Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis pozeram že aj to tvoje telo si s tebou robi čo chce........ a ja sa začinam citiť ako ty. Ovulku som mala v nedeľu a dnes ma cely deň bolia prsia a rano mi prišlo trochu slabo ale ochviľku to prešlo. Doobeda som citila podbruško ale teraz už nie. Tiež neviem čo si mam o tom myslieť. Na tehotenske priznaky je ešte skoro a ms čakam okolo 15teho.
Ja sa pridávam tiež.... začali sme s manželom podnikať všetko pre to aby sa nám to podarilo, aj ked tiež nie je všetko ideálne ale dúfam že sa to podarí a cez leto budem už kočíkovať...... Držím všetkým palce
@minusko ved prave, ak by tam nebolo tolko krvi tak este aj mozno uverim, ze som tehotna. aj keby to bolo nejake prilis rychle, no co, mozno priatel ma veeelmi rychle spermie a ja mam tiez nejake nedockave vajicko 😀 celych cca 20 rokov ziaden problem a teraz toto 😠 bola som si dneska kupit tehotenske testy, pytala som si najcitlivejsie, n krabicke nebola ziadna info o citlivosti, doma som si to otvorila a tam 25UI/l !!! nie je to nahodou ten menej citlivy? ved to snad znamena, ze zaregistruje ak hcg je 25 jednotiek na liter tekutiny, nie? ja som ratala s tym, ze mi da tie 10UI/l 😒
@minusko no zda sa, ze tu vo francuzsku testy predavaju len v lekarni. hlavne, ze v drogeriach maju rozne sialene pripravky na chudnutie, zaujimavejsi sex 😉 no testy tam nenajdes.
no ja si hovorim, ze doteraz som nemala ziadne problemy tak aj toto bude len nieco prechodne. teraz som uz celkom ok, ta malinka bolest v prsiach a obcasna na pravej strane podbruska (co je take jemne, ze mozno si to len namyslam 😎 ) no a trosku krvi.... ja si myslim, ze do pondelka to bude uplne vporiadku 🙂 nejdem sa tym uz zbytocne znervoznovat, jedine ak by sa to zhorsilo. mam pred sebou este nejakych 10 dni do mrchy.
dakujem za prijatie 😉 dlho som premyslala, kedy je ten naj cas na druhe babo, ale to asi sa neda povedat, kedy je ten najidealnejsi cas...trosku mam obavy, ako sa to bude zvladat, a pritom vobec nie som stresman 😀 , ale ako vidim, su tu ovela odvaznejsie maminky, ktore sa do toho pustili ovela skor...
@orchis ja tiež nebyvam na Slovensku ale v Nemecku a tu som pozerala testy zatiaľ len v DM drogerii a mali takže si nabuce kupim tam. Vždy ked sme išli do lekarne,bez opytania nam daju len jeden druh a to Clear Blue, stoji tu 10 eur a ja potrebujem vedieť len či ano al. nie,týždne mi už potom budu jedno 🙂
tak diavčata,zvýšila mi len dhupaston z 2 na 3 amam čakať ako si príroda vybere...mam dosť...najhoršie na tom je ,že sa bojím,aby sa to len umelo neudržiavalo dhup. a nakoniec to dopadne rovnako....doma oddychujem a na obed som už nekrvacala,ale mam strch,že je to len tými liekmi.Zltkový vak bolo vidieť,ale zatiaľ nič viac...som naa za zač.6 týž.tak neviem či to nie je málo...ja už fakt neviem,po tých 2 potratoch sa mi ruca svet pod nohami...

mam taky pocit aj pri Patkovy sme sa snazili rok