icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

oskvarkaa
5. okt 2011

@martinka15 čakam v nedeľu ... ale uplne sa citim tento mesiac az "podozrivo" dobre... to by som nebola ja aby som nemala nieco podozrivé :D.. hehe .. ale vseobecne sme snazilkovali 3 dni pred ovu (ako som ju ja odhadla) a den po takze asi z toho nic tento mesiac (boli sme akurat na navsteve cez ten vykend co bola ovu)...fakt sa ani necitim ze by sa so mnou diali nejake divi...
btw dokonca na to ze som vcera vstavala o piatej a sla spat o pol jednej (o jedenatsej sem prisli zo ziliny ale ten redbul... no keckali sme este do pol jednej z mm... mali sme taku ukecanu naladu... asi z toho kofeinu lebo mi nepijeme ani alkohol ani kavu... ) budik som dnes posunula na siestu ale aj tak som sa zobudila akasi v pohode vyspata o siestej ... myslela som ze to bude iny zabijak ale zatial v poho.....

mima1983
5. okt 2011

nam tento mesiac vychadza ovu tiez na tento vikend, a to vobec s manzelom nebudeme ☹ uuuuzasne... no co uz skusime dovtedy a potom, sak snad nie su plodne len 2 dni v mesiaci 🙂)

oskvarkaa
5. okt 2011

@mima1983 no prave ze su.. ale zase si tie male priserky mozu na ovu aj pockat ;)..

martinka15
5. okt 2011

@mima1983
@oskvarkaa
Dievčatá, ja osobne si myslím, že naoazj nie sú v mesiaci plodné len tie dva-tri dni.....Viete koľko detičiek by v takom prípade nebehalo po svete? Myslím, že je to úplne individuálne a stále verím tomu, že niektoré tie skvelé spermie vydržia i do 10 dní 🙂 Ono nádej zomiera posledná a zatiaľ na to verím.....Keď surfujem po nete a skúšam si dať vypočítať plodné dni, tak ich vychádza viac do mesiaca a navyše stále je medzi nami veľa žien, ktoré otehotneli mimo týchto dní 🙂

martinka15
5. okt 2011

@oskvarkaa Ja sa tiež sledujem ako blbá a mám pocit, že mi je stále super, avšak žiadne z tých príznakov oplodnenia, uhniezďovania a tehu na sebe nebadám.....jediná zmena, ktorú na sebe badám a ktorú vraj vidia všetci v mojom okolí je, že sa cítim strašne šťastná.....a nemám na to žiaden špeciálny dôvod 🙂 Zatiaľ 🙂

oskvarkaa
5. okt 2011

@martinka15 no ale najvtipnejsie na tom je ze mne minuly tyzden bolo zle az na odpadnutie uz tyzden pred MS... rano ma pomaly napinalo, unavena som bola ako kon.. a neviem este co vsetko som vnimala.. okrem bolavych prs a mierneho krvacania asi vsetko.. pomali aj nechut a chut do jedla .. a nic :D:D mrcha prisla dokonca 3 dni skorej.... a tento mesiac naopak uplne :D:D

martinka15
5. okt 2011

@oskvarkaa A ber to ako pozitívum.....ono možno veľa tých príznakov si si spôsobila sama psychikou 🙂 Keď na to príliš myslíme, stále študujeme, aké by sme mali mať príznaky, tak si ich same navodíme......tak strašne ich chceme, že ich nakoniec dostaneme, i keď tehotné vôbec nie sme.....preto je najlepšie snažiť sa, ale nejak extra sa nepozorovať a potom už len čakať, či tá nechcená príde alebo nepríde 🙂

oskvarkaa
5. okt 2011

@martinka15 no ved tento mesiac sa snazim.. az mi je podozrive ako mi je teraz dobre na to ze mam par dni pred mrchou :D... ale mozno pride neskorej ked minule dosla skorej...
inak s tymi dnami.. plodne dni zeny su 2 dni som tym chcela povedat ... aj ked nevravim ze je to 100 percentne lebo moze ta ovulacia trvat par hodin alebo aj dlhsie takze verim ze moze tych 24 hodin presiahnut... ale zase tie plodne dni co sa rataju preto ich vychadza viac a isto je ich aj viac lebo to su vlastne dni kedy sa moze snazilkovanie podarit... je tam vlastne zaratane uz aj to ze kolko dokaze prezit spermija... (ale priemerne)..teda tym padom ich moze byt viac, resp. menej.... lebo je to tam ratane tusim tak cca 3-4 dni ale je pravda ze niektore naozaj preziju aj 10 a niektore nie ;)... ja skorej verim ze ten udaj ze ovu je cca 14 dni pred zaciatkom MS moze byt dost zovseobecneny a niektore zeny mozu mat ten ovu ciklus posunuty a tak maju plodne dni perd MS alebo tesne po MS niektore aj pocas...🙂 ... ale urcite nemoze byt ovu 2 krat do mesiaca ze budem mat plodne dni aj po MS a aj pred MS...... ja napriklad zatial neviem ci sa pozorujem dobre ale podla tej Billingsovej hlienovej metody a suchych dni mi to cca +- na ten 14 ty den pred MS vychadza... (ale tak stale som si neni na istom ci som to dobre urcila...)

martinka15
5. okt 2011

@oskvarkaa Držím prsty, aby neprišla vôbec 🙂 🙂 🙂

zasha
5. okt 2011

@oskvarkaa a aky film davali ? 🙂

oskvarkaa
5. okt 2011

@zasha mm vyberal.. romanticka komedia (on romanticke "sracky" :D.. moc nemusi.. ale predvcerom dosiel ze "milacik chcel by som ta zajtra pozvat na rande do kina".. skoro som odpadla... ked sme spolu chodili tak to bolo vzdy len "podme do kina"..) bláznivá hlúpa láska sa to volalo.. a nasmiali sme sa faine.. 🙂

minusko
5. okt 2011

baby čo si o tomto myslite vy? Ja sa nechcem tešiť ale podľa mňa je tam duch. A mrchu čakam až buduci týždeň 15teho. Proste som to už nevydržala

zasha
5. okt 2011

pocujte a ako je to s vami a pracou? nebojite sa ze pridete o miesto? lebo ja sa urcite neplanujem vratit po roku... (dovtedy by vam mali drzat povodne miesto) ale bojim sa ze moje miesto obsadia a mne daju nejake horsie... mam obavy, lebo na moje miesto je par horucich kandidatov, co by mali zálusk.... a vadi mi to. a so sefkou sa asi nebude dat dohodnut, ved o tri roky tu uz ani ona nemusi byt.... :(

anihra
5. okt 2011

@minusko fiiha, to naozaj vyzera na ducha. no ved uvidis ci ciarka zajtra zosilnie, ale myslim, ze sa pomaly mozes tesit, gratulujem. Ja som mala takehoto ducha na 28 DC ked som bola tehotna s Lejkom. Prosim ta, aka je to znacka testu?

zasha
5. okt 2011

@minusko minusko nechcem ta sklamat, mozno je to tou fotkou, ale ja tam nevidim nic... nie je priskoro na testik?

anihra
5. okt 2011

@zasha
@minusko no chudak minusko, my ta uplne popletieme. Jedna tam nieco vidi a druha nie...Ja tam teda ducha fakt vidim, ale podstatne bude urcite to, ked si urobis test zajtra.

minusko
5. okt 2011

@zasha nedalo sa to lepšie odfotiť ale naživo je to lepšie. Ja viem že je skoro ale ja som sa už tyždeň citila tak nejak inak

oskvarkaa
5. okt 2011

@zasha to som nevedela ze je to len na pol roka.. ... al inak ak chces byt 3 roky tak neries vobe cako bude hlavne ze budete zdravy a zase miesto ti musia drzat ... kolko budes na materskej dlho je jedno a ak ti potom daju ine tak to vari nebude az take zle.. a mozno sa podari jedno pri druhom a budes 5 rokov doma... 😝

oskvarkaa
5. okt 2011

@minusko ja tam ducha vidim tiez ale zase neviem to porovnat nikdy som sa netestovala ale ak to funguje tak ze na cstom teste ani len netusu kde ten druhy pasik je tak tu je to rozoznatelne...

minusko
5. okt 2011

@anihra tento som si robila včera, bol to citlivy 10IE a značka je PreSense ale neviem, či sa da kupiť na SR lebo ja som v Nemecku

esmemia
5. okt 2011

@minusko no ja osobne tam ducha vidim a to nemam halucinacie,ja som mala takyto vysledok pri druhom tehotenstve ...uplne slabulinky a potom o cosi tmavsi

martinka15
5. okt 2011

@zasha V dnešnej dobe je to naozaj dosť problém s tými robotami, ale tak čo budeme čakať donekonečna? Ja momentálne pracujem v Bratislave, dom sme postavili na Kysuciach a každý víkend cestujem hore-dole ☹ Po pravde, už ma to prestáva baviť, ale teraz sme si povedali, že v prvom rade chceme otehotnieť, potom odídem na materskú a potom sa už aj tak do Bratislavy nevrátim.....takže budem až potom hľadať robotu niekde v Žilinskom kraji.....i keď sa bojím toho, čo a hlavne za koľko tam zoženiem, keďže som zvyknutá na bratislavské platy 🙂 Ale neboj, nejako bolo, nejako bude....keď sa človek snaží a chce, tak všetko bude dobré 🙂

minusko
5. okt 2011

ja vam veľmi pekne ďakujem za váš názor 🙂 Takže podľa vás sa môžem tešiť?
Ale zajtra si urobím ešte jedena a ďalší až o týždeň

esmemia
5. okt 2011

@minusko podla mn ano a ak ti to potvrdia aj dalsie testy tak mozes,hlavne davaj na seba pozor a mysli pozitivne a potom uz nech to len potvrdi doktorka 🙂
A to som sa chcela opytat ,ci nam sem pribudla daka nova tehulka 😀

anihra
5. okt 2011

@minusko myslela som to tak, ze ked si urobis zajtra dalsi test, tak ciarka by mala byt silnejsia. hladiny hcg sa behom 48-72 hod. zhruba zdvojnasobuju, ale to asi vies.

minusko
5. okt 2011

tak vám baby ešte raz ďakujem. Zajtra tu dam tem druhy testík a poradíme sa 🙂 . Ja teraz utekám do robotky. Prajem krásny dníček 🙂

esmemia
5. okt 2011

@minusko aj tebe moja a kde mas malu ,ked si v praci?

minusko
5. okt 2011

moja sestrička mi prišla pomôcť kým sa nepodarí druhé 🙂 A potom budem na pn-ke a ostanem s malou. S mojou maličkou som bola na pn-ke od 3 mesiaca do pôrodu a v pohode platenú 🙂

esmemia
5. okt 2011

@minusko Jaj,tak to mas fajne :D .ale v Nemecku su asi celkovo lepsie platene materske a vsetko co sa deticiek tyka ci?

zasha
5. okt 2011

@oskvarkaa NA 1 ROK NIE POL ROKA