Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis no tak to hej ja si tiez z kamoskinou 2 rocnou dcerou pokecam 1-2 hodinky pocitame knizku pokreslime ale tiez je to dakedy uz aj drina a som po dvoch hodinach rada ze uz idem domou... nie ze by nebola zlatucka a nechodila by som tam rada ale dakedy sa pristihnem ze debatim z kamoskou a je mi aj na ostaru ze stale dobiedza .. lebo sa chce hrat 🙂
@cicka22312 ja mam mrchu este pomerne daleko, no asi o tyzden. len som mala divne pribeh tohto cyklu po ovulke a tak cakam co z toho. no nakoniec som dneska neodolala a ze sa otestujem, ved som si kupila 4 testy tak ze jeden hore, dole.....ale je to 25-ka a pravdaze to zostalo uuuuuuplne ciste. moje telo nejako blazni, uz tyzden ma bolia prsia ale tehotna asi nebudem, nemam ziadne priznaky. tak som aj rozmyslala, ci by nebolo pre mna lepsie aj castejsie sa testovat aspon ked to budem mat stale negativne, zvyknem si na to. potom uz nic ine ani nebudem ocakavat a aspon ma negativny vysledok nezarmuti 😉 ale islo by to dost do penazi, jeden test ma vyjde takmer na 6 eur. este skusim v inych lekarnach, asi v stredu pochodim viacere a uvidim co tu maju za vyber. a ty si teraz kde vo svojom cykle?
@janka9898 Moja ja ti velmi prajem aby si to do toho konca dotiahla a aj dotiahnes.Ja som uz davnejsie pocula,ze gynekolog je lepsi ako gynekologicka :D...no ja som tiez musela chodit na pasy do nemocky,lae nechat si ma tam nikdy necheli,este aj ked som mala kontrakcie kazde dve minuty,tak na man sestricka nabliakala,ze to u mna na porod este nevyzera,lebo som malo otvorena a tak...juj no knizka to je uz oficialne,tesim sa s tebou
jaaj konecne baby nevolnost trosku ustupila ale obedovat sa este neodvazim len dsa idem pochvalit ze 22oktorbra ideme do polskeho tesina na vianocne darceky pre niekoho mozno skoro ale inak sa nam neda lebo ked napadne tu na kysuciak snehu tak sa tym kopcom nasim nikam nedostaneme teda dole hej to aj zletime ale nahor tak jedine traktor a to nieje nejaky kopcisko len je dost prudky a v zime na zabitie🙂) a idem aj kocik obzriat teda na kupu este skoro i ked clovek nikdy neviem mozno ho aj uz kupim ved sportovu cast vyuzije aj teraz syn no uvidime ale aspon poobzeram detske vecicky a na jar hura na nakupy sa tak tesim na vianoce i ked tento rok budu trosku smutnejsie pretoze sa s mojimi rodicmi uz nebavime porste to je na dlho ale aj tak sa tesim na pecenie medovnikoua vanilkovych rohlikou mnaaaaam
@orchis
Fuuha dost do penazi to ide hehe tedaaa pekne tak drzim palce teda inak nech su tam // ciarky 🙂 treba verit a nemysliet negativne to je to no ja mam dostat teraz 6 oktobra a som prekvapena este ktomu ze mam priesvitny vytok ako pri ovulke nechapem to ci mam ovulku?? mohla sa my dako posunut??? ufff tak ja mam tak menzes minuly mesiac my zacala mrcha 6 septembra skoncila 10.9 a teraz by som zase mala dostat 6 lebo mne to tak vychadza ze za mesiac vzdy mam dostat 🙂
@janka9898 no to je moj ideal, kupovat vianocne darceky s takym prestihom 😉 ale ja nakoniec aj tak vzdy skoncim pri nahanackach po obchodoch tyzden pred vianocami 😀 je zvlastne hovorit o vianociach ked my tu este stale mame teploty okolo 30-ky 😕 vianoce su krasnym sviatkom, ako pre neveriacu je to pre mna sviatok rodiny. ja som tiez mala v plane stravit vianoce aj s priatelom na sk, ale toho roku nam to urcite nevyjde, nedostatok dovolenky 😖 tak budem improvizovat vo francuzsku 🙂 a nech je ako je, sama na vianoce nebudes, ved mas manzela a dcerku 🙂 a nebude ta v tom obdobi uz aj babatko kopkat? to ostatne mozno len potrebuje cas 😉
no to som zvedava, ci nakoniec v tom polsku vazne nekupis aj ten kocik 😀
@cicka22312 diky za radu, obmedzim cukry a dam si acidko 😉
@cicka22312 uuuuha, teda ak dobre rozumiem, vy ste sa snazili stylom: tri dni makat a potom tri dni nic 😨 to je teda poriadny maraton, hlavne ak mas asi 30 dnovy cyklus. to ja by som to asi nezvladla, to je uz na mna pricasto. co sa tyka ovulky, ty si mala ten hlien aj v ine dni alebo len teraz ho pozorujes prvykrat v priebehu tohto cyklu? 😨
@oskvarkaa ahoj ja mám povyberaných znamienooook, fuuj už ani neviem koľko ale je to viac ako 20!! Jedno som už mala dokonca aj zvrhnuté a vyberali mi ho 12:05. Tušila som že s ním to už nevyzerá dobre, ale strach je silný pán!! Neváhaj a daj si ho preč, kým sa ti zvrhne a fakt by potom z toho mohol byť RAK! ja chodím, kvôli tomu jednému (veľké bolo asi 0,3cmx0,3cm a jazvu mám na nohe 10cm!! ) pravidelne na kontrolu na onkodermatológiu!!! fakt to nezanedbaj!!
@orchis
Tak ja mam rada sex mne to neadi 🙂 no ja som ho mala aj v strede ale aj teraz ho mam tak mozno mam aj 2 krat ovulku 😀 hehe neviem vazne prsia ma vobec nebolia.ako keby som vobec nemala dostat kramy len mam troska tlaky v podbrusku nic viac a ten vytok 🙂
@zasha
Nie je zaco pomoze to 🙂)
@ludka77 no ved to ze na jednej strane sa bojim ze ak si do toho dam rypat tak dostanem raka na druhej strane je velke riziko ze si ho zatrhnem a bude to este horsie...
@orchis no idem uz som to drahemu slubila ze ak niesom tento mesiac tehu tak idem.. ... slubil mi ze ma bude vozit po doktoroch (teraba ist na kozne po papierik do ineho mesta ako je chirurgia) aby som to lepsie zvladla (je zvinostnik tak si moze dovolit spravit volno nastastie) lebo ja mam fakt strach .. ani neviem preco ale velky...
baby my sme sa začali "snažiť" len tento mesiac, ak sa tomu tak á povedať, ovulku som mala niekedy 28 - 29.9 ale nemala som to drahému hovoriť, lebo dostal normálne blok a nič z toho nebolo 🙂 až 30.9, ale to som mala stále taký lepkavý výtok tak možno, ak motyka vystrelí tak z toho aj niečo bude 🙂) AK nie tak budúci mesiac mu určite nepoviem, že mám plodné dni 🙂 juuuj chlapi 🙂
Vraj on vie ako strašne mi na tom záleží tak mal normálne z toho v sebe blok 😀
ahojte, pridavam sa aj ja. my uz sa snazime asi 4 mesiace 🙂. chcela som sa spytat, ci beriete kyselinu listovu? a ktoru ? je ich tak vel druhov... ☹
@ludka77
Tak vela stastia a nech sa dockate coskoro // ciarok 🙂 Budem sa svami tesit...Hadam budeme vsetky tehotne 🙂))) Naraz 🙂 A aj mozno spolu kocikovat,,,vela stastia snazilkam a pevne nervy a vsetkeho to cakanie je zabijak poznam to 🙂
@oskvarkaa neboj, poznam viacerich, ktori si dali odstranit znamienka a neviem o nikom kto by mal potom problemy 😉 ja si skor vycitam, ze som si este stale nenasla cas na to aby som si to aj ja dala odstranit. podla mna vacsie je riziko ked si to nechavam. len pred niekolkymi mesiacmi sme si don nechtiac zaskrabla a to tak, ze mi to aj trosku krvacalo, no poriadne som sa zlakla. ale tak len co sa tu trosku udomacnim a porozhliadnem tak sa na to dam aj ja.
ta pravnicka ktora zomrela, nebol u nej problem skor s tym, ze si to znamienko dala odstranit prilis neskoro? ze to uz mozno bolo maligne.
no fakt, odstranovania by som sa nebala, skor toho ponechavania.
@oskvarkaa u mna to vlastne začalo v 14tich rokoch keď som si pretrhla jedno vypuklé znamienko (šošovičku) na polovicu, to bolo krvi hrozné, vtedy doktorka jednoznačne nakázala dať znamienká von, bola som v BB v NOVAMEDe stálo to kopu peňazí a jazvičky mám ako od mäsiara (mne telo zle príjma taký zásah, jazvičky sú pekné kým mi nevyberú štichy a do 2 dní sa mi to pekne ponaťahuje) tak ostatné mi vybrali pekne na chirurgii 🙂 stálo ma to 22sk 🙂 a jazvy mám také isté 🙂)
najhoršie je že keď máš to znamienko buď na mieste kde sa ti opaluje, ale si ho odieraš (napríklad nohavicami, podprsenkou, tričkom) tak sa môže rýchlo stať že znamienko sa zvrhne :(
z vlastnej skúsenosti hovorím daj si ho preč 😒
@oskvarkaa Ahoj ahoj, čo to tu čítam? Ty si tiež Kysučanka? To koľko nás tu je? My máme za sebou ďalší víkend krásneho snaženia, avšak mám pocit, že to ani nemôžem nazvať snaženie.....cez víkend som vôbec na bábo ani nepomyslela....proste sme si užívali jeden druhého a možno to tak je lepšie 🙂
@zuzulik51
Ahoj prajem vela stastia a ak poradim radsej papaj zeleninku ako brokolicu co tiez ma tie veci co tie tabletky je to zdravsie 🙂))Aj spenat je zdravy 🙂)
@cicka22312 vieš koľko by si musela pojesť špenátu a brokolice aby si dostala do seba toľko kys. ako je v jednej tabletke?? 🙂

@orchis
A kedy by si mala dostat mrchu??? A este si netestovala?? Tak drzim palceky teda 🙂 a Daj isto ediet ci sa podarilo cosi namiesat 😵