Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@martinka15 tak tak hodne je tu z kysuc teda asi je hodne bab odvsadial len sa treba najst 🙂) ja poznam len z Horneho Vadicova som chcela
mam spoluziacku🙂)
Ahojte snažilky ..mamičky...my sme dnes videli nášho drobčeka meria necelých 5 mm zatiaľ je všetko v poriadku dostala som Duphaston a tiez mam vysadit babyplan a papat femibion.....veľmi sa tešíme. Od manžela som dnes po vyšetreni dostala kyticu, bolo to veľmi mile 🙂 zlatúšik......tak sa snazilkujte nech ma Pán Boh čo požehnať... 😎
@janka9898
Dakujem janka velmi pekne a gratulujem k tehotenstvu 🙂 tesim sa stebou🙂 Aj ja hadam sa budem tesit 🙂 😉 😵
Ahojte, mam otazocku - mozem nieco citit den po sexe...od rana mam take chvenie v bruchu, pripadne pocit ako ked ste na kolotoci a klesate, obcas nejake pichnutie... bola som ale dnes aj na pohrebe a mozno je to z nervov...alebo mozem nieco citit den po sexe ak sa nahodou nieco zadarilo? Poradte prosim 🙂 Je to nas prvy pokus, takze pochybujem ze vysledok bude pozitivny... 😒
@barbora21 podla mna mozes nieco citit ;) ale nespoliehala by som sa na to ze ozaj.. ale preca len je to nejaka chemicka reakcia tvoj organizmus s toho moze byt viac mimo ako niekoho ineho a hned to mozes citit podla mna...ale na tie nervy by som to typovala... ja som mala minulli mesiac vsetky priznaky ale ocividne som si vecsinu z nich privodila psychicky :D
@fide ja budem velmi rada ak to aj u nas pojde rychlo a hladko, ale pri citani prispevkov na MK sa jednoducho chcem aspon pokusit psychicky pripravit aj na tu najhorsiu moznost. ved mnohe zeny potratia a dokonca tak, ze ani nevedeli, ze boli tehotne. moj priatel je uplny optimista a tak ja som si zvykla, ze ja musim byt ta, ktora mysli aj na tie menej prijemne moznosti a to vo vsetkom 😉 ale je to zvlastne lebo aj ked "ratam" s tym zaroven vnutorne neverim, ze sa mi to stane 😎 a verim, ze ani jednej z nas co sme tu sa to (uz) nestane 😉
Ahojte. 2.10 som mala dostat MS, stale nic...len testy su negativne. Mam pocit citlivych prs inak nic. Obcas ma pobolieva podbrusko....som nestastna ze tam nie su dve ciarky. 😢 asi by som mala ist k doktorke na vyvolavacku 😠
Od nedele mam tlaky v podbrusku, obcas pichanie.. a dnes rano ma napadlo, ci nemam zase cystu na vajecnikoch ako pred niekolkymi rokmi..normalne, taka ista bolest, aj na tom istom mieste.. a teraz neviem, co urobit..na test je este skoro a ak by to bola cysta..tak aby zase nebolo neskoro.. manzel mi hovori mysliet pozitivne, ale.. ch joo ☹
ale vas je z tych kysuc, tak je tu niekora aj z petrzalky ? 😀
@orchis mrcha by mala byt az buduci tyzden ku koncu.. a cysta ma napadla preto, ze raz uz som ju mala a mala som podobne bolesti v podbrusku ako teraz..k lekarovi sa mi mechce, aby si nemyslel, ze som nejaka hysterka.. tak chvilu pockam a uvidim, ci sa to zlepsi alebo naopak 🙂 a zatial sa budem snazit mylsiet pozitivne :p
@cicussa21 ja som mala v strede cyklu tiez jeden den velke bolesti v podbrusku, vlastne na pravej strane plus bolesti v prs, ktore este pretrvavaju. nikdy predtym som to nemala, ale nemyslim si, ze by to bolo nieco nebezpecne. nieco sa mi tam zblaznilo 😉 ale kedze uz bolesti v podbrusku pominuli tak sa tym uz ani nezaoberam 🙂neovulujes? ze niektore maju pocas ovulacie bolesti v podbrusku
@cicussa21 Ahoj, ja som na tom podobne. Po vysadení HAK (brala som ju 8 rokov prave preto, ze mi spontanne MS nechodila) sa mi urobila cysta, tak som dostala HAK nazad, aby cysta praskla - co sa aj stalo. Po 3 mesiacoch uzivania som ju zase vysadila, dnes som uz 32DC, MS nikde, teplotu mam stale zvysenu nad 37 stupnov, som unavena, cez vikend som mala take krce v pravom vajecniku, ze ma manzel takmer viezol na pohotovost (uz som sa bala, ze je to mimomaternicove tehu ☹ ), ale test mam negativny. Kebyze som tehotna, som najstastnejsi clovek na svete, ale v momentalnej situacii by ma potesil aj menzes...len keby to aspon raz prislo uz bez injekcii a tabliet, spontanne ☹
@cicussa21 no ak mas uz treti den velmi silne tlaky v podbrusku tak ja by som na tvojom mieste zasla k lekarovi, nech sa na to pozrie. ja som to ich mala slabe a len jeden den silne, takze to bolo ine ale tiez som to mala niekolko dni po ovulke. no ak by to u mna pretrvavalo tak urcite idem k Dr, ved za to nic nedas a aspon budes vediet na com si
@fliacik no ja som to tiez tak mala..3 roky antisa, potom som ju vysadila, ale dostala som cystu a operovali ma a hned nakazali dalsiu antisu.. a teraz som ju vysadila, lebo chceme babo a vsetko bolo v poho..este aj ovulku som vedela kedy ju mama a odvtedy tlaky v podbrusku a hlavne bolest v lavom vajecniku presne ako vtedy.. a na tehotensky test mam este skoro.. tak neviem, co si mam o tom mysliet 😒
dnes som bola na to sono, ale este nebolo vidiet srdiecko,ze je este skoro / asi 5tt. tak idem o 2 tyzdne zas... jaaaaj

@janka9898 Viem, kde je Skalité, ale asi odtiaľ ani nikoho nepoznám 🙂 Sranda, že koľko sa nás tu z jedného okolia stretne, však? A uvidíme, koľké budeme úspešné 🙂