. sep 2011

@mimi1111 Ja som natom podobne, mam kopec roboty a nestiham nato mysliet 🙂 Navyše ma od včera Danielko volá mama, takže som dokonale šťastná 🙂

mimi1111
30. sep 2011

@lenka112 tak tesim sa s tebou to je to najkrajsie slovicko MAMA uz by som chcela nastupit do prace uz sa nato citim ist do roboty pridem na ine myslienky

minusko
30. sep 2011

@orchis pozeram že aj to tvoje telo si s tebou robi čo chce........ a ja sa začinam citiť ako ty. Ovulku som mala v nedeľu a dnes ma cely deň bolia prsia a rano mi prišlo trochu slabo ale ochviľku to prešlo. Doobeda som citila podbruško ale teraz už nie. Tiež neviem čo si mam o tom myslieť. Na tehotenske priznaky je ešte skoro a ms čakam okolo 15teho.

ewulkazt
30. sep 2011

Ja sa pridávam tiež.... začali sme s manželom podnikať všetko pre to aby sa nám to podarilo, aj ked tiež nie je všetko ideálne ale dúfam že sa to podarí a cez leto budem už kočíkovať...... Držím všetkým palce

orchis
30. sep 2011

@minusko ved prave, ak by tam nebolo tolko krvi tak este aj mozno uverim, ze som tehotna. aj keby to bolo nejake prilis rychle, no co, mozno priatel ma veeelmi rychle spermie a ja mam tiez nejake nedockave vajicko 😀 celych cca 20 rokov ziaden problem a teraz toto 😠 bola som si dneska kupit tehotenske testy, pytala som si najcitlivejsie, n krabicke nebola ziadna info o citlivosti, doma som si to otvorila a tam 25UI/l !!! nie je to nahodou ten menej citlivy? ved to snad znamena, ze zaregistruje ak hcg je 25 jednotiek na liter tekutiny, nie? ja som ratala s tym, ze mi da tie 10UI/l 😒

orchis
30. sep 2011

@ewulkazt neviem ci niekedy bude vsetko idealne 😉 u nas to teda urcite nie je idealne, co sa tyka zamestnania a pod, ale keby sme my cakali na tu idealnu chvilku, tak by sme babo nikdy nemali 😀
takze vitaj medzi nami odvaznymi 😉

mimi1111
30. sep 2011

@orchis ak chces test s 10 kupuj mamatest ten je najlepsiii

orchis
30. sep 2011

@mimi1111 tu mamatest nemaju, a chcela som si objednat cez internet ale ked som videla ku prirazku si tam dali 😲 len dorucenie slovenskou postou by ma vyslo na vyse 20 eur 😨

janka9898
30. sep 2011

@majkaa neboj aj my sme sa pri prvom snazili rok a pol a teraz sa nam zadarilo na druhy mesiac🙂)

janka9898
30. sep 2011

@orchis ako ze v lekarni nelaju mamatest to co?? a lekaren dr max nemate ?? aj tam maju oni svoj tehotensky test dr max a ties je 10tka citlivost

minusko
30. sep 2011

@orchis no ja som veľmi zvedava ako nakoniec dopadneme. Ja som tiež bola dnes v obchode a rozmyšľala som kupiť či nekupiť tie testy ale nakoniec som nekupila. Držim ti palce aby to krvacanie neznamenalo nič zlé.A kde ti tie testy predali? V drogerii či v lekarni?

orchis
30. sep 2011

@minusko no zda sa, ze tu vo francuzsku testy predavaju len v lekarni. hlavne, ze v drogeriach maju rozne sialene pripravky na chudnutie, zaujimavejsi sex 😉 no testy tam nenajdes.
no ja si hovorim, ze doteraz som nemala ziadne problemy tak aj toto bude len nieco prechodne. teraz som uz celkom ok, ta malinka bolest v prsiach a obcasna na pravej strane podbruska (co je take jemne, ze mozno si to len namyslam 😎 ) no a trosku krvi.... ja si myslim, ze do pondelka to bude uplne vporiadku 🙂 nejdem sa tym uz zbytocne znervoznovat, jedine ak by sa to zhorsilo. mam pred sebou este nejakych 10 dni do mrchy.

lenka112
30. sep 2011

@mimi1111 To mi ver, že prídeš, mne je v robote fajn 🙂 A doma s Danielkom ešte lepšie 🙂

orchis
30. sep 2011

@janka9898 prepac, no ja som si az teraz upravila profil aby ste videli, ze nezijem na sk 😉

mimi1111
30. sep 2011

@orchis fuuu a odkial si??u vas v lekarni to neni tak ze ked nemaju nieco co chces ze ti to objednaju??samozrejme bez priplatku u nas su tie mamatesti po 3eura tak dobierka co stoji ked by ta to vyslo 20 😕 no skus aj tie co si si kupila mozno ukaze aj ked len ducha

mimi1111
30. sep 2011

@lenka112 to ma tesi coskoro budeme mat radost s tehu 😉

lenka112
30. sep 2011

@mimi1111 Verím, že máš pravdu, a že to tak čoskoro bude 🙂

mimi1111
30. sep 2011

@lenka112 to ver ze mam nevzdame to a kolko ma rokov tvoj syn ked prvy krat povedal mama

lenka112
30. sep 2011

@mimi1111 1.10. bude mať 10 mesiacov 🙂 Slabiky hovoríme uz dlhý čas, ale včera to bolo krásne povedané 🙂

mimi1111
30. sep 2011

@lenka112 jeee gratulujem zajtra ma 10mesiacikov a nie si na materskej??

zsuzsuka
30. sep 2011

dakujem za prijatie 😉 dlho som premyslala, kedy je ten naj cas na druhe babo, ale to asi sa neda povedat, kedy je ten najidealnejsi cas...trosku mam obavy, ako sa to bude zvladat, a pritom vobec nie som stresman 😀 , ale ako vidim, su tu ovela odvaznejsie maminky, ktore sa do toho pustili ovela skor...

minusko
30. sep 2011

@orchis ja tiež nebyvam na Slovensku ale v Nemecku a tu som pozerala testy zatiaľ len v DM drogerii a mali takže si nabuce kupim tam. Vždy ked sme išli do lekarne,bez opytania nam daju len jeden druh a to Clear Blue, stoji tu 10 eur a ja potrebujem vedieť len či ano al. nie,týždne mi už potom budu jedno 🙂

ewulkazt
30. sep 2011

@orchis je to pravda mno nie je nic ani take ľahké a je to fakt asi dar ked niekomu sa to dokáže podariť na prvý krát .... No my uz sa snažíme pol roka a aj ked nie je možno az taka vhodná doba bola by som najstastenejsi človek keby sa to uz zaradilo ...

nena13
1. okt 2011

tak diavčata,zvýšila mi len dhupaston z 2 na 3 amam čakať ako si príroda vybere...mam dosť...najhoršie na tom je ,že sa bojím,aby sa to len umelo neudržiavalo dhup. a nakoniec to dopadne rovnako....doma oddychujem a na obed som už nekrvacala,ale mam strch,že je to len tými liekmi.Zltkový vak bolo vidieť,ale zatiaľ nič viac...som naa za zač.6 týž.tak neviem či to nie je málo...ja už fakt neviem,po tých 2 potratoch sa mi ruca svet pod nohami...

lenka112
1. okt 2011

@mimi1111 Ďakujeme. Nie som na materskej.