Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@martinka15 ja tiez neverím tomu ze plodne mame len tak 2-3 dni, to je blbost... presne ako pises, vela bab otehotnelo i pocas neplodnych dní, dokonca viem ze niektore aj počas menzesu.... takze nebudeme to zase tak prehanat ze len 2 dni v mesiaci su plodne dni... šak keby som toto mojmu povedala, tak by sa najskor 20 min. smial, ze odkial to mam a potom by mi povedal ten isty nazor aky mam aj ja 😉
ze ako sa hovori ked boh da, aj motyka vystreli.. tak preco neotehotniet aj mimo plodnych dni 🙂
Tak som sa dnes rozhodla, ze zajtra si urobim test..aj ked bude podla vsetkeho negativ, ale urobim.. a budem aspon kludnejsia 😀
Nebola som tu par dni a kolko stran sa stihlo napisat, celkom dlho mi trvalo to cele precitat 🙂 Predvcerom mi skoncila mrcha, tak sa zas zaciname naplno snazit. Minuly mesiac to nevyslo, aj ked mi meskala az 8 dni, nakoniec dosla ☹ Dufam, ze sa nam vsetkym tento mesiac zadari 🙂
@cicussa21 Presne, mali by sme mať tento pozitívny prístup a potom aj to bábeno k nám skôr zavíta 🙂
@oskvarkaa to, ze sa tento mesiac citis podozrivo dobre, moze byt tiez priznak tehotenstva. akurat mi minule jedna kamaratka hovorila, ze jej mamka pri vsetkych detoch hned rozpoznala tehotenstvo tak, ze sa citila velmi dobre, plna energie 🙂 som zvedava, ci aj ty nie si na tom podobne 🙂
@dajaja no ja som sa vcera citila plna energie ale skorej to bolo tym redbulom.. ale je pravda ze ani nejako drasticky unavena niesom ako byvam...hehe... no ani mojej mame nebolo zle ked cakala sestru ... ani nevedela ze je tehotna a doktorka (bola so mnou na kontrole lebo mi sme segri po roku a ja som starsia) na nu ze a durhe bude co ,.. a ona v soku ze ani este nevedela ze je tehotna.. ale ta doktorka to nejak zistila...a pri druhej segre mala opacny RH faktor krvy tak jej bolo zase uplne desne od zaciatku..
@oskvarkaa tak to som nevedela, ze ked je opacny RH faktor, tak byva zene zle. moj drobec je negativ a ja som pozitiv a tiez mi bolo dost zle. ziadne ranne nevolnosti, ale pocit, ze kazdu chvilu odpadnem alebo sa povraciam od rana do vecera ☹ nastastie to preslo v 14 tt a potom mi uz bolo super 🙂
cawte 🙂 tiez s k vam pridam ak mozem... my sme sa zacali snazit len tento mesiac takze sme len na zaciatku 😵 mrcha meskala 5 dni tak som si pomyslela ze ake stastie ze sa nam podarilo na prvy krat 😵 na teste vsak nic a dnes nakoniec mrska prisla... takze pokracujeme v snazeni 😵 zatial beriem len kyselinu listovu, myslite ze treba aj nieco viac na zaciatok ak sme obaja zdravi?
🙂 no baby tak ja neviem ci su nasledujuce priznaky oneskorenej ovulacie alebo (a drzim si palce) zahniezdovanie: strasneee pichanie od vcera poobede do dnes cca 14 akoby pri lavom vajecniku, pocity ako by som mala dostat zajtra menzes, a uuuunava... ovulka? PMS? bambino? :D jeeezis.. mnzes mam dosta az 16..
tak dneska som bola zhanat 10kovy test v meste a nikde ho nemali, vsetko mali vypredane, teda som bola len v troch lekarnach, viac som v tej horucave nezvladala. tak uvidim ci koncom tyzdna budem testovat tymi mojimi 25kami alebo uz vydrzim do mrchy. mala by dojst najneskor v stredu.
baby, tak toto leto sa nam vydarilo 🙂 my tu na juhu fr mame leto uz od aprila a stale je este 34 stupnov na slniecku 🙂
@orchis moja nedrazdi ved nam tu na kysuciach bude o chvilu padat sneh.. ja uz sa pomali zacinam tesit ako budem stavat vianocny stromcek.. brrr... :D..jedine vlani sme to dobre z drahym urobili cez velku noc sme sli na 15 dni do egypta a ked sme sa vratili tak este tyzden bolo skaredo a potom zacalo leto tak sme mali pocit ze ake dlhe leto bolo 😝 😀
@dajaja inak som si vcera poobede spomenula na tvoje slova lebo som mala ku podivu hroznu debku ani neviem z coho a do toho mi este zle vydala predavcka v tescu o 4 € 😠 nie ze by som bola taky mamonar ale chodim po tesku ako debil aby som nakupila vsetko nco ajlacnejsie nech cosi usetrim a potom toto....no skoda reci....
takze vcera som sa sice fizicky zle necitila aj ked ma hlava a oci trochu boleli bo som potiahla dlhsie v praci a to cumenie do PC mi nerobi dobre, ale psychicky sa ma drahy cele poobedie snazil rozveselovat cim ho len napadlo... ach jo.... ale dnes to bude dufam lepsie...
Ahojte baby...tak sa k Vam pripajam znovu s potesujucou spravou..vcera som si robila testik a dnes taktiez a vysli krasne // ... stale tomu neverim...dufam ze je vsetko tak ako si to predstavujem..drzte palce...a ja Vam vsetkym tak isto silno drzim palceky aby sa Vam co najskor podarilo najst na Vasom vytuzenom testiku tu krasnu informaciu...
@lulu1988 Jeeeej, srdečne gratulujeeem 🙂
@orchis dakujem ti..aj tak stale tomu neverim aj ked som si robila styri testy...bojim sa ...ale hadam to hje tak ako ukazuju testiky... no test som si robila vcera poobede aj vecer aj dnes rano..mrchu mam nepravidelnu ...najneskor jzu vsak vzdy dostanem 31den. takze vcera bolo tri dni co mi meskali..no a predtuch bolo viac nez dost ...ale to som si vzdy vravela ze som v tom a nebola som...ale teraz som chodila a chodim dost casto na wcko...prsia ma boleli uz 2a pol tyzdna pred mrchami co ma vzdy bolia max. tyzden pred...bolenie v podbruskuniekedy take pichanie...raz na jednej strane raz na druhej... no a vcera mi aj priatel hovoril ze ty mas nejake zvacsene bradavky....mam naliate aj prsia aj bradavky...sa mi ledva vojdu do podprdy..🙂 takze asi tak...
a co si myslela tym 10-tkovym? nepochopila som...a ty si na tom ako?
@lulu1988 testik ci bol 10ui/l alebo 25ui/l? ale teda ako citam ty si to tento mesiac mala uz pred testovanim uplne iste 😉 priznaky ako vyssite pre tehulku 😀 drzim palce nech to krasne silnie zo dna na den 😵
a este nieco, ty si vydrzala testovat az po 2 dnovom vynechani ms? 😕 alebo si testovala uz aj predtym?
@orchis no prvy co som si robila vcera bol 10tkovy a to som si robila poobede...a hned vysla salaba ciarka a po minutke krasne silna...a vcera som nevydrzala vecer tak som si robila aj inu znacku a ten bol 25ka a taky isty aj rano a rovnake dve ciarky...no iste jak iste...ja som si myslela ze si to namyslam...uz tyzden pred mrchou som sa na to vykaslala a ockavala kedy dojde no a nedosla...tak hadam ani nepride...a dalsi taky priznak cudnu chut v ustach mam aj som mala...a napinalo ma z cigariet a to ja som dokazala vyfajcit v robote balik..robila som si este jeden test🙂 ako inac...kazda z nas asi nevydrzi a skusa..bolo to asi 6 dni po oplodneni ale samozrejme ze nic...a potom som viac testov doma nemala tak az vcera som si bola kupit....

@oskvarkaa no o tom vazne pochybujem ze 5 rokov 🙂 este ani jedno nemam a uz hovoris o dvoch 😀 😀