icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

aadulik2110
3. okt 2011

@oskvarkaa to máš pravdu.... my sme začali v júni, ale v tom týždni ako som mala ovu, tak nejako nám to časovo nevyšlo a prišla mrcha, ale v auguste nám to vyšlo v tých dňoch najpravdepodobnejšieho otehotnenia a vvyšlo to... tak veľa šťastia v snažení a dúfam, že sa o nedhlo dočítam, že si tehu 🙂

ludka77
3. okt 2011

@oskvarkaa niečim ma napichol ale nič moc 🙂)) stále som mu dvíhala riť 🙂) k tvári 🙂)) sme sa aj nasmiali, už som sa nevedela dočkať kedy malú doumývajú a donesú mi ju 🙂) možno aj preto to tak bolelo 🙂)

cicka22312
3. okt 2011

@ludka77
jeeej tak to ano ze vraj ked si pripravena ta ze to tak neboli ze vtedy si aj uvolnena dako 🙂 Zvladneme to vsetko 🙂

cicka22312
3. okt 2011

@oskvarkaa
Jasne zvladneme to a tak miesanie to je to ze to trosku trva ci sa daco zamiesa hehe 🙂 ako sa vravi cement rychlo tvrdne 🙂 tak hadam coskoro my tu uz budete pisat snazilky ze uz ste v tom tesim sa na spolocne tehulkovanie 🙂 Ja sa nemozem dockat a inak ja pracujem v robote 12tky na nohach ked otehotniem nebudem dobre ked budem doma radsej??? na PN ???

oskvarkaa
3. okt 2011

@cicka22312 urcite lepsie ale tiez zavisi v akom prostredi robis a aku pracu vykonavas a ako to budes znasa (ci nebudes grcat cele dni... 😝 😖 )

cicka22312
3. okt 2011

@oskvarkaa
Ja som predavacka v oblecku a stale musim behat za zakaznikmi a tak aj v sklade sa musia dokladat topanky a take veci no uvidime potom vsak hadam my aj dako doktorka povie potom uvidime ci budem grcat 😝 no to by som moc nechcela 🙂)

bbarboraa
3. okt 2011

konecne sa k vam bambulky mozem o5 pripojit a duuufam ze vam o 1-2 tyzden napisem ze som "v tom" 🙂 zacalli sme sa naozaj snazit od 26.9 a teraz som mala mat od 29.9-3.10 ovulku tak snazime snaziiiime 🙂 snad to zmakneme na 1x 🙂 xixix 😎

cicka22312
3. okt 2011

@bbarboraa
Tak drzim palceky teda nech su na teste potom // ciarky aj ja sa snazilkujem tak haf=dam sa coskoro budeme tesit 🙂

lenka112
3. okt 2011

@mimi1111 No som pracujuca mamina 🙂 Zatial sa nesnažíme, ešte čakám na posledné vyšetrenie.

bbarboraa
3. okt 2011

@cicka22312 🙂 aj ja vam drzim palceky... a uz sa tesim ako si budeme vymienat tehu-skusenosti 🙂

orchis
3. okt 2011

@lenka112 a mimi1111
nech sa nam uz co najskor mozete zacat snazit aby vam co naskor uz mohli rast bruska 😉 kedy by ste chceli zacat so snazilkovanim?

cicka22312
3. okt 2011

@bbarboraa
presne budeme si radit co a ako 🙂 aj ja sa tesim hadam to bude coskoro????

mimi1111
3. okt 2011

@lenka112 a kolko si po kyrete??a ake vysetrenia si podstupila?ja este cakam na vysetrenia 3 mesiace vtedy sa lekar rozhodol mi ich urobit 😠

orchis
3. okt 2011

no vidim, ze ste tu uz rozoberali porod 😀 tak ja by som na to radsej ani nemyslela, ale som pocula od kamaratiek, ze je jedno ake bolestive a ako dlho, ked sa raz dietatko narodi aj tak vsetka bolest pominie a niekolko minut, hodin bolesti stoji za to 😉 to je chvilka v porovnani so vsetkym ostatnym 🙂 ale na tieto uvahy je este veeeeeeeeeelmi skoro 😀

nena13
3. okt 2011

@mimi1111 Je pravda,že ja som sa sama pýtala a otravovala,ale čím skôr tým lepšie,pretože sa všade čaká aj dlhé mesiace kým ťa zoberu...

mimi1111
3. okt 2011

@nena13 ja som sa uz pitala vela krat a aj tak musim cakat 😠

aadulik2110
3. okt 2011

@bbarboraa držím palčeky

janka9898
3. okt 2011

@oskvarkaa a kde byvas na kysuciach???
@martinka15 aj ty kde byvas na kysuciach??

martinka15
3. okt 2011

@janka9898 Ahoj 🙂 No ja bývam v dedinke pri Kysuckom Novom Meste 🙂 Taký začiatok Kysúc 🙂

janka9898
3. okt 2011

@aadulik2110 takze dalsia majovka ako ja gratulujem🙂)

janka9898
3. okt 2011

@martinka15 a ja byvam na skalitom.-)))) he som ani nevedela

bbarboraa
3. okt 2011

@aadulik2110 🙂 kujeme 🙂

janka9898
3. okt 2011

@cicka22312 ak mozem poradit treba predpisat u gynekologa tu kyselinu mne ju v lekarni nechceli predpisat ako ten baby plan stoji nieco cez 5eur tusim a za 3balenia kyseliny listovej som doplacala cca 4eura takze radsej si chodkaj predpisat cistu kyselinu je lepsia🙂)) a potom ti uz z krvi daju vitaminy ake budes potrebovat ked budes cakat mimi🙂)
preto na predpis aspon u nas v lekarni mi ju nepredali a ani v cadci v meste ze tolen na predpis.)ň

aadulik2110
3. okt 2011

@janka9898 dakujem 🙂 pozerám, že sme aj tak nejako naraz... aj ja som v 7tt

fide
3. okt 2011

@orchis ale prosim ta mam kamosku ktora ma 34 a ma prvého priatela asi pol roka 😎 a ta o potrate ani nerozmysla ... myslim si ze nejde o vek ale o zdravie...a tiez moja suseda mala prve dieta po 40 .. vtedy sa totiz vydala a maju 3 zdrave deticky..Vsetko je v Božich rukách......

janka9898
3. okt 2011

@aadulik2110 tak tak presne len dufamz ze to dotiahneme do uspesneho konca a mes uz nejake dietatko ci to je prve.-)

janka9898
3. okt 2011

a bambule uz som nachystana ze ak to bude dievca nebude to ani Deniska ani Vaneska ako mam v statuse ale rozhodli sme sa teda ja som mu navrhla meno LiVIA ANNA to koli krstu co myslite pken je to meno????

aadulik2110
3. okt 2011

@janka9898 toto čakáme prvé, a teda meno máte rozmyslené veľmi pekné

janka9898
3. okt 2011

@aadulik2110 dakujem🙂)) a dufam ze sa druhe narodi na moje narodeniny 27 maja lebo prvy sa narodil na svokrove narodeniny a este aj meno ma po nom to uz bolo davno vybrate cize asi tak.-))

fide
3. okt 2011

@janka9898 ahoj máme rovnako staré deticky ...a tiez nase brušinka 😎 to si možeme vymieňať pocity....idem si aj ja zmeniť status. 😀