icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

martinka15
3. okt 2011

@janka9898 Viem, kde je Skalité, ale asi odtiaľ ani nikoho nepoznám 🙂 Sranda, že koľko sa nás tu z jedného okolia stretne, však? A uvidíme, koľké budeme úspešné 🙂

janka9898
3. okt 2011

@fide hej vsimla som si to len kym som vas docitala tak mi to vypadlo z hlavy a sup sup zmenit status.-)

janka9898
3. okt 2011

@martinka15 tak tak hodne je tu z kysuc teda asi je hodne bab odvsadial len sa treba najst 🙂) ja poznam len z Horneho Vadicova som chcela
mam spoluziacku🙂)

monika837
3. okt 2011

@esmemia aj ja by som bola rada, keby som mala pravdu... 😉

fide
3. okt 2011

Ahojte snažilky ..mamičky...my sme dnes videli nášho drobčeka meria necelých 5 mm zatiaľ je všetko v poriadku dostala som Duphaston a tiez mam vysadit babyplan a papat femibion.....veľmi sa tešíme. Od manžela som dnes po vyšetreni dostala kyticu, bolo to veľmi mile 🙂 zlatúšik......tak sa snazilkujte nech ma Pán Boh čo požehnať... 😎

cicka22312
3. okt 2011

@janka9898
Dakujem janka velmi pekne a gratulujem k tehotenstvu 🙂 tesim sa stebou🙂 Aj ja hadam sa budem tesit 🙂 😉 😵

esmemia
3. okt 2011

@monika837 posnazime sa a budeme sa tesit hm 😉
@fide to je od tvojho manzelika krasne
Babulky ako si tak menite stastusy,tak to tu hned lepsie vyzera 😵 😵

barbora21
3. okt 2011

Ahojte, mam otazocku - mozem nieco citit den po sexe...od rana mam take chvenie v bruchu, pripadne pocit ako ked ste na kolotoci a klesate, obcas nejake pichnutie... bola som ale dnes aj na pohrebe a mozno je to z nervov...alebo mozem nieco citit den po sexe ak sa nahodou nieco zadarilo? Poradte prosim 🙂 Je to nas prvy pokus, takze pochybujem ze vysledok bude pozitivny... 😒

oskvarkaa
4. okt 2011

@barbora21 podla mna mozes nieco citit ;) ale nespoliehala by som sa na to ze ozaj.. ale preca len je to nejaka chemicka reakcia tvoj organizmus s toho moze byt viac mimo ako niekoho ineho a hned to mozes citit podla mna...ale na tie nervy by som to typovala... ja som mala minulli mesiac vsetky priznaky ale ocividne som si vecsinu z nich privodila psychicky :D

oskvarkaa
4. okt 2011

@janka9898 ja byvam blizko pri Čadci

orchis
4. okt 2011

@fide ja budem velmi rada ak to aj u nas pojde rychlo a hladko, ale pri citani prispevkov na MK sa jednoducho chcem aspon pokusit psychicky pripravit aj na tu najhorsiu moznost. ved mnohe zeny potratia a dokonca tak, ze ani nevedeli, ze boli tehotne. moj priatel je uplny optimista a tak ja som si zvykla, ze ja musim byt ta, ktora mysli aj na tie menej prijemne moznosti a to vo vsetkom 😉 ale je to zvlastne lebo aj ked "ratam" s tym zaroven vnutorne neverim, ze sa mi to stane 😎 a verim, ze ani jednej z nas co sme tu sa to (uz) nestane 😉

orchis
4. okt 2011

@janka9898 nadherne mena ste vybrali 🙂 ja som aj nejako zatazena na mena ako anna, emma a pod. ale u nas budeme musiet vybrat nejake dlhsie krstne meno lebo priezvisko mame kratke, tak aby to dobre znelo.niekedy strasim priatela s menami ako vilhelmina, izidora, bonifac....... 😀

alia13
4. okt 2011

Ahojte. 2.10 som mala dostat MS, stale nic...len testy su negativne. Mam pocit citlivych prs inak nic. Obcas ma pobolieva podbrusko....som nestastna ze tam nie su dve ciarky. 😢 asi by som mala ist k doktorke na vyvolavacku 😠

orchis
4. okt 2011

@alia13 este pockaj, aspon ten tyzden. mozno mas len malo hcg v moci. aky test si robila?

oskvarkaa
4. okt 2011

@alia13 co si .. pockaj este tie testy su smeidy.. na vyvolavacku by som sla tak o 2 tyzdne az...

cicussa21
4. okt 2011

Od nedele mam tlaky v podbrusku, obcas pichanie.. a dnes rano ma napadlo, ci nemam zase cystu na vajecnikoch ako pred niekolkymi rokmi..normalne, taka ista bolest, aj na tom istom mieste.. a teraz neviem, co urobit..na test je este skoro a ak by to bola cysta..tak aby zase nebolo neskoro.. manzel mi hovori mysliet pozitivne, ale.. ch joo ☹

orchis
4. okt 2011

@cicussa21 tvoj manzel ma pravdu, mysli pozitivne 😉 preco myslis hned na cystu? nemas mat o niekolko dni mrchu, teda ak dojde 😉 ale ak ta to velmi znepokojuje tak bude lepsie ak zajdes k lekarovi.

zasha
4. okt 2011

ale vas je z tych kysuc, tak je tu niekora aj z petrzalky ? 😀

alia13
4. okt 2011

@orchis ahoj, ja som mimo SK su to nejake cinske testy, ani ja im moc neverim, zajtra letim na SK tak uvidim, ci u nas su lepsie 😖 dakujem, dali ste mi nadej. 🙂

alia13
4. okt 2011

@oskvarkaa dakujem, potesila si ma 🙂 snad budes mat pravdu....dufam ze mas pravdu a pevne v to verim

orchis
4. okt 2011

@alia13 ved ty mas velku nadej ze to vyslo 🙂 nespoliehaj sa az tak velmi na testy. mnohe ich mali pozitivne az po tyzdni, dvoch od vymeskania. kazdej sa to hcg zvysuje inym tempom 😉

cicussa21
4. okt 2011

@orchis mrcha by mala byt az buduci tyzden ku koncu.. a cysta ma napadla preto, ze raz uz som ju mala a mala som podobne bolesti v podbrusku ako teraz..k lekarovi sa mi mechce, aby si nemyslel, ze som nejaka hysterka.. tak chvilu pockam a uvidim, ci sa to zlepsi alebo naopak 🙂 a zatial sa budem snazit mylsiet pozitivne :p

fide
4. okt 2011

@alia13 ahoj urcite este nechod na vyvolavacku... mne nevysli 2 testy a to som si bola 100% ista ze som tehu..a dv den ked mi nedosla mrcha ma manzel poslal kupit obycajny pepino z dmk-ka a boli tam //. 😎 takze trpezlivost ruze prinasa...

orchis
4. okt 2011

@cicussa21 ja som mala v strede cyklu tiez jeden den velke bolesti v podbrusku, vlastne na pravej strane plus bolesti v prs, ktore este pretrvavaju. nikdy predtym som to nemala, ale nemyslim si, ze by to bolo nieco nebezpecne. nieco sa mi tam zblaznilo 😉 ale kedze uz bolesti v podbrusku pominuli tak sa tym uz ani nezaoberam 🙂neovulujes? ze niektore maju pocas ovulacie bolesti v podbrusku

fliacik
4. okt 2011

@cicussa21 Ahoj, ja som na tom podobne. Po vysadení HAK (brala som ju 8 rokov prave preto, ze mi spontanne MS nechodila) sa mi urobila cysta, tak som dostala HAK nazad, aby cysta praskla - co sa aj stalo. Po 3 mesiacoch uzivania som ju zase vysadila, dnes som uz 32DC, MS nikde, teplotu mam stale zvysenu nad 37 stupnov, som unavena, cez vikend som mala take krce v pravom vajecniku, ze ma manzel takmer viezol na pohotovost (uz som sa bala, ze je to mimomaternicove tehu ☹ ), ale test mam negativny. Kebyze som tehotna, som najstastnejsi clovek na svete, ale v momentalnej situacii by ma potesil aj menzes...len keby to aspon raz prislo uz bez injekcii a tabliet, spontanne ☹

alia13
4. okt 2011

@fide juuj kiez by si mala pravdu..., ale prave som zacala spinit, co nie je dobre znamenie. Prichadza MS ☹

cicussa21
4. okt 2011

@orchis ja uz mam po ovulke..tusom mala v piatok sobotu..lebo to som aj spinila, aj bazalku som mala zvysenu.. a od nedele strasne tlaky v podbrusku...mozno je to naozaj len to, ze telo sa s tym vsetkym snazi vysporiadat..

orchis
4. okt 2011

@cicussa21 no ak mas uz treti den velmi silne tlaky v podbrusku tak ja by som na tvojom mieste zasla k lekarovi, nech sa na to pozrie. ja som to ich mala slabe a len jeden den silne, takze to bolo ine ale tiez som to mala niekolko dni po ovulke. no ak by to u mna pretrvavalo tak urcite idem k Dr, ved za to nic nedas a aspon budes vediet na com si

cicussa21
4. okt 2011

@fliacik no ja som to tiez tak mala..3 roky antisa, potom som ju vysadila, ale dostala som cystu a operovali ma a hned nakazali dalsiu antisu.. a teraz som ju vysadila, lebo chceme babo a vsetko bolo v poho..este aj ovulku som vedela kedy ju mama a odvtedy tlaky v podbrusku a hlavne bolest v lavom vajecniku presne ako vtedy.. a na tehotensky test mam este skoro.. tak neviem, co si mam o tom mysliet 😒

jankalac
4. okt 2011

dnes som bola na to sono, ale este nebolo vidiet srdiecko,ze je este skoro / asi 5tt. tak idem o 2 tyzdne zas... jaaaaj