Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
baby, boleli niektoru z vas prsia cele dva tyzdne pred mrchou? nemam ich naliate ani nic podobne, ale stale ma bolia. najviac to citim, ked si dam vecer dole podprdu a teda im doprajem trosku volnosti 😀 a cez den staci ked na ne trosku zatlacim a auuuu..... 😕
predtym ma zvykli boliet jedine asi dva-tri dni pred ocakavanou mrchou, ani to nie vzdy.
nie, ja som do 3tieho mesiaca tehu nemala vobec ziadne priznaky okrem bolavych prsnikov
Babulky v lekarni dr.max maju tehotensky test pod ich znackou tzn. Vola sa tehotensky test dr.max za 2 eurka a su v nom dva a citlivost je 10 , hned som si 2 balicky kupila 😀
@blackswan75 wow dobry typ mam presne taku oblubenu lekaren.. to nemoze byt nahoda.. ale musim byt silna budem kupovat az ken nepride mrcha co tento mesiac neocakavam.. nebadam na sebe prvky tehu.. :D
baby vcera v kine bola akcia rozdavali redbull.. 😖 a mna kozu ani len nenapadlo ze by som to nemala... joooj no tak teraz uz ln dufat ze pide mrska....
@oskvarkaa Jeeeeej, kde bola taká akcia? A neboj, myslím, že ak by si bola aj tehu, jeden redbull nemôžu urobiť pohromu, či?
@martinka15 no ja neviem ked je na nom napisane na obale ze nieje vhodny pre tehotne zeny a na nete vsade pisu ze do druheho mesiaca tehu urcite nie... 😖 a to take veci vobec nezvyknem pit ... a teraz som ho vypila celi este aj s kamoskinho som si dala 2 glgy... lebo ona koji tak len ochutnala zvysok dopil mm.. 😠 ☹ ... ach jo...
akcia bola v Max v žiline a film bol výborný... krásny vecer to bol .. ale teraz mam strach alebo skorej som na seba nasrata ze ma to nenapadlo...
@oskvarkaa nebala by som sa toho 😉 ja si davam trosku cervebeho vinka k veceri, no nie kazdy den. ja sa nemienim extremne obmedzovat ani ked budem tehotna, no potom si to vinko budem davat raz do tyzdna. ved nase mamky tiez jedli vsetko a pozri, sme tu a ja mam dokonca velmi dobru imunitu. ziadne alergie a najtazsia choroba doteraz: nadcha 😀
@oskvarkaa Nebooooj, veď ako Ty hovoríš, možno ani tehu nie si 🙂 A keď Ti poviem, čo mi napísala moja sesterka...má doma už dvojročného synčeka a teraz je po druhýkrát tehotná a som jej písala, že som nasadila sebe i manželovi vitamíny, že sa snažíme vyhýbať alkoholu, že sa učím rátať si plodné a neplodné dni....tak mi na to napísala, citujem: ,,.....prostím Ťa, kašli na vitamíny, chľastaj koľko chceš, a ser na plodné dni....ono to príde samo".....ona sa tak správala pred prvým tehu a má krásného zdravého chlapčeka.....tak pri toľkej našej príprave, jeden redbull nemôže urobiť takú šarapatu 🙂
@oskvarkaa tak to som nevedela, ze je to priam zakazane pit pre tehulky 😨 mne to nikdy nechutilo a tak som sa o to ani velmi nezaujimala.ale jedno ti snad neublizi 😉 uz sa nestresuj, s tym uz nic nenarobis. ved kolko bab ani nevie ze je tehotnych a hyria po nociach a nakoniec je vsetko ok. tvoje telo sa s tym vysporiada 😉
@orchis
@martinka15 jooj baby dufam ze mate pravdu... lebo by som sa chcela aj tento mesiac tesit ze keby mrska neprisla (aj ked viem ze pride) ale ja som taka bojazliva trochu.. o seba nie ale to by uz neslo o mna... ja napriklad po doktoroch nechodim kym nepadam na hubu a to pracujem v statnej sprave mam moznost ist na PN alebo paragraf uplne v pohode...ale ja sa v tomto smere dost zanedbavam..(cim som si aj vypestovala chronicku alergiu zial tak uz sa zacinam trochu snazit) ale keby islo o malinke tak to uz by bolo ine..
@oskvarkaa Ja tiež doktorov moc nemusím, ale žiaľ, môj zdravotný stav mi to nedovoľuje zanedbávať ☹ Ale už som si zvykla....za posledné 2 roky chodím k ženskej ako na hodiny klavíra, o obvodnej a hematológií ani nehovorím 🙂 Jedine sa mi darí vyhýbať sa zubárovi 🙂 Toho sa bojím ako čert svätenej vody 🙂
@martinka15 ja idem k zubarovi buduci tyzden v utorok.. aj moja zenska mi vravela ze mam ist lebo ze kaz moze sposobit potrat (ak som ju spravne pochopila... dufam ze nemyslela ze to zubne vysetrenie moze sposobyt potrat....) mna na tom systeme najviac obtazuje to objednavanie do nekonecna... zenska aspon objednava normalne ze vzdy ako jej zavolas na zaciatku mrchy tak presne cca o 2 tyzdne ta objenda... aspon vies co mas cakat lebo tie ostatne ako zubar a alergologia a tak tak to je hruza... clovek aj zabudne ze ma zuby kym pride ten datum ved na prehliadke zubnej som bola dakedy pred letom a ona ze mate kaz a objednala ma na oktober... des...
@oskvarkaa Noooo presne toto ma vytáčalo na mojej zubárke v Čadci 🙂 Vôbec sa nesnažila vyjsť mi v ústrety, i keď som jej povedala, že väčšinu roka pracujem v Bratislave a zvyšok roka po celom SR.....Tak som sa toto leto nahnevala a zobrala som si od nej kartu a nahlásila som sa k jednému novému zubárovi v KNM.....až na to, že som tam ešte nebola ☹
@martinka15 ja som ku mojmu staremu zubarobvi chodila zasadne o 6 rano ako bolestivy pripad a pri tom som si hned aj prehliadku vypytala spravit... nastastie ma vzdy zobral lebo mal aj dni v ktore vobec neobjednaval ze sa len mohlo chodit (alebo objednavala ale bral aj popri...uz neviem ale viem ze mal potom asi 2 dni neskorej kedy len objednaval)... kazdy rok som sla raz a pokoj.. tu som sa bola na jar zahlasit ledva som tu doktorku mojho mm presvedcila nech ma zoberie... no tak uvidim co sa bude teraz diat..
@oskvarkaa Tak držím prsty 🙂 Aké stavy máš dnes? Kedy čakáš mrchu? Ja by som teraz najradšej posunula čas aspoň o týždeň, aby som vedela na čom asi som 🙂

@alia13 sleduj to spinenie ... mozno to je zahniezdovanie ...ja som tiez narobila rozruch ze asi naozaj niesom tehotna ze mam mrchu aj som si dala vlozku a do vecera na nej bolo zopar kvapiek a potom nic.....a za dva dni som robila test...