Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
takze plodenie mame za sebou a teraz budeme cakat, ci to malo ocakavany efekt 🙂 a tajne budem dufat, ze ano..nuz a ked nie, tak sa buddeme snazit dalej.. 🙂 som citala, ze niektore zeny citia, ked sa vajicko uhniezduje..to musi prijemny pocit..
@blackswan75 dakujem krasne,este presvedcit muzicka na snazilkovanie pocas ovu a bude nadej,on berie nase snazilkovanie tak nenasilne a obcasne ked ma prave chut :D..tak ho nebudem teraz otravovat.on nerad robi veci na povel,tak si pockam tesne ku ovulke a sa na neho vrhnem :D 😀
@esmemia tak, tak ak nechcu na "povel" treba si ich vyhladovat a potom akoze uuuuuplne spontanne sa na nich vrhnut 😀
ja teraz uz viacmenej cakam, ze co dalej. stale mam len ten 25-kovy test a s tym sa mi testovat neoplati. pokusim sa vydrzat do buduceho tyzdna aj ked neviem ci sa mi to podari 😕
@oskvarkaa no ja tiez mam jedno znamienko, ktore som si uz davno chcela dat vybrat lebo lekarka ma neustale otravovala s tym ake je to nebezpecne. no ja som to vzdy odsuvala, neviem, mozno raz sa k tomu odhodlam. horsie je, ze to mam nad pravym prsom a je to take dost vypukle. priatelovi to pride sexy 😨
takze ty tu mrchu tento mesiac viac-menej aj ocakavas, vsak? testovat sa budes?
@orchis no mne to koli tomu ze mi to vychadza to znamienko akurat do vystrihu ked je taky mensi a tym sa to stale chucha... a to je vraj nebezpecne... mm to ani nevadi len mi to ho minule skoro pri snazilkovani natrhol ta sa strasne zlakol.. aj ked ja som uz podvedome naucena si na neho davat pozor.. trochu som sa pozabudla... tak sa boji o mna...
... ja sa netestujem zatial uspesne.. zacnem riesit a testovat a ine veci az po vianociach .. dala som si to ako zavezok.. ale je jasne ze ak by mi 2 tyzdne meskali tak sa testnem.. alebo skorej zajdem ku zenskej.. ale nemam ten pocit ze by som bola tehu... taky psychicky.... aj ked fizicky v poslednych mesiacoch zazivam kadejake ukazi... takze mrchu ocakavam... aj ked nadsena nebudem...
... ja sa toho znamienka bojim lebo zme tu akurat vlani mali taky pohreb nejaka 35 rocna pravnicka si dala nieco na tvari odstranit a po pol roku uz bol pohreb... 😒 mam rada svoj zivot..., ale je ovela nebezpecnejsie si znamienko omylom utrhnut alebo poskodit ako si ho dat vybrat... tak dufam ze moj stres a panika nieje na mieste..
@oskvarkaa
@orchis aj ja mam par takych znamienok,hned na siji mam dva a poriadne vystuple,dalsie na ruke a na oboch prsnikoch na boku smerom pod pazuchy ,no ja mam strasny strach z ihiel a skalpelov a neviem si predstavit,zeby mi to rezali a ja budem plne pri vedomi,no hruuuza,len preto sa neodvazim tam ist 😠
Ahojte kocky tak aj ja sa tu pridavam kvam 🙂 A chcem vas upozornit na moje gramaticke chyby ja neviem pisat diktaty 🙂 Hadam vam to nevude vadit 🙂 Tak aj ja s priatelom planujeme babatko.Pred 2 mesiacmi som potratila bola som len v 3 tt ale uz som sa zmierila a snazime sa otehotniet 🙂 Tak hadam coskoro budeme vsetky tehotne a budeme sa radovat spolu.Len sa bojim toho ze ci tento mesiac my to nepokazila mykoza vaginalna ono my to preslo uz je fajn len este pred mykozu sme sa snazili a teraz za 3 dni uvidim ci bude meskat 😒 Ale tak hadam ta mykoza nemoze tak skodit ci sa mylim???? Babulky velmi Vam prajem aby ste otehotneli a aby ste sa coskoro mohli tesit 🙂) velmi Vam to prajem a hadam aj pocas teholkovania budeme spolu vsetky v kontakte a budeme si aspon sprijemnovat chvile a hlavne aj pomahat :DDDD Pekny dnik 🙂))
@cicka22312 je to uz mikoza alebo len taky slaby zapal.... lebo taky obcasny by nemal ublizit a beru sa na to len nejake probiotika pripadne sa posilnuje tymi lakto bacilami.. ja uzivam obcasne gynolact (pripadne gynocaps) lebo sa mi to stava vraj je to v pohode menoze to ublizit lebo to vlastne nieje liecivo to su len tie mlliecne bakterie ci co ...
@oskvarkaa 🙂
Ahoj no ja uz nemam mikozu vobec kupila som si canesten combi a krem tam bol a zachvilku my to preslo a uz sa my to nevratilo tak som rada 🙂 Inak na gynde my poradila ze kludne sa mam milovat ze nemusim ani na plodne dni ze stane sa ze orgazmus uvolni vajicko ze vela tak zien takto otehotnelo.Tak my poradila ze 3 dni sa milovat 3 dni zase pauza a tak to cely mesiac a ze isto sa my to podari tak uvidime ci ma pravdu 🙂 ale hadam ano .... Teraz cakam na mrchu ma my prist 6 oktobra to jest za 3 dni len nemam pocit ak by mala prist mam zvacsene prsia ale nebolia 🙂 Inak kamaratka mala predpisane take tabletky na uvolnenie vajicka a na prvy sup otehotnela to som ani nepocula ze daco take existuje tak babulky ktore nemozeme otehotniet dlhsiu dobu povedzte to na gynde nech vam to predpise nie je to nebezpecne a pomoze to k dietatku 🙂 Tak hadam sa budeme coskoro tesit 😅
@cicka22312 mykoza by nemala uskodit, ako si si ju liecila?
@oskvarkaa ahoj, dobry je ten gynolact? za ako rychlo vylieci? beries to aj preventivne? ja mam doma rosalgyn, ale obzeram sa aj po niecom ucinnejsom, mam s tym casty problem... a potom sa nam snazilkovanie natahuje... 😒
@esmemia aj ja som chcela bud marcove alebo majove a vyslo mi to a termin mam nieco pred moojimi narodkami som tiez majova takze hadam to dotiahneme do uspesneho konca ale som strasne rada ze som zmenila gynekologicku z agyndosa je uplne super vsetko sa ma pyta ci nie su tazkosti alebo tak no uplne taky iny je ako ta moja 🙂 a najlepsie na tom je ze ked sa posledny mesiac chodi na tie pasy na odozvy tak som chodila do nemocky a skoro vzdy ma tam chceli nechat raz ma tam nechali a potom som uz isla rodit le on tento moj ma pasy v ambulancii takz enie hned ze do nemocnice ale dajte si polhodinkovu prechadzku horucu cokoladku a pridite zas a takto to on robi a skoro nikto od neho nechodi lezat do nemocky
a este sa strasne tesim na 17 oktobra juuj uz isto dostanem aj knizku tehu dufam ze je vsetko v poriadku i ked ten strach nikdy neprestane ale za chvilku skoncim uz druhy mesiac a este jeden a potom uz budem kludnejsia🙂)
@zasha no ja som si kupila canesten combi to mas jednu cipku a krem ta cipka jedna je najsilnejsia to mas ako 6 tabletiek v jednom mne to rychlo pomohlo a aj ten canesten krem je to aj draksie ale tak pomohlo som stym spokojna ..stoji to 11 eur ale vazne pomoze.A vela bab si ho chvali a teraz nepapaj ziadne sladke veci ani niake sladke mineralky ...dobre je acidko ale neochutene take to obycajne pomoze ...
@zasha ten gynolact mi poradila sestricka na gyn. ked tam moja doktorka nebola.. mne to pomaha vtedy som to uzivala 4 dni ci kolko ci 5 a preslo to ... vzdy jednu vecer.. a potom mi kazala doktorka ze ked mam taketo problemi tak preventivne po snazilkovani alebo napr aj po plavarni si treba dat.... minule som ho v lekarni nezohnala tak mi dali gynocaps.. doktorka povedala ze je to to iste takze pohoda... nedavam si ho vzdy ale dakedy uz po citim ze treba a dakedy ze netreba... ale davam si ho az po pol hodine pre istotu aby mali kamosi stihli behnut do maternice lebo kysle prostredie ich zabija a ja ked ho este tou tabletkou posilnim tak aby mali sancu 😉
@cicka22312 ahoj 🙂 aj ja ta tu vitam 😉 inac, suhlasim s tebou co sa tyka canestenu, ja som pouzila len cipok bez kremu a problemy hned presli. skusala som aj ine cipky ale nezdali sa mi prilis ucinne a mali sa pouzivat dlhsie. takze vrelo odporucam ten canesten.
@janka9898 nie je nad dobreho gynekologa a hlavne ked je zena tehotna. fakt ti k nemu blahozelam 😉 zda sa, ze budes mat pekne bezproblemove tehulkovanie 😎
baby, snazime sa o mimco, ale ja si samu seba nijako neviem predstavit ako tehulku alebo uz ako mamcu 😕 // ciarky u mna na teste mi tiez pridu ako nejake science-fiction 😨 mate niekto podobne pocity alebo vsetky ste uz uplne pripravene na rolu tehulky a mamky? ked som bola mladsia, tak som si povedala, ze ved to raz pride aj na mna ale........
@orchis ahoj ano canesten je dobry🙂
tak ja sa snazim o babatko tak uvidime ako to pojde 😒 Ja som uz pripravena a nechcem cakat teraz ake clovek moze mat zdravotne problemi clovek nikdy nevie co bude za par rokov tak nechcem cakat a chcem mat deti 🙂 poznam vela zien co nechceli ze maju cas a pak uz maju aj problemi a nemozu mat deti tak ich to mrzi dietaje najkrajsi dar a najvacsia radost a tesim sa na rolu mamicky 🙂 Ja testom neverim vobec ja ked mam prblem alebo tak idem doktorke na gyndu a tam mam 100% vysledky 🙂
@cicka22312 canesten krem mi dala vtedy tiez to som mala tiez z nejakymi dvoma pilulkami.. lebo vtedy akurat nebola moja doktorka tu tak len sestricka mi radila ale ja som to podcenila tak som mala potom zapal.. tie dve tabletky to nepametam ako sa volali (mozno tam boli aj 3) a k tomu ten canesten krem... ale ten uz neuzivam... ja som si myslela ze je antibioticky totiz .. ako framikoin napriklad... ale teraz citam ze vlastne nie... ten krem je ozaj dobry...
A najlepsie je na tom creme canestenu ze preventivne ma si aj chlap natierat aby sa ta mykoza nemusela vracat lebo aj to moze chlap vsetko sposobit takze je to dobre ked sa aj chlap preliecuje stym kremom a po tom kreme sa cloveku ulavi ked svrbi....A ak sa mozem spytat ty uz mas deti?? ci si tiez snazilka?? 🙂
@orchis ja mam v tomto uplne podobne pocity ale zaroven sa aj strasne na to tesim a mam aj pocit ze uz je ten cas... uplna schyza :D(napriklad ja ked vidim mamicku z dvoma detmi na ihrisku ako nezvlada dve deti lebo lezu ako male opice a nevie ktore ma skorej ratovat.. hehe :D.., alebo je vonku kosa a ona pri nich len musi stat a davat pozor aby sa im nic nestalo... alebo ine vyjavi .. v obchode ked dieta protestne nechce sediet vo voziku ale aj ine pozityvne moznosti tak som neni z toho uplne roztecena na makko a nejako osobne sa necitim ze by som tym maminkam mimi zavidela... ale zase jsne ze sa nazrem do kazdeho kociarika ze ake milunke dieta a s malimi detickami v rodine rada zabijem trochu cas...no nevravim schyza) .... tak uvidim ze ked tie // uvidim ci to na mna tak na plno pride.. asi hej..
@cicka22312 ak to bolo mne tak ja este nemam deti ... este som sa len vydala perd 2 mesiacmi... a neviem na tom kreme je popisane kadeco ale mne doktorka povedala ze ta mikoza nieje nieco ako infekcia ktoru mame ale skorej pri snazilkovani ak nastane nejake jemne mechanicke poskodenie tak sa tam zacnu mnozit bakterie, tak preto (a po plavarni je to zase ine tam nikdy nevies co chytis... 😖 a ja tak rada plavam,..)
@oskvarkaa prepac bolo to tebe 🙂 No tak gratuluje teda k svadbe ja mam az 5.5 2012 hehe tak uvidime no 😉 Tak ja to snazilkovanie nechavam na nahodu ked to pride tak to pride nemyslim na to len by som chcela daky receptik co zaberie aby clovek tak dlho necakal ze sa mu to aj podari 🙂
@cicka22312 a to co ti radila doktorka to ako ze 3 dni kazdy den a potom 3 dni nic ?... uf si neviem predstavit ci by sme to zvaldli 3 dni za sebou.. hehe 🙂 mi sme ani to ze kazdy druhy den nedali... akosi to bolo pre nas priliz na povel... tak to aj mi nechavame viac na prirodu...
@oskvarkaa ja osobne ani do kocikov nenazeram a ani nie som velmi unesena z deticiek, pohram sa s nimi ale som rada, ze nemusim cely den. lenze zaroven som si uplne ista, ze svoje vlastne dieta budem nadovsetko milovat, mozno aj prilis 😅 hovorim, extrem: vsetko alebo nic 😉
len teraz mi to pride ako keby sa ma to netykalo. no pockam si na tie prve // a potom uvidime ci to so mno otrasie alebo potom az prve sono 😉
@oskvarkaa
No ze to radim mamickam ktore uz dlho snazilkuju a ze ked im toto poradila ze otehotneli ze radostne im vypisovala knizky 🙂 ja som to tak skusala pred 2 mesiacmi som bola tehotna ale potratila som som bola len v 3 tt samovolny potrat to bolo ...Ale otehotnela som.Tak verim ze sa to znova podari 😉 Len som mala pocas snazilkovania mykozu tak sa bojim ze ci by to mohlo mat vpliv na snazilkovanie ☹ Hadam nie a inak vyskusajte to aspon jeden mesiac a uvidite vazne 🙂

caute baby.. ja mam tyzden do mrsky (cca tyzden po ovu).. tento tyzden som na sebe nespozorovala nic podozrive len ked som bola v piatok behat tak ma trochu boleli prsia...zvyknu ma pred mrskov boliet ale zdalo sa mi ze to bolo viac.. ale mozno zase len zacinam fantazirovat pred mrchov.. teda mam citaka ze urcite ...skratka citim ze tento mesiac zase nic....
ak nebude nic mala by som si dat vybrat znamienko.. co mam na krku drahy aj doktori ma stale nahovaraju a doktorka mi povedala na preventivke ze bud perd tehu alebo po... mam ho cely zivot a som nan zvyknuta (co neznamena ze by mi chybalo) ale mam strach ze chytim z toho nejakeho raka... boli ste na to niekto ??... a asi budeme snazilkovat az po zakroku mozno aj tyzden takze ak to do ovu nestihneme tak budem musiet mesiac vynechat ☹ ... drahy sa aj boji ze mimi mi bude po dekolte stale metat rucickami a ja to mam presne v strede krku vpredu dole... tak ja neviem....
ale samozrejme ze na zakrok az ked zacne mrska aby bola istota ze tento mesiac nic :( ... uz som to drahemu slubila uz by ma zachranilo jedine keby mrska neprisla...